Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby #11 üzenetére
Alapvetöen egyáltalán nem az alkudozással van bajom, természetesen a legtöbbször ha eladok is szoktak alkudni a jelöltek (nyilván valamennyire én is rugalmas vagyok, illetve az árat is úgy lövöm be, hogy amit szeretnék érte kapni+pici játéktér.)
Ezért nem is írtam, hogy utálnám ezeket az embereket.Én azt gondolom, hogy alapvetöen két esetet lehet megkülönböztetni:
1. Amikor a piacon kínálattal rendelkezö terméket keresünk. Ilyenkor világos, hogy mindenki összehasonlítja a kínálatot, és a számára szimpatikus jelölttel próbál meg megegyezni. Itt nyilván van helye az alkunak is, mert ha nem tudsz megegyezni, akkor mész a következö jelölthöz.2. Amikor egy ritkaságot keres az ember ( és lehet ez bármi, elektromos kütyü, bringa, autó, autós cucc, stb.)
Ilyenkor, mivel limitált a beszerzési lehetöség, ott kevésbé érzem helyét az effajta szemtelen/ sokszor alaptalan alkudozásoknak.A fent leírt eset pedig ugye a 2.-es kategóriába esik, mert egy eleve ritka terméket hírdettem, amit otthon ezen kívül más forrás nem kínált, és arra próbáltak meg pofátlan módon alkudni úgy, hogy Ök is tisztában voltak vele, hogy nincs másik ilyen, illetve az ára is ennyi kint is..
Most pedig megyek a cikkedhez, köszi a linket.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mostanában több bejegyzés is született hasonló témában – azok jellemzően a HA-n belüli állapotok illusztrálására,...
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest