Hirdetés

2021. szeptember 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) szipipeti


szipipeti
csendes tag

Van ám baj rendesen a fejekben...

(#2) totron válasza szipipeti (#1) üzenetére


totron
senior tag

Az fb a közegük és nincs tovább, nem látnak ki belőle, nem is akarnak. A halnak sem tudod megmutatni a víz feletti világot vagy ha mégis, hát gondok adódnak, úgymint becrash-el a tudata, rendre véget ér a létezése. Zsigerből bevillan az emberbe, hogy ugyan ki néz ilyet, ilyeneket, de hát sokan, az az igazság.

Egyik kedvenc: [link]

[ Szerkesztve ]

(#3) Agyturbina válasza totron (#2) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog

Sok sok év alatt észrevettem, ha nálunk AU ban megállítasz egy random embert, az képes lesz folyamatos összefüggő beszédre, főleg ha középkorú.
Rengeteg beszélgetést láttam MO.-rol ahol szinte képtelen az alanyan egy értelmes mondatot elmondani.
Ez is egy ilyen videó. És büszke rá. :(

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#4) Eastman


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

https://www.youtube.com/watch?v=zpUDGWTAB58

(#5) t72killer válasza totron (#2) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Kb mint amikor egy jehovással próbálsz beszélni. A "közeg" éppenséggel egy dolog, kicsit belenézve legtöbbjük azon belül se képes minimális kritikára (ha az lenne, akkor előbb-utóbb kijutna...). Tipikusan az a kategória, aki nem hiszi el, h nincs igaza amíg a t72 nem parkol a kis megfejtős tyúkszemére.

#4: kialakult a "tenger" amit virtuálus világnak hívunk, ami korábban a faluszéli Karen megfejtőasszony 1x elhadart pletykája volt, az most a látókörét 99.9%-ban definiáló 6.5"-os képernyőt teljesen betölti, írva van, mint a recepteskönyv vagy mégjobb, öltönyös úriemberek magyarázzák videóban, ráadásul többen is. És a szomszéd Gizike is lájkolta...

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#6) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag
LOGOUT blog

Én is a héten akadtam ki, csak én a kommentszekción.
Legjobb megoldásnak a Starlink + harcászati lézert találtam. Hulljon a barma.
Erről a vírushelyzetről nekem is mint mindenki másnak megvan a véleményem, de nem erőltetem rá az internet népére.

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#7) _PetZ_


_PetZ_
csendes tag

Hat 10:24 től meg 1 percig bírtam, ott már nagyon okosakat mond az Úr;)

De mondjuk az a perc az elég erős.

[ Szerkesztve ]

(#8) Samus


Samus
addikt
LOGOUT blog

Elolvastam pár kommentet, a videót nem mertem megnézni. Én szégyellem magam. Aztán lehet ezt kellene csinálnom. Leírom frászbúkon, hogy én ilyen orvos/tudós/ezoterikus valami/sőt, maga a Pápa vagyok, komolyan, röhögés nélkül csinálok ilyen videókat, írok ide-oda, mikor pedig lesz párezer követőm, csinálok valamilyen támogatós oldalt, úgyis lesz jópár birka, aki fizet. Vagy hogy szereznek ebből pénzt? Biztos, hogy ez az oka, mert ingyen senki nem csinál ilyet...

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#9) doeeg


doeeg
senior tag
LOGOUT blog

Miért van az, hogy nem kevesen az évekig, évtizedekig tanult szakemberek munkáját rögtön hazugságnak titulálják de ha olvasnak, látnak valamit FB-on, azt azonnal készpénznek veszik és az életüket teszik rá?

Mondjuk erről valahol a covid elején olvastam (természetesen évtizedekig tanult szakember írása :D nemtom, nem mentettem el) hogy ez sima pszichológia, ettől érzi fontosnak, különlegesnek magát a parasz... egyszerű ember, hogy ő és a hasonló gondolkodású emberek rájöttek arra, amire a szakértők nem (sőt, lehet hogy ők is rájöttek de titkolják/tagadják!!!!!). És persze abból az állapotból hogy ő kényelemben van és azt hiszi neki van igaza, és a saját buborékában lévő emberek ezt erősítik, semmilyen ún. tény nem fogja kirobbantani.

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#10) Eastman válasza doeeg (#9) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

A zinternet csodája.

https://www.youtube.com/watch?v=zpUDGWTAB58

(#11) freeknight válasza Samus (#8) üzenetére


freeknight
őstag

Ez egy igencsak jövedelmező biznisz, elég csak megnézni hány százmilliós profitot hozott a járvány Gödénynek meg főleg a másik vitaminos csókának, Lenkeinek. Ezek mind facebookon osztották az okosságot.

[ Szerkesztve ]

(#12) t72killer válasza freeknight (#11) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Korábban is biznisz volt ez már, ld Posta Imre okosságok, de az elmúlt másfél év aranybánya volt ezeknek. Kicsit kevesebb gerinccel már nyugdíjba mehettem volna :DDD .

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#13) KISDUCK


KISDUCK
őstag

A komment szekció tényleg durva. Nem is az a durva hogy kételkednek valamiben, hanem hogy utána se néznek más forrásoknak, vakon elhiszik azt amit egy önjelölt csillagösvény járó táltos olvasott ki a reggeli kávézaccból és amit már 2 szomszédasszony lájkolt, de ez a hiszékenység, félre tájékozódás sajnos minden téma körül előjön. Bónusz: és aki nem ért egyet velük vagy megkérdőjelezi a mondandójuk valóságtartalmát az birka, majom, selejt, hazaáruló vagy akármi aminek pont van negatív jelentése.

(#14) totron válasza doeeg (#9) üzenetére


totron
senior tag

A könnyen elnyerhető elismerés, mint egóhízlaló tényező nagy úr ám. Nálam van a szellemi szent grál, ide figyeljetek. A tudat, hogy érdek húzódik a blődségek mögött megnyugtatóbb lenne, de ezek meggyőződésesek. Mint bárki, akinek van belőle szilárd, beleértve téged vagy engem is. Tehát mint általában, a valóság a szomorúbb. Az egy másik kérdés, hogy kié min alapul, milyen szinten visz mesevilágba és hogy hogyan kezeli az információt a Tudás Birtokosa.

[ Szerkesztve ]

(#15) t72killer válasza KISDUCK (#13) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Minden korszaknak megvan ez a gondolkodni lusta, de azért a "fennálló rendszerrel szemben" gyanakvó rétege. Régebben ezek a különféle vallási irányzatok voltak, melyek üzemeltetéséhez komoly szervező-hálózatépítő skillek kellettek, manapság a hálózat adott, így elegendő egyetlen "lángelme" aki minimálisan ért a közösségi médiához.

Témához kapcsolódnak a különböző 1xeri netes őrületek, egy bulvár példa, amikből millió terjeng a net különböző bugyraiban.

#14: igen, az önjelölt messiások valószínű elhiszik a saját próféciáikat, úgy lehet leghatékonyabban terjeszteni. Az, hogy egy-egy ember bekattan, még nem lep meg, de hogy a díszes xxi.szd-ban még mindíg ugyanúgy találnak egy magyarországnyi népességben sokezres hangos és milliónyi passzív követőt, az egészen elképesztő, mondhatni pszichiátriailag érdekes...

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#16) mAtech


mAtech
aktív tag

Be kellene valamilyen formában vezetni a középiskolában (általánosban már?) mentálhigiénés órát. Rendes pszichológussal. Talán segíthet a fiatal generációkon.
De hogy lehetne ezt kivitelezni, az már fogós kérdés...

Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...

(#17) KISDUCK válasza t72killer (#15) üzenetére


KISDUCK
őstag

De most ez azért nagy gáz mert volna lehetőség tájékozódni, annyi forrást elérhet az ember hogy beszarás. Régen nem volt mit tenni, ha 100-an azt mondták hogy egy pacák járt a vízen akkor azt el kellett hinni.
Példa, ez most a politikához kapcsolódik, de abba a részébe ne vesszünk el. Ugye előző választásoknál ment az álhírgyártás és terjesztés. Egy propaganda gépezet azt állította egy politikusról hogy meleg ami persze nem volt igaz, de ezt sokan elhitték úgy hogy más forrással nem foglalkoztak és nem is akartak. Erről láttam egy FB posztot is, mármint az álhírről és alatta a kommentek között egy fital nő kb. 25-30 lehetett azt írta hogy "ő nem fog b@zira szavazani". Csúnyán fogalmazva nem az a baj hogy az emberek hülyék, hanem hogy hülyék akarnak lenni, persze ehhez mindenkinek joga van de hát... :(

(#18) t72killer válasza KISDUCK (#17) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

"hanem hogy hülyék akarnak lenni"

Valószínű ugyanaz lehet a fiziológiai háttere, mint amikor tabletet adnak egy 3évesnek és az hiába unt meg korábban bármilyen játékot v megkaparintott felnőtteknek való tárgyat 10perc alatt, nem fog tudni leszakadni a képernyőről. Egyfajta függőség alakul ki, rászokik az adott ritmusú "hírözönre" és ha saját maga el is indul "kutatni", azonnal kiszelektál bármit ami nem illik a kis világképébe. Ilyet az állandó kérdés-bizonyítás-állítás-kérdés ciklusban üzemelő valós tudomány jellemzően nem produkál még legalsóbb, érdeklődő diák szinten se.

Ami durva, hogy még az agresszív viselkedést is 1:1-ben produkálják, mint az IT-sített kisgyerek, aki visít, ha elveszik előle a képernyőt: a "kondicionált" hívők 90+%-a azonnal személyeskedéssel reagál még egy udvariasan feltett kérdésre is, nemhogy kritikára. A "hittérítő" elit gyakran más, ők terjeszteni akarják az igét, amit értelemszerűen alpáritirpák módban nem lehet.

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#19) Eastman válasza mAtech (#16) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

...tanár nincs elég az országban, pszichológus lesz... :U

https://www.youtube.com/watch?v=zpUDGWTAB58

(#20) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Közben megtaláltam az "eredetijét" - pontosabban azt, amit a "tvcsatorna" újra netre tett miután a youtube leszedte. Itt is vannak azért gyöngyszemek a HSZ-ek között. Bár őszintén covid előtt is volt, hogy belebotlottam antivaxxer videókba, ahol már konkrétan késsel akart "visszabökdösni" egyik-másik lelkes hívő.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#21) Fehér Farkas


Fehér Farkas
senior tag
LOGOUT blog

Nem nézem meg a videót, Isten mentsen meg tőle és az alatta lévő kommentektől is. Sejtem miről van szó, a mechanizmus nagyon sok éve létezik már. Említették fentebb pszichológiai részeit, én is olvastam arról ezeket mi és mik okozzák, hajtják előre. És nem csak aktuális vagy világméretű eseményeknél jön elő, hanem olyan rémegyszerű életbeli dolgoknál is, mint egy autózás vagy kutyatartás. Az ilyen embereket sosem tudod meggyőzni, legszívesebben megfojtana. Legnagyobb probléma mikor ezek akkorára duzzadnak, hogy elkezdik elnyomni a józanul gondolkodóakat is.

[ Szerkesztve ]

Elza és Mása emlékére, a falkavezér sír.

(#22) t72killer válasza Fehér Farkas (#21) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Őszintén én is úgy posztoltam logoutra, hogy nem néztem végig, isten mentsen, hogy 45 percet dobjak ki az életemből ilyen hulladékra. A kommentelésbe se szálltam bele, pedig viszketett a tenyerem - de hóttziher, hogy semmire nem mennék.

Ennek a "léleknek" elég jellemző vonása, hogy egy összefüggő, tökéletesen szervezett elnyomó rendszert képzelnek maguk köré: ha egy agymenésüket törlik, azt azonnal bizonyítéknak látják, hogy igaz volt. Mondanám az ilyennek, hogy ok, elkezdek rólad olyat terjeszteni, hogy elloptad a szomszéd kocsiját: ha leveszik, akkor az bizonyíték arra, hogy igazat mondtam?

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#23) mAtech válasza Eastman (#19) üzenetére


mAtech
aktív tag

Igen.... Tudom... Sajnos... :O
a) álmodik a nyomor,
b) bilibe lóg a kezem,
c) "Agyarország", én így szeretlek. :( Persze tippre ez sem csak nálunk "divatviselkedés" gondolom. De ezt külföldön élő honfitársaink tudnák kifejteni.

Peace

Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...

(#24) t72killer válasza mAtech (#23) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Van "nyugaton" is agyhalál bőven: Oltásellenesek megpróbáltak felgyújtani egy német oltóközpontot

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#25) mAtech válasza t72killer (#24) üzenetére


mAtech
aktív tag

Szerencse, hogy a német precizitás most besült...
Marhák.
Mondjuk a Texasi nyílt utcán való fegyverviselés is megér egy misét.

Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...

(#26) cappa72


cappa72
nagyúr

Hát nem bítram végighallgatni.
Van néhány dolog, amiben akár lehet is valami, de gyszer már volt egy ilyen "naaaaagy bajuszos" orvos, aki azt szajkózta, hogy "káliumsóval mérgezik a magyart"!
Erről a só-mizériáról megkérdeztem vegyész szüleimet, akik csípőből mondták, hogy persze, a káliumsó is só, csak erősebb, és már régóta használják.

De visszatérve a vidijóra, előkerül a valós fizikai pénz kivonása, az űrlakók, földönkívüliek... itt azért erős mosolyra húztam a számat...

Bár visszaemlékezve egy fizika tanáromra, ő azt mondta, hogy nem tudjuk, honnan ered a tanzisztor, nincs írásos feljesztési csomag róla. Tehát lehet, hogy nem is a földről származik.

Nos, azért a politika és a gyógyszeripar bármire képes lehet a profit érdekében. De ha kinyírják a potenciális vásárlókat, munkaerőt, akkor csökken a profit. A vírus is olyan, hogy azért nem öl meg mindenkit, mert gazdatest nélkül nem maradhat fent.

Nekem ez nagyon erősen a "naaagymagyarok" gyülekezetéhez szívhezszólóan simuló előadás/riport. Szimplán túzásnak érzem.

Sajnos bármi előfordulhat, és annak az ellenkezője is.

Eladó 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 20k

(#27) Tüzi válasza totron (#2) üzenetére


Tüzi
veterán

'straya?

What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.

(#28) Tüzi válasza t72killer (#5) üzenetére


Tüzi
veterán

[link]
[link]

What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.

(#29) cappa72


cappa72
nagyúr

A vidjó elején említi Dolores Cahill-t, aki ellen elfogatási parancsot adtak ki, bajusz doktorúr szerint 2 évvel azelőtti bemondása miatt, de ha jól olvastam, akkor valami idei fiaskója volt a hatóságokkal...
Cahill korábban kifejtette, hogy aki találkozott már koronavírussal, az egy életre védett...
Persze biztos megtalálhatóak a másik oldal pont ellenkező tartalommal bíró, másképp értékelő írásai, videói is.
Ennyire hiteles minden.

Eladó 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 20k

(#30) t72killer válasza cappa72 (#29) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Ezt sokmindenki kifejtette már, nem csak ez az antimaszker zseni. ettől függetlenül nem igaz, mert a vírus mutálódik, elég komolyan.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#31) Agyturbina


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog

Ide vágó passzus, még ha viccnek is lett szánva.

Idiocracy Forever ;]

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#32) Agyturbina válasza t72killer (#30) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog

Náluk a vírus utálodik, úgy tűnik.

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#33) lomposfarkas


lomposfarkas
tag

Én nem lógok egyáltalán a facebookon, normál újságolvasó vagyok, de úgy vélem jópár szakember is megdolgozott a bizonytalanságért. Pillanatok alatt lehet találni nagytekintélyű illetőket, akik eltérően nyilatkoznak. Egy példa:

"Az olcsó, elavult módszerrel készülő kínai vakcinák Kína külföldi térnyerését szolgálják, nekünk azonban nem szabad elkezdenünk oltani velük – mondja a Válasz Online-nak Duda Ernő, a Szegedi Tudományegyetem orvosi karának professzor emeritusa."
2021 01 20

"Magyarországon elkezdődött a kínai Sinopharm-vakcinával is az oltás. Ez a vakcina teljes, inaktivált vírust tartalmaz, amely a szakemberek szerint védelmet nyújthat a különböző vírusmutációk ellen is. Rusvai Miklós virológus az Origónak azt mondta: körülbelül két tucat fehérje épít fel egy koronavírust – ezek pedig mind megtalálhatók a kínai vakcinában"
2021 02 06

És ha egy hivatalosan tudósember nyomja a zagyvaságokat: kemtréllel kezdte, 5G-vel fejezte be, laposföldes blogokról gyűjthette az infókat. A nézők zabálják, hisz a tudomány felkent papnője nyilatkozik, aki professzoroknak tart előadást:
https://www.youtube.com/watch?v=wcTbVOsL9pw

Úgy tűnik, nemcsak az alusapkás világból lehet marhaságokat begyűjteni.

(#34) t72killer válasza lomposfarkas (#33) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nem akarok koronavírus topik 4.0-t csinálni a hozzászólásokból, de ez sajnos ilyen: az embereknek fel kell nőni és felfogni, hogy kb mindennek vannak kockázatai (ld. felülsz egy fapadosra h meglátogasd a gyereked, az idióta pilóta meg bekattan és falnak megy).

Sajnos "odafent" is idiótaként kezelik a népet, pl ha valamiből hiány van, azt nem vallják be, hanen inkább hazudnak, hogy az nem is jó neked. És a hazugság önmagában is probléma, normális fejjel se tudom elnézni nálam €milliókkal többet kereső talking head-eknek, hogy pl kijelent olyat, h a maszk nem jó egy cseppfertőzéssel terjedő légúti nyavaja ellen. Én tudom, h miért hazudik, de Mancinéni 10 adaggal több rosszindulatot fog belelátni.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#35) Tüzi válasza t72killer (#34) üzenetére


Tüzi
veterán

Az intelligens, egészséges, öntudatos nemzetet a legnehezebb irányítani.
Régi megállapítás.
Mi már egyiket sem mondhatjuk magunkénak.

What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.

(#36) UnA válasza Tüzi (#35) üzenetére


UnA
Korrektor
LOGOUT blog

Lehet a magyarokat leszólni, és megvan ennek az oka, de amit az új-zélandiak leműveltek egy koronagyanús eset miatt... az is érdekes kaland volt. Aki lemaradt róla, elolvashatja: [link]

(#37) Tüzi válasza UnA (#36) üzenetére


Tüzi
veterán

Nem szólok le semmit és senkit, egyszerűen tény.
Kiwik olyanok, amilyenek. Az egy sziget, ott én is azt csinálnám.
Ezt egy 30-40 (80-100) országból álló kontinensen elég nehéz, mert mindenki szárazföldi összeköttetésben van.
Van egy játék, a ahol választanod kell, hogy vírus, baci, vagy parazita akarsz lenni, fertőzött és meghalt emberek után TP-t kapsz, abból fejlesztheted magad... abban a játékban is a kiwik, és madagaszkár a kemény dió, mert azonnal lezárnak amint megjelensz valahol.
Szóval azért szerintem igazuk van. De azért mert az óceán közepén egy sziget.

What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.

(#38) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Covid-fórumból loptam. Tényleg mellőzve a konkrét covid-vonalat, igen nehéz értelmezni, hogy jut el valaki ilyen messze a valóságtól:

Ha jól rémlik, a jehovások (de lehet egy másik csapat) zárkózik el szigorúan pl a vérátömlesztéstől, hittérítőiktől kérdeztem már, hogy ha a saját gyereke kórházi ágyánál áll és dönteni kell, akkor mivan?

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#39) Eastman válasza t72killer (#38) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

Gondolom, a véroxigén szintem lecsökkent.

(? :F ) Gondolom a Dr House minden évada megvolt négyszer. :F

Ja, és kell egy állatorvos valamelyik sikátorban, aki éjjel kiveszi majd a golyót és összevarrja a sebet...

https://www.youtube.com/watch?v=zpUDGWTAB58

(#40) t72killer válasza Eastman (#39) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Lehet a halas haver kimért neki valamit :))

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#41) RandomName


RandomName
kezdő

Nagyon szűk rokonságban van egy valaki aki ma már messze lakik.
Ezoteriával foglalkozik.
Volt olyan év, hogy megkért legyek EV, mert számlázni kellene, de neki fogy a keret*. Fizeti a havi költségeim, és kapok jutalékot is....
Mellette azért folytat személyes megjelenéseknél nem számlázható tevékenységet is.....
3-4 év alatt meglett neki a beugró egy új építésű társasházi lakásra, a könyvelő, jogosítványszerzés, és valami fullos pesti albérlet mellett....

*Elmagyarázta, hogy mint ember hozzáfordulnak. Ha mint egyszemélyes Bt, vagy Kft csinálná akkor a vásárló megijed, és nincs meg a flow.....

Amúgy, ö hiszi is.

[ Szerkesztve ]

(#42) t72killer válasza RandomName (#41) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Bizony, egy a "hatalom által elismert cég" már rögtön gyanús :)). Ha nem a pult alól van, az már nem az igazi.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#43) RandomName válasza t72killer (#42) üzenetére


RandomName
kezdő

De amúgy az a durva, hogy pár évvel ezelőtthöz képest, itt is megjelent a "vásárlói tudatosság" és várják a nyugtát, kérnek számlát, érdeklődnek, hogy lehet ezt elszámolni a vállalkozásban, meg ilyenek. Amikor tesó mesélte, röhögtem sokat.... :)

(#44) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Általában nem zavarnak az egyes emberek meredek nézetei, hitvilága - viszont amikor a hülységükkel szándékosan ellentéteket szítanak, az már nem okés, gyakorlatilag vallási fanatizmus szint:

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#45) Eastman válasza t72killer (#44) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

https://www.youtube.com/watch?v=nhjrfKd4duk&t=3530

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=zpUDGWTAB58

(#46) UnA válasza t72killer (#44) üzenetére


UnA
Korrektor
LOGOUT blog

Miután folyamatosan megy a világvége hangulat keltése a médiában már egy nátha miatt is, és eközben az orvosok nagyrészt elérhetetlenek, akkor miért várod el az emberektől, hogy ők akkor most aztán pontosan tudják, hogy mi a helyes vagy helytelen? Főleg akkor, ha erről ezerféle kinyilatkoztatás létezik...

(és tényleg van most egy szezonális influenzaszerű járvány, az iskolákban kb. 20-30 százalékos hiányzással, ami talán nem lenne ilyen magas, ha nem lenne ilyen a közhangulat)

(#47) t72killer válasza UnA (#46) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Igen, a "rendszer" sajnos hibákat hibára halmoz és bőven ad teret félreértelmezésre, rosszindulattal pedig vastag konteózásra. Az oktatási rendszeren kicsit kéne pofozni és a s.gghülye réteg, aki nem képes önálló, kritikus gondolkodásra jóval kisebb lenne. De hát fontosabb verslábazni és évszámokat biflázni, mint logikusan gondolkodni.

Coviddal kapcsolatban meg ugye kiderülőfélben van, hogy egy-egy elég durva konteó (laborból szökött) igaz is lehet - ha egy-egy ilyen beigazolódik, az instant viszi magával a hitelességet.

#45: örökzöld:R

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#48) hcl


hcl
félisten
LOGOUT blog

Tele vagyunk hülyékkel, az a baj. Sajnos felmérni se lehet, hogy a társadalom mekkora része félhülye.
Amúgy az ilyen postokra report, false information, health. A járvány alatt az ilyenekre nagyon ugrott a Face, törölték pár jelentés után.

@UnA : " akkor miért várod el az emberektől, hogy ők akkor most aztán pontosan tudják, hogy mi a helyes vagy helytelen?"
Azért, mert viszonylag jó közoktatás van. Általános/középiskolai tananyag ismeretében, esetleg ha kicsit olvas néha az ember, vagy tisztában van a világgal, akkor ezekről ordít, hogy baromságok.

@lomposfarkas : Mindig van az a pénz, amiért korpásodik a szakember haja. Ilyenkor jönnek jól az ismeretek, mert pontosan el tudod dönteni, hogy melyik kamu.

@cappa72 : "Bár visszaemlékezve egy fizika tanáromra, ő azt mondta, hogy nem tudjuk, honnan ered a tanzisztor, nincs írásos feljesztési csomag róla."
Azért na.
Illetve akkor egy csomó földönkívüli találmányunk van, mert egy rakásról nincs fejlesztési dokumentáció :D Kerék? :D

[ Szerkesztve ]

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.