Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
A Win 8-nak már nagyon illene kezelni a nagy pixelsűrűséget. Vajon itt is el kell-majd mondani 600 embernek, hogy ettől nem lesznek kisebbek a betűk.
A Metro nagy kérdés milyen lesz, mert engem is halálba idegesít asztali gépen. Nokia Lumia telefonon viszont nagyon tetszett. Izgalmasabb és informativabb mint amit IOS alatt megszoktam, de nem megy el az ízléstelen összevisszaság felé mint az Android. Viszont most, hogy az Intel is ezt nyomatja, valószínűbbnek tartom a következő MacBook széria ilyen kijelzővel történő érkezését. Egy biztos, az új iPad képminosege után érezni a különbséget rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Fogyjunk le!
- Hálózatokról alaposan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Metro nagy kérdés milyen lesz, mert engem is halálba idegesít asztali gépen. Nokia Lumia telefonon viszont nagyon tetszett. Izgalmasabb és informativabb mint amit IOS alatt megszoktam, de nem megy el az ízléstelen összevisszaság felé mint az Android. Viszont most, hogy az Intel is ezt nyomatja, valószínűbbnek tartom a következő MacBook széria ilyen kijelzővel történő érkezését. Egy biztos, az új iPad képminosege után érezni a különbséget rendesen.