Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
Azt hiszem a kolléga erre válaszolt:
"1,2m rotorátmérő, 2200-as fordulat, 2,7KW teljesítmény, mi kellhet még?! " "Hogy ne kerüljöön 300 eft-ba..."Utalva arra, hogy ez egy drága hobby. Sajnos a helikopterezésre és a repülőkre ez fokozottan igaz, ahogy az is, hogy ami felment az le is jön. Ne mindegy, hogy egy 150-250 Eft-os T-rex-et verek földhöz -> biztos a totálkár, vagy egy hasonló értékű versenyautót burítok meg. Az autót visszaállítom és húzom tovább a gázt, a helikopternél és a repcsinél csak a számat tudom elhúzni, hogy akkor most ez egy masszív minusz volt. Anno 2009-ben volt egy nyári offroad sorozat Turán, ahol indultam. Az utolsó versenyre meghívtak egy igen tapasztalt helis srácot. Hozott egy 600-as metiles T-rexet. Félelemeteset pörgetet vele, a látvány fantasztikus volt. Sajnos a vége úgy alakult, hogy kb 25-30 m magasból a földhözcsapódott, mivel adóadott egy egyszerű motorikus hiba...
Nem akartam túlmagyarázni, inkább csak az árnyoldalát is érzékeltetni a modellezésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Suzuki topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest