- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Az általad leírtakban van igazság, bár túlzol és sarkítasz. Szvsz sokkal használhatóbb egy normális droid, mint az RT. De oké, ezt vegyük úgy, hogy szubjektív. (Bár a piac már alkotott egy véleményt. Egymilliárdba került az MS-nek (Jah tudom, a User a hülye, meg mindenki troll is.)).
A lényeg, hogy te magad mondtad ki az igazságot. Jön az új generációs Windows tabok, egyre jobb SoC-okkal, egyre erősebb hardverrel, mire az RT eljut oda, hogy használhatóságban, tartalomkínálatban piacképes lesz, az "Atomos" cuccok agyon fogják verni minden fronton. Szerintem már a Bay T-s SoC-okal sem fogunk beleütközni olyan limitációkba, mint a most kifutó Clover Trail-el. Innentől kezdve az RT-nek csak ruppókért lesz létjogosultsága.
Tavaly még nem volt értelme az RT-nek a gyermekbetegségei miatt, jövőre már nem lesz értelme (hangsúlyozom, hogy ilyen áron), mert egy Atom mindent fog tudni, amit kell. RT meg jó lesz olcsó tabinak, afféle "butított Windows-nak - Ötvenezeré".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest