- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
-
Lenry
félisten
-
TigerCat
nagyúr
-
Trollolo
tag
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni: IPhone 5S-t szeretnék Catalina alatt SW-zni úgy, hogy DFU módba rakom, mivel a gazdája elfelejtette a jelkódot. Régen iTunes alatt egyszerű volt, mert rádugtam, elindította a letöltést, közbe lehúzhattama . telefont akkor is ment tovább a letöltés majd ha kész volt vissza dugtam rá és megcsinálta.
Viszont Catalinában már ugye nem iTunes csinálja ezt hanem a finder, ezzel csak 2 gondom van. Egyik, hogy állapotot nem ír hol jár a letöltés, a másik, hogy mivel elég lassú a net ott ahol ezt csinálnám, így hamarabb kiugrik a készülék DFU-ból, mint, hogy letöltse a filet, így megszakad a letöltés és nem tudok SWzni, mert következő vissza dugásnál nem ott folytatja ahol abbahagyta, hanem előről.Erre van valami megoldás?
-
TigerCat
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
Újabb visszatérő hiba: az értesítések a normál jobb felső sarok helyett a képernyő bal harmadában jönnek be. Plusz többször visszaállt az előző háttérkép.
-
Syl
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
-
madgie
titán
-
Lenry
félisten
-
TigerCat
nagyúr
-
Lenry
félisten
frissítettem (iMac, late 2013), bár ne tettem volna

annyira használhatatlanul tetű lassú lett, hogy sírva fakadok.
nyilván a HDD miatt, mert eddig se siette el a dolgokat, de ha egyszer bebootolt, akkor már ment normálisan, most meg 3 perc mire egy fájlkezelő ablak felnyílik.
látom hogy valami tekeri a lemezt, de igazán végezhetne már, mert csinálnám ezt a munka nevű hülyeséget -
dananaj
csendes tag
-
dananaj
csendes tag
-
Syl
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
-
dananaj
csendes tag
Na közben kiderült miért nem szinkronizált a fotó alkalmazás (3 újratelítés és több napnyi kísérletezés után). Egyszerű...most sajnos olyan helyzetben vagyok, hogy kórházban tötöm az időm, de nem is az a lényeg. A netet az iPhone-om biztosítja (iOS 13) simán hotspot megosztással. Na de így nem szinkronizál a Mac fotó alkalmazás. Na de ha egy másik telefonról osztom meg a netet (android) akkor hiába hotspot a megosztás normál wi-fi kapcsolatnak kezeli a MacOS és már máris szinkronizálja a fotókat
ezt valaki mondja meg nekem miért kell. köszi Apple
-
madgie
titán
-
TigerCat
nagyúr
-
dananaj
csendes tag
-
TigerCat
nagyúr
-
dananaj
csendes tag
meg volt, fel raktam, kijelentkeztem teljesen és vissza, semmi ugyan az...
-
TigerCat
nagyúr
-
dananaj
csendes tag
-
TigerCat
nagyúr
-
dananaj
csendes tag
Sziasztok, nekem a iCloud fosta össze magát, a fotók alkalmazés nem szinkronizál, tök üres az egész. Újra raktam már, ki be léptem az ID-val, de semmi. Futtattam helyreállítást, de semmi. szóval elég idegesítő...
valakinek van valami hasonló? vagy esetleg erre valami megoldás? egy csoda kód amit a terminálban megoldaná?
-
Mustaros
aktív tag
-
TigerCat
nagyúr
-
Mustaros
aktív tag
Nagyon zavar hogy ha angol szavakat akarok írni a keresőbe egyből javítja valami értelmetlen magyar szóra.. Magyar gépelésnél nincs baj , a legtöbb termék angol néven fut így engem nagyon zavar.
Telefonon használom az automata javítást mert lusta vagyok ékezetet írni és akkor jól jön , de gépen számomra felesleges. -
TigerCat
nagyúr
-
Mustaros
aktív tag
iMac 2009-en eddig hibátlanul megy , nem minden funkció támogatott , de ezt tudtam előtte is.
Mintha gyorsabb lenne a gép (mojave-hoz képest) , de sajnos 4GB ram visszafogja a gépet.
Helyesírás automatikus javítást egyből bekapcsolta a rendszer , ami azonnal kuka. -
TBMC
addikt
-
TigerCat
nagyúr
-
Rimuru
veterán
Launchpad - hasznalja ezt barki?

Rengeteg app kér engedélyt erre-arra - korabbi verzio detto, ezen meg tuloztak?
Jópár alkalmazás ablaka össze-vissza nyílik - elszoktal a windowstol, ott ez alap mukodes -
TigerCat
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
-
Syl
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
Egyelőre jól felb@szta az agyam, nem megy az iCloud Sync sem.

-
Syl
nagyúr
-
Syl
nagyúr
- Adobe CC 2019 (Indesign, Illustrator, Photoshop, Bridge) - hibátlan
- AdGuard szintén
- Launchpad-et nem bántotta, pedig nálam agyon van mappázva
- VeraCrypt alatt a Fuse-t kellett frissíteni
- Transmission Remote GUI-ból van 64 bites alpha - mint a kisangyal
- Rendszerbeállítások csoportosítását szokni kell. Szerencsére nem lett itt is tudathasadásos, mint a Win 8/10-ben...
- iPad nekem is szopó, 2017-tel nem megy a Sidecar
- Bekapcsolt FileVault mellett ment a frissítés, semmi gond
- Az appok sorozatos engedélykérése idegtépő. De bosszantóbb a böngésző állandó engedélykérése (letöltéshez) -
Navaren
aktív tag
Launchpad nekem is szétesett, de sokat nem volt időm még bogarászni, viszont nekem régebbi a MBP-m, és lehet, bemagyarázom magamnak, de mintha fürgébb lenne, mint eddig, egy-két appot leszámítva.
Illetve nagy pech, hogy nekem 2017-es iPad-em van csak, és természetesen az az utolsó generáció, amelyikkel a SideCar nem támogatott. Grrr.....
-
Domonkos
addikt
Osszegezve akkor elmondhato, hogy egy csomo minden elromlott, de legalabb szebb lett?
Meghozza a kedvem a valtashoz.
-
TBMC
addikt
esetleg ezekkel van bármiféle tapasztalat?
- adobe pack
- rightfont 5
- final cut pro x
- lastpass
- sound control
- synology drive client
- one switch
- adguard
- btt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest