Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
"Azért tetszik ez a csak apple gyárt stabil, hosszu akkuideju eros laptopot."
Nem ezt irtam.
Komolyan ki fogok terni a hitembol ha meg valaki a szamba ad olyat amit nem mondtam.
Vannak nagyon jo lenovo laptopok, szinten az $1000 feletti arkategoriaban. Dellbol, Sonybol eddig csak szemet volt a kezem kozott, Fujitsut szedtem szet tobbet javitas celjabol, olyan okadas mernoki munkat meg nem lattam mashol.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
tildy
nagyúr
Aki ismer, tudja milyen a hozzaallasom az Apple termekekhez. Nem a vilagito alma miatt vettuk. Nagyon nem.
Akkoriban korulneztunk, 860 fontert(270 ezer forintnak megfelelo font volt ez akkor kb) mit kapunk.
Kapasbol a magSafe mar parszor jol jott, aztan megneztuk, hasonlo teljesitmennyel es uzemidovel es sullyal van-e olyan gep, amit akkor (2010 julius) ennyiert lehet kapni. Volt meg rajta kivul 1 versenyzo, de ugyanilyen arban , talan a DELLnek , akkor meg mar miert ne ezt vegyuk?
(Konkretan esmein megkert ra, keressek ketharmad, haromnegyed arban LEGALABB ilyen tudasut, ekkora uzemidejut, es meg volt par kikotes. Az uzemidoben rosszabb volt kb 1 oraval a DELL , es meg volt par dolog, ami miatt vegul ez lett. Mindenesetre a fogadast elvesztettem, nem sikerult jobbat talalnom, pedig hidd el, nezelodtem rendesen. Valamin mindegyik elverzett. )
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest