Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Sub-ZeRo #3250 üzenetére
Ez is igaz.
Amikor az AI motort is valósághűbbé akartam varázsolni, a városba érve ti is láttátok, a megemelt AI-k számának köszönhetően szinte térdre is esett a játék. Tehát ott is maradt a gyári beállítás.
A gyári értékek renderingjébe meg a textúrák cseréje azért sem szólhat bele, mert a méretükön én nem változtatok, tehát pl az aszfalt 2048x256-os méretét sem fogom nüvelni vagy csökkenteni mert számomra ez a gyári érték adott.A Rednél voltak fura dolgok pl, mert az Óceán textúrája míg nála pl 5 mega! addig nálam maradt a gyári érték 20-30 k. Lehet hogy a Brutal jobb FPS-e ezért is vert oda.
Aláírom hogy a rendering motorjuk, nem a legjobb de szerintem ha a gyári értékeket tudjuk hozni és a textúrák minőségén, fényeken időjáráson tudunk jobbá tenni, feléjük is sugallhatjuk, hogy nem ez a vége a lehetőségeknek, a megszállott Gamerek meg hálásak lesznek.Láttunk már csodát (pl. Crysis 3) ahol azért az a bizonyos léc azért elég magasra van téve, és nem elérhetetlen ugyebár, ez is egy kis odafigyelés kérdése.
És itt a mai újabb további finomítás a fényekkel pl és kifelejtett egyebekkel, eső felverődés a gumikon etc...
[X-Brutal-Environment-15-by-Stewen.scs]
Sztem ez lassan már nem is béta
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- Legszebb nők!
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.