Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Látom rohadtul nem érted amit mondtam, dehát ki is vagyok én, hogy egy olyat oktassak akinek Linux pingvin az avatarja...
Mint később írtam általános felhasználás esetén idegesítő és felesleges terminállal bénázni. A "Linux majom" kifejezést azokra értettem, akik még weboldalt is terminálban néznek, mert az a kemény és ők lám, milyen kemény Linuxosok. Az, hogy használhatatlan, ezerszer bonyolultabb bizonyos egyszerű feladatokra, az senkit nem érdekel... Az elvakultságot próbáltam volna "leminősíteni" nem a terminált és főleg nem azokat akik használják. SSH, fordításra, config átírásra én is terminált használok, de pl a fájlkezelés kicsit egyszerűbb egy TC szerű állománykezelővel mint minden mappában cd-t meg ls -l írkálni.
u.i.: Tényleg ifconfig paraméterezéssel kelek minden reggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- 3D nyomtatás
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- OpenMediaVault
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Milyen egeret válasszak?
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest