- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
-
Krike
aktív tag
Hozzáadták a nagy csomaghoz a Warhammer 40k Dawn of War GOTY edition-t is

-
törölt tag
"továbbra is lehet egy külön fiókra regisztrálni, majd az egész fiókot eladni." - Ez továbbra sem lehetséges. Tiltja a Steam Subscriber Agreement és az PH alapszabálya is. Szóval itt nem kellene erőltetni.
RoLyHuN: Csak akkor lesz giftelhető, ha a kiadó ezt lehetővé teszi. Alapértelmezésben a többletpéldányok elvesznek.
-
.mf
veterán
-
Mister_X
nagyúr
-
.mf
veterán
Köszönöm, hogy feltételezed rólam, hogy miután már régebben, jóval magasabb áron megvettem a játékot, most nyerészkedni akarnék a számomra felesleges másodpéldányon, főleg miután most már fillérekért dobálják az ember után az akkori árához képest...
Értem, amit mondasz, de ahogy leírtad, az nem tetszik.
S ez sem megoldás rá, továbbra is lehet egy külön fiókra regisztrálni, majd az egész fiókot eladni.Engem az zavar, hogy külön az egyes játékokat nem lehet továbbadni -- akár ingyen is. Persze, erre lehetne jönni, hogy "és ha akkor kp-ban kéred el az ellenértékét?" és satöbbi. De továbbra sem tetszik, hogy a megvásárolt termék nem átruházható náluk.
-
HS 2142
őstag
-
Necroman_Mk2
őstag
Nem a jótékonykodásban gátolnak, hanem abban, hogy a fillérekért vásárolt játékaidat (a fiókodat) magasabb áron tovább add. Korábban a HIB üzemeltetői ugyanis tapasztalták, hogy a külön-külön aktiválandó játékoknál sokan megvették egy centért a pakkot, majd külön Steam-fiókra regisztrálva drágábban kiárusították másoknak. Ezért vezették be az idéntől azt, hogy csak csoportosan jár a kulcs, és csak minimum 1 dollár felett - hogy ne lehessen külön accountokra regisztrálni.
Mert a HIB nem ezért jött létre! -
Inv1sus
addikt
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ezekben a játékokban milyen multis lehetőségek van? Pl van-e olyan, amiben van co-op?
-
Mister_X
nagyúr
Én gy Humble Dawn of War Bundle-t fogok várni
Innen csak a CoH érdekelne, de mégsem. -
Krike
aktív tag
Na, én is betoltam a kosárba, bár CoH, és Metro megvannak, de a többi megérte azt a 6 dollárt.
-
shaddam
aktív tag
Nem lesz gift. A steam logika a következő: van 3 almám és két narancsom, veszek 2 almát és egy narancsot. Mennyi az annyi? Amennyiben berakom az újakat is a kosárba (lesz) 3 almám és 2 narancsom. Valahogy ez a szemétség meg a játékok eladásának lehetetlensége sose merül fel a steammel kapcsolatban. Mert a steam mennyire jó hogy olcsó. Ja ha nem a 40 eurós kezdőárat nézzük

-
Mythsardan
aktív tag
Igen, sajnos ebben az esetben neked van igazad, ugyanis csak néhány esetben van úgy, ahogy emlékeztem
-
.OM.
aktív tag
Ezt valaki meg tudja erősíteni? Jó volna..
-
Воланд
titán
nem, sajnos nem lesz gift.
-
Mythsardan
aktív tag
-
Zsoccc
senior tag
Jogos, javítva.
-
.mf
veterán
Kár, hogy együtt van a Metro és a CoH is, mivel azokat már korábban megvettem, így el szándékoztam ajándékozni -- tessék, itt gátolnak a jótékonykodásban

Mindegy, úgyis megveszem a pakkot a hétvégén, még ha valószínűleg egyikkel sem fogok játszani (ami ezek közül érdekelt, már megvan), mert sajnálnám, ha a THQ végleg eltűnne, néhány elég jó címet adtak ki... -
törölt tag
Köszi.
-
negotiator
csendes tag
-
törölt tag
Ha megveszem, akkor csak egy steam kulcsot kapok ami az egész pakkot feloldja?
Vagy játékonként 1-1? -
negotiator
csendes tag
A Red Faction: Armageddon eddig is benne volt a csomagban (egy hete vettem meg), most a Path to War című DLC-jét csapták hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- ASUS routerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest