Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Határozottan jól néz ki... A fekete főleg...
-
Olka
csendes tag
Ezért az árért azért ott van a Garmin Fenix 3-asa, ami gyakorlatilag a legfontosabb okosóra funkciókat tudja, egy rakás szenzor, GPS, plusz kb. 15 sport támogatása (úszástól az ejtőernyőzésig). Az akku ideje pedig óraként (smart funkciókkal) kb. 2 hét...
[ Szerkesztve ]
-
Iygehrav0125
csendes tag
moto 360 volt a kedvencem...volt.. eddig!
LG G2 cm 13, Nexus 7 cm 11
-
psypunk
csendes tag
Egy valamire való, nem bóvli (50dolláros) "mezei" karóra is minimum 100-200 dollár körül van... (Óráról beszélünk, nem kínai, ipari hulladékról). Ennek függvényében, nem gondolom, hogy 400 dollár annyira sok lenne egy ilyen óráért. Pont a minap vettem egy Nixon Ranger 45-öt, (225$) ami szintén egy "mezei" analóg óra, még csak a dátumot sem mutatja. Minőségben abszolút a prémium szintet üti meg, ennek meg (sajnos) ára van.
(...A casio okos, sport órája 500 dollár)
Egyébként meg, sajnos mi keresünk nagyon sz@rul...lássuk be -
Fejvadi
nagyúr
Strapabíró létére, nem is néz ki rosszul.
-
Beri78
őstag
Lassan lesz már normálisan kinéző "játszós okosóra"....na de ha igaz, amit itt irtok, és 120-140 lesz az ára, akkor nagyon felejtős
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
sonaba
csendes tag
Mondjuk egy GPS elfért volna benne. Vagy menjek telefonnal szörfözni?
-
pomorski
őstag
Nagyon tetszik, de az árát sokallom.
-
Obyboy
addikt
Beharangozó alapján elég gyanús, hogy nem egy ligában játszanak. Viszont nem hiszem, hogy annyival jobb vagy megbízhatóbb lesz mint amennyivel többe kerül. Jól hangzik a 100 méteres vízállóság de az IP68-as védettség szerintem a használók túlnyomó többségének elég.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
Ha tényleg annyi lesz az ára akkor inkább egy F69...
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
maggi1886076
addikt
Bejövős
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Matada2.3
veterán
válasz fornettisuti #9 üzenetére
Na pont ezt az infót kerestem
Tetszik az óra, de még mindig nem hiszem el, hogy az aksija bírja egész nap.
Finn the human
-
Angel78
aktív tag
Jaaj már megint valami, ami tetszik, de tudom, hogy sokba fog fájni
Ez az első okos kütyű ami megfogott. Normális méret, mindenhol használhatnám (búvárkodás, hegymászás, mtb). Remélem a ferfias tokozás nem egy 5órás aksit tartalmaz.
És a legontosabb legyen olcsó(bb)„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
BalanceR
addikt
Remélem, a az akku is nagyobb lesz az átlagnál, mert a jelenlegi Weares felhozatal leggyengébb pontja az.
Ami még jó lenne egy ilyen kütyünél, az a Páratartalom, légnyomás, hőmérséklet szenzor, magasságmérő, túrázás, outdor sportoknál nagyon jó lehetne, illetve mondjuk a kesztyűben való használat is fontos szempont lehet, egyébként rendben van a cucc.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
törölt tag
válasz fornettisuti #9 üzenetére
akkor az itthon olyan 120-140k köré ha beesik... az sok főleg úgy hogy első okos óra ahogy nézem tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
Narancssárgában elég vagányul néz ki, jobban tetszik mint a Casio Smart Outdoor Watch.
-
fornettisuti
veterán
The watchmaker is jumping on the wearable tech bandwagon with the $400 Mission
[engadget]iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Szakiii
addikt
Végre egy okosóra ami nem arról szól hogy mennyire vagány üzletember leszel tőle
-
törölt tag
ne szálljatok el az árakkal. kérlek ne szálljatok el az árakkal... de el fogtok az a baj... pedig ez nagyon frankónak néz ki...
-
cinemazealot
addikt
Na! Az első okosóra, ami megmozgatta a fantáziámat.
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon pofás, tetszik! Ez a követendő irány szerintem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
DrBubo77
veterán
Tetszik ez az óra.
De vajon mennyi lesz az ára?ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
ghiottone
nagyúr
Tetszik!
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Blyan
félisten
Ez nekem nagyon bejön!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Kedvenc zene a mai napra
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest