Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
Köszönöm!
Sajnos még nincs fényképezőm, nem vettem még komolyat, gagyi kompaktot meg nem akartam, így maradt az 5mpixeles alcatel ot995. Dokumentálni bizonyos dolgokat ez is megteszi. Kinéztem már egy nikon d3000-et, de még az odébb van :-)
Ami a zúzódást illeti, gondolj csak bele milyen magasról b@sz6tta oda az ex tulaj, ha az aluminium is betört rajta a műanyaggal együtt. Mindemellett nem lett baja, még az infrának sem. A minőség nekem itt vizsgázott. Egy autónál sem azt nézzük karambol esetén hogy mennyire lett csúnya, hanem inkább azt hogy hogyan szállnak ki belőle az emberkék. Viszont mindkettőnél ugyanaz a tanulság: nem kell odaverni :-D -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest