- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na akkor ugyanaz a cuccunk (ha még LG 3D tévéd is van hozzá, akkor megkérdezem hol laksz, lehet én vagyok te
).
Én egy HP infra vevőt vettem hozzá, de szerintem ez lényegtelen (bár anno olvastam hogy valaminek meg kell lennie a vevőnél, valami szabványnak, hogy menjen, de már a franc tudja mi volt az...).
Add meg Device-nak a Microsoft MCE Keyboard eszközt, ezzel kapsz egy billentyűzetet. XBMC-ben nem árt, ha bekapcsolod a "távirányító billentyű leütéseket küldhet" vagy valami nagyon hasonló nevű beállítást.
Mivel az XBMC irányítható egy halom billentyűparanccsal, így lényegében most adtál hozzá egyet, tehát csak a megfelelő key-eket kell mappingolni a távra. Mittomén, space az a play/pause, stop az az X, Exit az Esc gomb, Menü az M, Enter az az Ok... szóval minden lényegeset meg lehet adni neki, így már teljeskörűen tudod használni. Esetleg bővítsd ahogy neked jólesik: köss a gépre egy billentyűzetet, nyomogasd a gombokat, és ha olyat csinál ami neked kell, akkor mappold valamelyik gombra az adott billentyű (akár a hardveresre, akár a kijelzőre).
Ha jön hozzánk valaki, mindig elcsodálkozik, hogy hogy lehet ilyen ütősen filmet nézni meg minden. Pont most voltak itt a napokban ismerősök, hát meg is kaptam a megbízást, hogy akkor rakjak is össze nekik egy ilyen HTPC-t, mert ez must have.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest