Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Otthonra, ha csak magam részére kell, akkor én most Studio-t vennék. Lassúnak lassú (vhol mintha azt olvastam volna, h 1 mintavételezés/s a limitje, de nem vennék rá mérget), a Pro azért 3-5x gyorsabban végez, de egy felhasználóra ez szerintem kibírható kétharmad áron. Pro az akkor jön jól, ha másnak is akarnék kalibrálni (azért nem mindegy, h két órát vagyok ott nála vagy egész nap) vagy a gyári szoftvert akarod használni VAGY (és ez egy bazi nagy vagy) hardveres kalibrációhoz kell és a monitor a Pro-val kompatibilis csak (pl az én Dell-em is kizárólag a Pro-t ismeri). Persze ez utóbbi csak professzionális monitoroknál érdekes.
A Plus pedig... nemtom. Szerintem belátható időn belül nem lesz rá szükség, de ezt döntse el mindenki maga! Azért 1000 nit sem kevés és jelenleg a max az a DisplayHDR1400 hitelesítés, de már a DisplayHDR1000 matricához is mélyen zsebbe kell nyúlni és mindkettő inkább videós monitoroknál elterjedt, konzumer kategóriában még nem igazán.
Én nem adnék ki arra egy valag pénzt, h talán majd 8 év múlva nem lesz elég nekem otthonra az 1000 nit-es tartomány.
Meg azért azt látni kell, hogy a HDR10+ és a Dolby Vision jelenleg 4000 nit-ig szabadon skálázható, szóval amint jön a technológia hozzá, úgy lesz elavult nem csak a Pro, de még a Plus is. Persze szerintem ez bőven overkill a konzumer piacon, de érted. Azért ez nem egy jó befektetés szerintem egy progresszív IT piacon.
Kicsit olyan, mint a gép építés: azt kell szem előtt tartani ami éppen elérhető, különben sose vennék semmit ha mindig az újat várnám. -
Joshi
titán
"Azaz egy windows újratelepítés, SSD csere esetén kezdhetem újra? Vagy ilyenkor elég a profilt kimenteni és akkor ez a probléma megoldott?"
Elég a profilt elmenteni és újra betölteni. Akkor szoktak újrakalibrálni, ha monitor vagy vga csere volt a gépben. Persze akkor is, ha már sok-sok éve nem volt újrakalibrálás, mert a panel azért öregszik/változik az évek során.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest