- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Elbeszélsz tildy mellett, kötekedni akarsz vele, de miért is? Tildy minden eredményéért megdolgozott, és folyamatosan halad előre. Mit zavar téged, hogy külföldön is megméretteti magát? Ha egyszer neki így jó, akkor minek próbálkozol aljas kijelentésekkel fogást találni rajta? Ez egy ronda dolog.
-
tildy
nagyúr
Két diplomám van. Az egyikért fizettem , mivel költségtérítéses volt, és a másikért is kvázi, hiszen az elmúlt 12 évben eleget adóztam már.
Kinek mia szakma csúcsa, én ettől függetlenül büszke vagyok arra, hogy mind phpban, mind htmlben pl. a National gallerynek a webshopját készítem. ( mindezek mellett pedig otthon vagyok helpdesk/operátori téren, és bármibe bele tudok tanulni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Debian GNU/Linux
- Far Cry Primal
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest