Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Sub-ZeRo #3250 üzenetére

Ez is igaz.

Amikor az AI motort is valósághűbbé akartam varázsolni, a városba érve ti is láttátok, a megemelt AI-k számának köszönhetően szinte térdre is esett a játék. Tehát ott is maradt a gyári beállítás.
    A gyári értékek renderingjébe meg a textúrák cseréje azért sem szólhat bele, mert a méretükön én nem változtatok, tehát pl az aszfalt 2048x256-os méretét sem fogom nüvelni vagy csökkenteni mert számomra ez a gyári érték adott.

A Rednél voltak fura dolgok pl, mert az Óceán textúrája míg nála pl 5 mega! addig nálam maradt a gyári érték 20-30 k. Lehet hogy a Brutal jobb FPS-e ezért is vert oda.
    Aláírom hogy a rendering motorjuk, nem a legjobb de szerintem ha a gyári értékeket tudjuk hozni és a textúrák minőségén, fényeken időjáráson tudunk jobbá tenni, feléjük is sugallhatjuk, hogy nem ez a vége a lehetőségeknek, a megszállott Gamerek meg hálásak lesznek.

Láttunk már csodát (pl. Crysis 3) ahol azért az a bizonyos léc azért elég magasra van téve, és nem elérhetetlen ugyebár, ez is egy kis odafigyelés kérdése.

És itt a mai újabb további finomítás a fényekkel pl és kifelejtett egyebekkel, eső felverődés a gumikon etc...

[X-Brutal-Environment-15-by-Stewen.scs]

Sztem ez lassan már nem is béta

:N

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés