- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Hm... szókiforgatások és javítás előtti kimásolások..
Arra kérdezel ismét rá, amire már válaszoltam...De mindegy. Vegye mindenki viccnek, humornak ezen bejegyzés összes kommentjét. Ha ezzel végre vége lenne az értetlenségnek.
Akkor vegyetek trollnak, vagy bánom is én, nevessetek csak (magatokon is, a ti kommentjeitek is itt vannak ám tele minden jóval, mint mikulás puttonya), de fejezzük be a már megválaszolt kérdések újra feltevését!
Ez már idegesítő, nem vicces... persze, külső szemmel még mindig az.A tudomány egy fiktív dolog. Mindenki azt hiszi el belőle, amit akar, ez szubjektív véleménye mindenkinek.
Én ezt hiszem el, ennyi. Látszik, van, aki egyetért (ők már kiszálltak a beszélgetésből) és vannak, akikben kételyek merültek fel.
Nem vagyok sem tanár, sem hittérítő, sem tudományos prezentációt nyújtó tudós. Egyedül a saját véleményemet írtam le és álltam ki mellette, válaszoltam a támadásokra.
Ezt miért nem tudják itt sokan felfogni?Attól, hogy van egy véleményetek, van egy dolog, amit másként képzeltek el vagy nem hiszitek el a Holdraszállást, attól nem másokat kell leszólni, amiért ők igen.
Qrvára nem vagyok szerény, tudom magamról. De nem én vagyok itt az egyetlen...
Szálka-gerenda effektus, miért folytassuk ezt még és meddig?
lugsi! Örülök, hogy jót mulatsz ezen és sikerült "bearanyozni" a napodat!
Aktív témák
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hobby rádiós topik
- Gyúrósok ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tidal
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest