Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz tordaitibi #34 üzenetére

Az átlagfelhasználó azt sem tudja, mi az, hogy operációs rendszer, Te viszont igen, és ha azt mondod, hogy a Linux többet fogyaszt, mert megmérted a saját rendszeredben, akkor oda nem lesz elég, hogy "Linux". A FF esetén gyanítom kompatibilitási okokból nincs alapból engedélyezve, az Edge kicsit kényelmesebb helyzetben van, hiszen beépített, biztosan működik. Az about:config azért nem egy hekkelés, átlagfelhasználóknak szóló leírásokban is benne van, ha elrontja vissza tudja állítani.

szerk: kevés embernek szoktam érdemben Linuxot ajánlani, mert kevesen fogékonyak rá. Akinek legutóbb felraktam, oda KDE Neon ment, mert az alapból hasonlít a Windowsra és ott ez plusz volt, de bele se kezdtem volna a különbségekbe, mert nem is érdekli meg nem is érti, csak használni akar valamit, ami nem Windows. Szerintem ha jól méri fel az ember az igényeket, akkor elég jól lehet alternatívát mondani vakon is, de ez egy szakmai fórum, Te is évek óta használod, de legfőképpen ha leírod, hogy a Linux többet fogyaszt, akkor számíts rá, hogy bele fognak kérdezni a fentiek miatt.

Új hozzászólás Aktív témák