- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
i1D3. Mint mindennek, az i1Display Pro-nak is felkúszott az ára. Én használtam, 42.000 Ft környékén vásároltam.
Ami ez alatt van, az általában "kémiai alapú", ami 1-2 alatt már nem lesz hiteles'. És ez full komoly. Tehát megveszel egy ilyen kalibrálót és 2 év múlva már nem kalibrál helyesre.
Az i1D3 (több neve is van) a gyorsaságáról híres - ha nem ez a leggyorsabb - ráadásul kimondottan pontos is és mivel nem kémiai alapú, évek múlva is precíz lesz. Tehát ez a leginkább ajánlott műszer a piacon. Sajnos most elég húzós az ára, valaki ennyiért vesz 32"-os monitort. Egyébként már hosszú évek óta gyártják ezt, de nemrégiben kijött a Plus változat, de igazából az ez után következő, szinte legendás basICColor Discus már a 330.000 Ft-ot súrolja. (Ezen is meglepődtem, mert legutóbbi emlékeim szerint 240.000 Ft.)Az i1D3-at a legtöbb monitorgyártó támogatja, tehát ezzel lehet hardveresen kalibrálni sok típust. Ez régebben volt fontos szempont, ma már a szoftveres kalibrálás is simán ad nagyon jó, vagy akár jobb (előnyösebb) eredményeket. Abba pedig bele se menjünk, hogy a HW kalibrálásnak is két fajtája' van, vagy abba, hogy ezeket lehet kombinálni, stb.
Szóval a profilozást, a kalibrálást többféleképpen is lehet csinálni, lehet benne fejlődni. Egyedüli kivétel például akkor van, amikor egy adott monitort, adott kalibrálóval és szoftverrel, hardveresen állítunk. Mondjuk a Dellnél van ilyen, hogy pár kattintás és megy minden magától. Ennek vannak előnyei is és hátrányai is, de ez téged egyébként sem érint, mert a hardveres kalibrálást csak viszonylag kevés, profi monitor támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest