Hirdetés
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Látom abszolút elbeszélünk egymás mellett, így értelmetlen bármit is mondani.
A Linux majom kifejezést visszavonom, tényleg erős volt, de azt nem, hogy a MINDENNAPI életben ezer olyan dolog van, amit könnyebb grafikus felületen megcsinálni, mint terminálból. Amiket írtál kb egyikse sem tartozik a mindennapi dolgokhoz.
A példád pedig ott hibázik, hogy te teljesen tisztában vagy minden parancs működésével és paraméterezésével, amikor én még csak neten keresek programokat. Ott lenne igazságos az összehasonlításod, ha először nyitnád meg az ssh man-ját, és én is először írnám be google-ba a keresett programot. De mondom, SSH-ra természetesen jobb a terminál, ezt sose cáfoltam, de ezer olyan dolog van - és emelett kiállok - amit egyszerűbb grafikus felületen csinálni.
@dchard
Sajnos nap mint nap találkozok velük.De ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem olyan flegmán és lenézően bánnának az olyan emberrel, akinek nem egy terminál fut az egész PC-jén, mint ahogy. Valószínűleg ezen véleményem is innen ered.
Pl pont mai elményem, hogy leordítottak, amiért Putty-al akartam SSH-zni és nem parancssorból, mondván minek "felesleges programokkal teleszemetelni az OS-t". Az idézett szöveg szó szerinti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest