Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz csaba951 #650 üzenetére
De, azt. Egyszer mar kemenyen megszivatott es most is az volt a problema :S Beirtam a forumba is, koszi a tippet! Ha egyszer hozzaadod a kivetellistahoz es elinditod a jatekot, akor utana mar kiveheted, el fog uindulni (5 perc tapasztalata...)
Es ha mar bejutottam, akkor itt egy allas is:
[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
-
chris0000
őstag
hi.
nem túl könnyű ez az új walking dead asztal. -
cor
őstag
nem lesz kedvenc asztal másoknál se ha jól látom
egyébként nem tudom nálam volt-e ez, de egyszerűen szemfárasztó ezen játszani (gyanítom a csodás fehér-szürke-hidegkék színek miatt)sw:tcw-n meg szintet lépett a bug, 2ik küldi után már nem csak a golyó maradt zöld, hanem a rámpalezárások is úgy maradtak
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
sto1911
veterán
Elegge szemfaraszto, de maga a Hold sem egy izgalmas szinosszeallitasu bolygo (Mondjuk maig nem ertem miert veszi Superman kintre a gatyat )
Szoval a vegeredmeny kb. a szokasos lett, amennyire szerettem volna jatszni rajta, olyan keveset sikerult.
Gratula mindenkinek!Mi legyen a kovetkezo asztal?
Ill. a kovetkezo asztalnal lesznek nyeremenyek is, chris0000 jovoltabol, holnap posztolom!
-
cor
őstag
mire lehet szavazni? vagy most már bármi lehet?
(van 18 marvel, 10 SW, meg 18 egyéb asztal összesen, ha jól számoltam.. )néztem ezt a T-Wrecks-et, mind a 92 achija megvan
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
sto1911
veterán
Aki akar maganak igazi Walking Dead asztalt az orulhet, ugyanis megjelent, egybol ket valtozatban is! Nem kerul sokba, csak 6 es 9k dollar
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
A Thoron nem volt egy olyan bugotok annal a kuldetesnel, ahol a rampakrol kell leloni eloszor a jeget, hogy nem mutatta hol kell felizzitani a golyot? A ket rampat mutatta, minden mas sotet volt, igy parszor elbuktam, mire feltunt...
Ill. senki nem szavazott?
-
-
Mart10000
aktív tag
Essünk túl rajta. Civil War. Nem a kedvenc, de még nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Civil War startfoto:
Ill. felajanlok Tropico 3 Steam Edition kulcsot azoknak, akik oktober masodikan estefele dobogosok (remelem van meg 3 kulcsom ), amit okt. 6-ig kell hozzadni a Steamhez!
[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
én egyszer se láttam világítani, úgy jöttem rá véletlen mikor bepattant az almás lyukba h így kell csinálni...
CWn érdekes lesz rájönni h lehet pontot is gyártani s nem csak ütögetni fillérekért
-
ruti
Közösségépítő
hali,
visszatérek erre a táblára, hiányzik egy kis versengés
no para, sok időm nem lesz rá, így cor is nyugodtan alhatblackjack-et felvettem, de ki c2710?
amúgy én is steam nevet váltottam, a listában még a régivel vagyok
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
hát, sajna eddig nem volt sok időm,
azért kiváncsi lennék, hogy kinek mi az induló pontszáma? (intro multiball)
a rekord menetemben 4x voltam fight-ban, de egyszer sem nyertem, hiába volt very easy, akkor sem...
lehet meg kellett volna néznem a guide-ot?
gondolom a rámpabevezetések villogása adja meg, mit kell lőni, de valami mégsem stimmelt...lényeg, hogy a Tropico-s mini versenyben sajna nem leszek dobogós
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
cor
őstag
heh én tegnap jöttem rá h van induló multiball 1milliopárezer
jól gondolod, csak nem mindig rámpa villog, hanem az a kis középső forgós lyuk is, jobb alsó kör stb, ill van amikor 2x kell ugyanazt meglőni
(meg mintha lenne egy olyan is amikor a legfelső megahiperszuperkombós felső rámpa, v nem s én is elnéztem ott a villogást )[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
neb@ssz, hát akkor kellett hozzá pár óra
(ez még rosszabb, mint a múltkor a golyóvisszahozás a csatornából - mi lett volna, ha időben rájössz)egyébként ez utóbbi elég gyakran összejön ezen a pályán
-
Rendo84
senior tag
Ha dobogós leszek, szívesen átadom, mert nekem már megvan. De emiatt lehet, hogy alapból nem is járna, vagy mehet Bluegiftre is akár.
Az előző asztalon (Moon Knight) sajna nem tudtam egyet sem játszani nyaralás miatt, de kicsit megcibáltam most az óriás (cor) bajszát.
[ Szerkesztve ]
-
ruti
Közösségépítő
azt hittem barátod steam-en
megkaptam Rendo-tól a kulcsot, köszönöm a jó szándékot
de sajnos nem működik, már felhasználva.[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
áh mindig rutinból ( ) enterenterenter-rel kezdek, s nem tűnt fel h lenne ilyen kezdő minijáték
igen sajnos tényleg kell, főleg mivel mire összejön egy kickback lemegy a nap...nehéz is összekapni, meg miután a kickback átlőtte a másik szélre (ahol még persze kanyarba se volt kb) azóta nem is érdekel h legyen...
[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
már közel járok h rájöjjek az asztal "működésére", de
ami zavaró, az a "fényrámpa" , tippre azt mondanám olyan 35-40% a bugzási rátája (melléesik, kiszáll a golyó, eleve rosszul érzékel vmit ... )...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
sto1911
veterán
Tropico 3 Steam Ed.
https://www.humblebundle.com/?key=meHneFyHdxWmKxBm
-
cor
őstag
lehet túl bizakodó voltam, átfogalmazom, vannak erős sejtéseim...
aki ezt a harc rendszert kitalálta az szerintem azóta már erősen csuklott párszor, főleg ha én is játszom épp...
amikor beadja a legfelső rámpát az már eleve gáz, s legjobb mikor ezt akkor teszi amikor 8mpet kapsz a harcrameg úgy egyáltalán, picit mintha mindenre kevés időt adna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest