Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paci.
tag
Nnnakkérem...
Sikerült felhegesztenem az egyik ROM-odat, de küzdöttem rendesen vele. Lévén ez a Becses Nejem telefonja, rendesen tele volt mindenféle marhasággal. A z4root se akart futni rajta. Csak úgy tudtam bárminek nekiállni, hogy kértem egy gyári visszaállítást. De sikerült. Gratulálok a ROM-hoz, és köszönöm...
Jövő hétvégén a kölkemé következik.. Az is szép menetnek ígérkezik -
Paci.
tag
Update:
Találtam z4root-ot ugye ez az?
Most nincs a közelemben egyik V858 sem, de amint van valami úgyis jövök rinyálni vagy dicsekedni. Lehet hogy még ma, bár eléggé elhasznált a meló, vagy pár napon belül.
Köszi! -
Paci.
tag
Köszi, így gondoltam kábé
Még annyi, hogy Te melyik rom-ot ajánlod? Két készüléket szeretnék megbuzerálni, az egyik az asszonyomnak, a másik a kölkemnek lenne.Még egy apróság, szerinted ennek az elődjét (Voda 845) érdemes még hekkelgetni? Van egy olyan is kéznél, és ugye kifejezetten nem acélos a vas, de hátha
Köszi még egyszer!
szerk.: a z4root nincs ott a data.hu-n, nincs másik linked esetleg talonban?
-
Paci.
tag
Szia!
Tudom, hogy esetleg másik fórumokon már ki lett tárgyalva, de én inkább téged kérnélek meg hogy leírnád nekem szájbarágósan hogyan lehet egy ilyen telefont rootolni és feltenni rá másik rom-ot?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest