- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz
fripi9608 #20 üzenetére
V6-hoz talan van kormanyra rakhato kezelofelulet. ha jol emlekszem, de nem vagyok benne biztos. Egyedul hasznalom, igy nem nagyon tudok nyilatkozni rola milyen lehet a masikhoz kepest. a kompatibilis keszulekeket nezd jol meg, meg, hogy mennyire macera csatlakoztatni. Mert sokszor ott hasal el a dolog.
-
fripi9608
csendes tag
Azóta van új tapasztalat, észrevétel a cuccal ? Vásárlás előtt állok, eközött és az Ejeas V6 pro között vacillálok.
-
fripi9608
csendes tag
hali!
vajon ez kompatibilis a BT-S2 Pro tipusú intercommal?
-
Somatom
veterán
Az előző sisakom egy felnyitható Airoh volt. Abba egy szétvágott Sennheiser -t faragtam bele. Persze, az csak egy irányban működött, de elvoltam vele. Azt írják a promó anyagok, hogy a Harman Kardon mikijében valami "csoda" szélzajszűrés van. Plusz, a Sena -nak van egy Harley kivitele, ami az újabb HD -kon a műszerfalról is vezérelhető.
Az általános problémám ezekkel az, hogy mindenhol csak mezei hanghívással tesztelik. Van nekem egy Huawei Talkband karperecem. Bejövő hívásnál kipattintom a tokjából és azzal fogadom is a hívást. Csakhogy Androidon a netes kommunikáció nem telefonálásnak minősül, hanem médialejátszásnak, ezért a telefonos utasítások nem vonatkoznak rá. Whatsapp, Signal, stb. hívást csak úgy tudok fogadni, ha a telón, az app felületén rábökök a fogadás gombra. Ez motoron nem nyerő. -
macilaci78
nagyúr
Van ott még bőven elgépelés.
-
Somatom
veterán
Nemtom milyen egy "fullos sisak". Egy Scorpion Exo-Tech Carbonom van.
-
Somatom
veterán
Ma voltam egy forgalmazónál. Brutális az árkülönbség a Sena csúcsmodelljéhez képest. 48 vs. 150 rugó. A kamerás pedig 90 vs. 200. De, azért piszkálja a csőröm, hogy milyen lehet sisakban az a Harman Kardon cucc.
-
Somatom
veterán
A cím hibás, a videólink nem él. De, azért köszi! Tavasszal akartam venni egy Sena -t, de akkor ennek is utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Manapság már elég nagy "divatnak" vagyis kényelmi eszköznek mondható az autók után szabadon a...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest