Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
válasz
#16820480 #36 üzenetére
usb 3.0-ra tudod kotni
torrent progik azok vannak ami androidra, ha nem lenne kompatibilis(nem lehet a shield playstorejabol kozvetlenul telepiteni) akkor is tudod barmelyiket sideloadolni. a kerdes, hogy mukodik e majd a taviranyitoval, vagy billentyuzetet es egeret(vagy pl logitech k400 plus, vagy egy rii keyboard, stb) is ra kell dugni a shieldrehalozatrol en magam nem sokat tudok, de ezt talaltam
az tuti, hogy a masik iranyban a shielden Te latod a halozat tartalmat, pl. ES file explorerrel -
gproject
aktív tag
válasz
#16820480 #34 üzenetére
Csak a kontroller/gamepad jár hozzá alapból. Volt akcioban amikor adtak mellé távirányítót is.
Bár ahogy látom most is adnak hozzá mindkettőt(see what's inside).
A gamepad amúgy jobb, mindent tud amit a távirányító és még játszani is lehet vele(a távirányítóval is, de na...). Persze nagyobb.Amennyiben úgy döntesz veszel és tényleg nem lesz szükséged a gamepadra, írj rám!
-
gproject
aktív tag
válasz
#16820480 #32 üzenetére
Én anno akcióban vettem 139£-ert az nvidia shopbol. 149-ert arultak, de most fentebb ment az ára, hogy kijött az új. Amazonrol most 187-ert küldik Magyarországra.
Én csak egy 120GB-os ssd-t használok hozzá, azzal tökéletesen működik. De gondolom minden egyebbel is jól működik, mert nem olvastam még panaszt róla. Rengetegen használják plexszel, kodival, otthoni hálózattal mediaplayerkent.
Én magam ezeket nem használom, mert mindent(zene, film, sorozat, játékok egy része) netről streamlek.innen talán több információra szert tehetsz, ha kérdezel meg pontosabb választ is kaphatsz kerdeseidre
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gran Turismo
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest