Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3001) Joco_77


Joco_77
aktív tag

Deep:

"Azt, hogy hány évre írtuk alá, nem tudom, de biztos nem 1 és nem 2 :)"

Fincsi :)

[ Szerkesztve ]

(#3002) sto1911 válasza Joco_77 (#3000) üzenetére


sto1911
veterán

A TPA rengeteg kritikát kapott és ráadásul jogosan, post support hiánya, bugok és hiányosságok, stb.
Úgy gondolom a licensz lejárt és fel se ajánlották az újrakötést.

(#3003) Joco_77


Joco_77
aktív tag

Elsütöttem neki egy célzást a Twilight Zone ra és az Indiana Jonesra.
Válasz:

"Mindenképp tervezzük őket a nem túl távoli jövőben."

Tovább nem faggatom, ennyi most elég is :B

(#3004) Joco_77 válasza sto1911 (#3002) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Én sose szerettem. Sokan játszottak / játszanak itt vele, de valahogy...Visual Pinball mellett nem volt rá szükségem, és szinte minden táblából volt jobb/szebb(számomra!) tábla VP alatt.
Persze megértem, ha mások csípik ízlések és pofonok.

(#3005) sto1911 válasza Joco_77 (#3004) üzenetére


sto1911
veterán

Én is csak valami egy centes leárazott pakkot vettem meg tőlük.

Amíg a VP ingyen sokkalta minőségibb prezentációt tesz le az asztalra, addig ne várjanak mást.

Persze a TPA mögött volt szervezett verseny, stb. de az édes kevés.

[ Szerkesztve ]

(#3006) Joco_77 válasza sto1911 (#3005) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Azért a ZEN fórumán van 1-2 arc akik a "minek vegyem meg ha TPA ra is megvettem" elvet vallják. Bammeg úgy látom vannak akiknek nem fontos a minőség. Szomorú. Meg is érdemlik amúgy, tolják a TPA verziókkal 2050ig :D

(#3007) chris0000


chris0000
őstag

béta hozzáférési kódot hol kapok?thx.üdv.

(#3008) chris0000


chris0000
őstag

áhh profin néznek ki a Williams asztalok,szinte VPX minőségüek...végre..de vártam már az eredeti asztalkát,főleg ilyen minőségben...venni mikor lehet őket?a fish tales teljes,de a többi?

[ Szerkesztve ]

(#3009) Joco_77 válasza chris0000 (#3008) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Szeva Chris!

Szerintem még nincs dátum, egyelőre bétáztatják ezerrel. Nem akarnak mellélőni.
VPX minőség...jaja énis pont azon gondolkoztam, hogy van 1-2 VPX tábla ami "vizuálisan" még mintha az FX3 leendő verziójánál is szebbnek tűnne(például ebből a 4 táblából van pl Getaway ből olyan VPXre, hogy az ember az állát szedi:

Viszont ugye Pinball Fx3 ban az utolsó csavar is 3d renderelt a fények is valósabbak mint VPX ben, de szerintem már eljutottunk egy olyan pontra, hogy látványügyileg tökmindegy, hogy VPX vagy FX3 mert mindkettő gyönyörű...Olyan mintha a VPX ben jobban mernék színezni a fényeket...amitől ugye szebb a vizuális hatás, csak épp mennyire élethűbb ? :)
Az ami most történik, hogy FX3 alá kijönnek a Williams táblák a legnagyobb királyság ami valaha számítógépes flipper témában történt.... Én imádom a Visual Pinballt ott vagyok kb VP7(8?) óta...de az , hogy csak elindítok egy progit és ott van a számba az összes asztal(remélem így lesz) és nem kell romokkal, configokkal, dmd beállításokkal, vp verziókkal sakkozni, nézegetni a weboldalakon az updatet táblánként tökölni kész csoda.

Pl a minap felraktam a VPX et hosszú idő után és egyből problémákba futottam(némelyik asztalon 1-2 ütés után begyorsul a golyó, a medieval madnessen nem dobja ki a játék elején a golyót ki se tudom lőni) és sakkozhatok, hogy mi a gond, gondolom nem a legújabb VPX kell nekik hanem korábbi stb.

K*rvanagy királyság, hogy jönnek a táblák FX3 alá...tuti összerakok egy kabinetet valamikor a jövőben addig nem döglök meg :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3010) #48613632 válasza Joco_77 (#3009) üzenetére


#48613632
törölt tag

Ahh, Getaway. Egyik kedvenc asztalom. Jó pár Red Line Mania-t összehoztam rajta. Élőben is szeretem.
Azt viszont szomorúan hallom, hogy a VPX még mindig "mókolós" Nem értem, miért nem tudtak összehozni valami normális installert. Annyira nehéz?

(#3011) Joco_77 válasza #48613632 (#3010) üzenetére


Joco_77
aktív tag

:) Annakidején amikor gyerek voltam még nem ment jól a flipper. (na nem mintha most olyan jól menne de vannak jó pillanataim időnként). A középsulis osztálytársamnak viszont nagyon jól ment akkor(és ugye ne felejtsük el, hogy igazi flipperen kicsit nehezebb játszani mint PC-n :D ).
Az egyik gyöngyösi kocsmában(sörbár volt a neve még mindig megvan csak már flipper nincs benne) volt egy Getaway(mindig 4 flipper volt a kocsmában 1-2 havonta cseréltek 1-2t közülük). Volt ott egy 30 év körüli muki vagy a haverjának vagy a párjának (ennyire már nem emlékszem) villogott, feszengett hogy így működik a flipper, meg úgy kell csinálni, meg nem sokan tudnak jól játszani stb.
Beletolt valami 70 milla körül emlékeim szerint. Osztálytársam kérdezte "játszhatok énis egyet?"
Odaengedte, a flipper mellé állt a csóka...
Osztálytársam első golyóval a jobb felső loopot elkezdte lőni sorba, és 1-2 percen belül" loop championt is elérve", koppant is a credit a gépbe... felment valami 230-250 millióig és direkt leengedte a golyót,majd ennyit mondott "najó én meguntam játsszatok" megjegyzéssel elment a következő sörért.
Látni kellett volna a fószer fejét...

VPX: Már sokkal jobb mint volt...régen külön kellett a vpinmamet is telepíteni hozzá, meg a vbs scripteket már benne van az installerben. Ha megoldanák, hogy minden VP verzió benne legyen az installerben(méretre nemsok ám) és a VP indításkor automatikusan detektálja a tábla melyik verzió alatt készült és azzal indítsa a táblát...nos az egy zseniális újítás lenne.
Persze van progi cabinethez (PinballX) ahol egyszer beállítod táblánként melyik verzióval indítsa a táblát és onnantól azzal indítja de akkoris szöszölős...egy Windows reinstall ha beszarik a windows vagy a vinyó visual pinball szempontból rémálom....simán van 2-3 órás időtöltés mire beállítja valaki a tábláit PinballX alatt és akkor még nem mondtam sokat ;)

(#3012) #48613632 válasza Joco_77 (#3011) üzenetére


#48613632
törölt tag

Nekem meg pont fiatalabb koromban ment jól :)
Nagyon gyerek voltam még, mikor a falusi kocsmában megjelent az első Gottlieb asztal, a Pinball Pool. Ezen kezdtem, meg kicsit később, a Pinball Champ 82 nevezetű Zaccaria gépen, ami már beszélt is, és volt rajta emelet, külön karokkal.
Ott lógtunk egész nap a kocsmában, 2ft-ot kellett bedobni. Kemény idők voltak.
Aztán a 80-as évek végén, jöttek a játéktermek, ilyen gépekkel, mint Millionaire, Special Force vagy a Banzai Run, ahol már a függőleges "backglass" alatt is tudsz játszani :)
Komoly kis gépek voltak. A Millionaire pl tök egyszerű volt, simán át lehetett pörgetni, arra meg adta a grand championt, 3 koppanással. Ezek a gépek már 10-essel mentek, simán eladtuk féláron a crediteket. Max 10 fért bele, este meg mentünk sör + babsólet kombóra a bisztróba :)
Egyszer még versenyen is voltunk, egy akkori haverral, de nem volt fair a meccs. A The Machine gépen volt, ami eleve elég nehéz asztal, ráadásul, nem egyformán voltak beállítva az asztalok, és a Billionaire Clubot is random adta, szóval kinek így sikerült, kinek meg úgy. :/
(Normális esetben ugye pár millát tudsz összeszedni, de ha életre kelted a csajt, akkor random sorsol, és ha billionaire clubot kapsz, akkor az a milliárd, ami ezer millió, és azt rendes játékkal sosem éred el. Ha meg nincs szerencséd, akkor játszhatod újra a kört)
Aztán meg jöttek a DMD-s asztalok. Az első ilyen gép a T-2 volt, amin játszottam, máig nagy kedvenc. De ezt gondolom, már ismered.
Emlékszem, Dunaújvárosból elbuszoztam Fehérvárra, hogy játszhassak. A buszpályaudvaron volt egy kirakva, még a hazaútra a pénzt is belevertem :D
Persze, ezeken felül, volt még csomó gép, amikkel összefutottam, de 2000 óta kb már nem nagyon találkoztam asztali gépekkel, csak néha napján. Meg ezeket a gépeket már annyira nem is ismerem, max szimulátorokból.
De azért a DMD-sek közül is van jó pár, amibe belevertem jó pár érmét, csak ezek mellett már nem töltöttem el a napjaimat, úgy mint korábban.
A Getawayt is ismerem elég jól, de mondjuk én ilyen loopos pontszerzésekre sosem mentem rá, így fogalmam sincs, hogy mennyi pontot ad, a sokadik kör után.

Ezzel a VPX-el most beletetted a bogarat a fülembe. Milyen gépigénye van jelenleg, fullHD-ig? Forgatható (portrait) monitorom természetesen van, plusz egy 4th gen i5 egy GTX 1050Ti karival, 16GB rammal.
Lesz majd komolyabb karim, év vége felé, ha az RTX-ek kicsit lenyomják az árakat, ez 1070Ti-re benevezek, szerintem nekem elég.
Esetleg a procit visszacserélem i7-re, korábban ugyanis az volt.

[ Szerkesztve ]

(#3013) Joco_77 válasza #48613632 (#3012) üzenetére


Joco_77
aktív tag

1050ti bőven elégFULLHD hoz VPX hez ha nem tolod csontra az élsimítást.
Elmesélem énis az első flipperélményemet akkor(bár ebben a topicban már megvan valahol úgyhogy bocsi az ismétlésért).
Nagyapám hatalmas arc volt...de tényleg, mindenféle szempontból. Ő volt a Mezőkövesdi Zsóry fürdő főpincére...
Jocika (te korábban kezdtél el flipperezni mert amikor én kezdtem volt kis és nagy 5Ft os és a flipperekbe nagy 5Ftos kellett).
1db 5Ft osom volt..lejátszottam, odamentem nagyapámhoz, kértem tőle...
"Na gyere velem..."
Odamentünk a flipperhez, kinyitotta elől, átkattintott valamit és onnantól ingyen játszottam.
Visszacsukta az ajtót "Estig ne lássalak (kacsintott).
Elkezdtem flipperezni...már délután volt amikor apám jött nagyapámmal, apám rámförmedt:
"Nem lesz még elég a játékból? Menj anyádhoz, mert már keres".
Nagyapám apámranézett csúnyán:
"Téged ki kérdezett? Húzzál innen hagyd a gyereket játszani".
Apám elkullogott én csak nevettem...
Késő estig(már zárva volt a Zsóry) flippereztem.
Életem egyik legboldogabb napja volt...azt éreztem enyém a világ. :D

Banzai Runt énis imádom T2-t is...najó igazából az összes flippert ami létezik :D

[ Szerkesztve ]

(#3014) Joco_77 válasza Joco_77 (#3013) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Emlékszem még anyum hogy ellenezte... azt hitte a flipperre hogy olyan mint a félkarú rabló és társai...Hogy a pénzt nyeli és "szerencsejáték" gép...mennyit magyaráztam neki, hogy téved...:D

Azóta elk*rvultam amúgy...olyan értelemben, hogy 1-2 kivételt leszámítva(Elvira, Dr. dude, Back to the future, Funhouse) csak DMD-s asztalok / táblák kötnek le.

[ Szerkesztve ]

(#3015) #48613632 válasza Joco_77 (#3013) üzenetére


#48613632
törölt tag

Nagyötös, kisötös, igen, emlékszem :C De mégis, milyen gép volt, ha így emlékszel? Csak kíváncsiságból kérdezem.
Most így hirtelen eszembe jutott még egy sztori, mikor szívattuk a teremőrt. A régi gépeket, illetve némelyiket, lehetett "cérnázni" 10-es + szigszalag + cérna. Mindig nyakba hordtuk, a teremben meg volt egy Sinbad, ami már akkor sem volt a legmodernebb (kb 85 körül) és ette, mint kacsa a nokedlit. Az őr kiment egy cigire, mire visszajött, teli volt a gép credittel.
- Az anyátok szencségit, má megint lógattok (Ő így mondta)
- Pista bá, mi nem, csak csináltunk szabadjátékokat :B

szerk:
Ezt a félkarú rablót, ezt nekem is mondogatták. Annyi igazság volt benne, hogy anyám pl adott pénzt, hogy tegyem le a jogsit, az MHSZ-nél, valami 3ezer valamennyi körül volt, na azt mindet gépekbe toltam. De nem nyerőztem, csak flipper, meg néhány videojáték, pl Scorpion, Jungle King, vagy a Vanguard

[ Szerkesztve ]

(#3016) Joco_77 válasza #48613632 (#3015) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Nem emlékszem melyik gép volt :(
Jujj énis rossz voltam.. én nem cérnáztam hanem gipszformába öntöttem ki ólomból pénzformát)20ast) gyerekként, de ez már kicsit később volt, és a játékteremben az operation wolf / street fighter 2 automatákat toltam így ingyen. Aztán észrevette ott valami őr és kizavart, onnantól nem csináltam :)

[ Szerkesztve ]

(#3017) #48613632 válasza Joco_77 (#3016) üzenetére


#48613632
törölt tag

Hajjaj, csomó teremből ki voltam tiltva. De mindig visszakönyörögtem magam. Már nem emlékszem, hogy hívták a palit, de mondtam neki, hogy van nálam egy ezres, és ha felmutattam, visszamehettem. LOL
Ez már 90-es évek volt, Dunaújváros, Római, Las Vegas játékterem.

[ Szerkesztve ]

(#3018) Joco_77 válasza #48613632 (#3017) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Najó toljunk valami versenyt itt. Milyen packok vannak meg neked? Utána szavazunk. Legyen 2 hét az időtartam.

(#3019) #48613632 válasza Joco_77 (#3018) üzenetére


#48613632
törölt tag

Okés, benne vagyok.
Nekem jelenleg ezek asztalok vannak meg. FX3-ról beszélünk, ugye?
ZEN
MARVEL
STAR WARS
Meg a PORTAL a VALVE-től.

Egyelőre ennyi asztalom van, de a közeljövőben pótolom.

szerk:
Végülis, mindegy melyik asztalt választjuk, ha pont nincs meg, akkor vállalom, hogy beszerzem.

szerk2
Ismerősök vagyunk Steam alatt?

[ Szerkesztve ]

(#3020) Joco_77 válasza #48613632 (#3019) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Szerintem fusson 2 verseny egymás mellett, tehát 2 táblán toljuk 2 hétig:
Ezek közül válasszunk 2t (ezeken kihívás is van és élvezetes a játékmenet):
-Wild West Rampage
-Excalibur
-New Hope
-Boba Fett
-The Force Awakens
-Portal

Amúgy jótanácsok, hogy melyik Packokat vedd következőknek(szigorúan szubjektív vélemény alapján :D ):
-Aliens vs Pinball
-Bethesda
-Jurassic World
-Walking Dead

Steam: Joco_77 a profilom neve [link] viszont nem tudom melyik nap fogom tudni elfogadni a barátfelkérést (ezért is mondtam a 2 hetet a versenyre, válás előtt állok.)

[ Szerkesztve ]

(#3021) #48613632 válasza Joco_77 (#3020) üzenetére


#48613632
törölt tag

Hmm, sajnálom a válásod. Az ilyesmi ronthatja a teljesítményt is, mármint, ha lelkileg el vagy kenődve, vagy ilyesmi. :(
Aliens és Bethesda pack megvan Switchre, így szegről-végről ismerem őket. Vagyis, inkább játszottam rajtuk. De Switchből kiszállok, nekem nagyon nem jött be az a cucc.

szerk:
Okés, jelöltelek. Majd visszajelölsz, nem sürgős.

Azt még át kellene majd tárgyalni, hogy milyen módon játszunk? Gondolom rendes multi nincs, mármint, hogy megvárjuk egymást, és úgy, de mintha valami hasonló mód lenne barátokkal ... sosem próbáltam.
Meg hogy legyenek e extra featurek, mármint ez a kombo, meg loop multiplayer, bumperek maxon, idővisszapörgetés ... ilyenek.

szerk2
A Force Awakens mehet egynek, ha másoknak is megfelel. :R Azt már aránylag jól ismerem.

[ Szerkesztve ]

(#3022) Joco_77 válasza #48613632 (#3021) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Akkor annak a Switchnek az árából + a 1050ti árából tudsz is majd venni valami 1070 körüli kártyát :)

Válás: Köszi szépen,de már 1 éve tudom, csak most adtam még be a keresetet, nem ront a teljesítményemen, nem vagyok már magam alatt, azon a fázison már túl vagyok :)

Vihart megkérjük majd indítson 2 tournamentet powerupok nélkül.
2 hétig fogod látni a listában, lesz hozzá egy jelszó amit csak mi itteniek fogunk tudni.
Kb így.

[ Szerkesztve ]

(#3023) Joco_77 válasza #48613632 (#3021) üzenetére


Joco_77
aktív tag

A másik táblát is kiválaszthatod nyugodtan :R Hiszen én bedobtam 6ot, az már egyféle választás :D
szerk.: A másik ne star wars tábla legyen akkor, hanem más a 6ból.

[ Szerkesztve ]

(#3024) #48613632 válasza Joco_77 (#3022) üzenetére


#48613632
törölt tag

Ja, de Angliában annyira nem megy, hogy hihetetlen. £300-ért árulom, alapszett + 64GB Lexar 1000x memória kari + tempered glass + LAN adapter + wireless controller + Donkey Kong + Zelda és jönnek alkudozni.
Majdnem £600 volt cakk púder, még csak utcán sem volt, mert végig TV-re volt kötve.
Akkor inkább megy a rokon gyerekeknek ajcsiba, karira.
Az 1050Ti meg meg a HTPC-be. Lassan fel kell uppolni azt is 4k-ra

Másik táblát válassza más. :R Portalt nem szeressem, az elég nehéz asztal. Ami nem tetszik benne, hogy ha nem csinálod meg a missiont, nem tekinti késznek.
Pl a Force Awakens meg igen, csak ha másodszorra pörgeted ki, akkor kell végig csinálni.

De benne vagyok abba is, mindenkinek egyforma nehéz lesz.
Most akkor csak ketten állunk bele, vagy jönne más is?
Erre még várjunk egy picit sztem.

[ Szerkesztve ]

(#3025) Joco_77 válasza #48613632 (#3024) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Pedig a Portal az egyik legjobb tábla az összes közül. Zseniális tábla, kár hogy nem szereted.
Jaja várjunk, válasszon akkor valaki másik táblát.

[ Szerkesztve ]

(#3026) #48613632 válasza Joco_77 (#3025) üzenetére


#48613632
törölt tag

Tetszik a Portal felépítése, csak felb.tam magam rajta párszor, mert még sosem sikerült az összes missiont végigtolni :O Úgyhogy mehet az is felőlem

(#3027) Joco_77 válasza #48613632 (#3026) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Mi a Star wars starfighterrel szoptunk itt sokat annakidején, emlékszem. Minden küldetés 2 misszióból áll, és az utolsó küldetés 1. missziója nehezebb kb mint az összes többi együtt :DDD De amikor sikerült..az az érzés...
A New Hopet próbáld még végigtolni Wizard Modeig ;) azzal is lehet vallatni is olyan nehéz :D

[ Szerkesztve ]

(#3028) chris0000 válasza Joco_77 (#3009) üzenetére


chris0000
őstag

...ahogy írtad tényleg óriási királyság,h jönnek az eredeti asztalok...:)
végre itt is felpezsdült a fórum...a VPX-nél mindig a legújabb verziót érdemes/kell felrakni ami többnyire BÉTA
mert csak azon futnak már az újabb frissített asztalok,amik tényleg profin le vannak moddolva...én ezt tapasztaltam,meg írják is fórumokon...ott a profi modderek lehet kicsit túltolják,mert tényleg a 0-ról tudnak mindent állítani...:)az FX3-ban nagyon letisztultak a dolgok...a fények játéka/villogása áhh nagyon szép...szerencsére fel tudom tolni az égig a beállítást,bírja a gép...4K OLED...bámulatos ahogy kinéz...élénk színek,tökéletes fekete...végtelen kontraszt...biztos,h a közösség tolni fogja rájuk a kell,kell,még több asztal legyen dolgot...:)nah ha erre majd csinálnak egy VR supportot akkor fognak megőrülni az emberek! :Y :) üdv.

(#3029) #48613632 válasza Joco_77 (#3027) üzenetére


#48613632
törölt tag

Na és a The Last Jedi? Szerintem elég jó asztal az is.

chris0000
VR-rel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Nekem special az, hogy hosszabb távon kényelmetlen. Kb fél óra, és remegni kezd kezem lábam, leesik a vérnyomásom, és kockacukrot kell szopogatnom, hogy ne essek össze. (Na jó, inkább egy óra felett van így)
Amúgy nagyon cool cucc, havernak van itt a szomszéd szobában, párszor már rárepültem. Pinballt ugyan még nem toltam rajta, de kipróbálnám azért

[ Szerkesztve ]

(#3030) Joco_77 válasza chris0000 (#3028) üzenetére


Joco_77
aktív tag

4K OLED ??? Mi a kijelződ típusa amin játszol? Le vagyok maradva bamme...
te Chris: Szavazz má egy táblára ;)

[ Szerkesztve ]

(#3031) Joco_77 válasza #48613632 (#3029) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Azis király tábla...rengeteg jó asztal van én csak a durva nehézség miatt említettem azt a 2 táblát. Azokon legendásan sokat szoptunk itt :D

(#3032) #48613632 válasza Joco_77 (#3031) üzenetére


#48613632
törölt tag

Mondjuk én meg alászaladtam, mert azt hittem, hogy a Force Awakens a Last Jedi :DDD De mindegy, rárepülök akkor arra.
Amúgy, Te hogyan játszol?
Nekem jelenleg a kényelmesebb, ha kitolom TV-re, és kontrollerrel adom neki. Vettem egy Xbox Elite controllert istenkirány cucc, sosem gondoltam volna, hogy fotelból annyira precizen lehet játszani, mint pl billentyűzetről.
Nekem az a bajom a billentyűmmel, hogy a bal shift picike. Egy Roccat Isku-m van de eléggé útálom, meg a gombok is picik rajta.
Sok bajom van tudom :B Billentyűzetet is kell vennem hamarosan.

(#3033) Joco_77 válasza #48613632 (#3032) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Sokat kisérleteztem annakidején van egy Xbox One controllerem. Billentyűzettel lehet legjobban játszani. Xbox Controllerrel viszont hangulatosabb :P

(#3034) #48613632 válasza Joco_77 (#3033) üzenetére


#48613632
törölt tag

Ha szeretnél egy rendes vezérlést pinballhoz, akkor ilyet kell venni, hozzá ilyen gombokkal. A lényege, bármilyen billentyűt hozzá tudsz rendelni a gombokhoz, azután kell egy pl asztalra felszerelhető váz, és majdnem teljes az élmény.

(#3035) Joco_77 válasza #48613632 (#3032) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Amire figyelj: Nvidia Panelen(ha nvidiád van) van valami "prerendered frames" Az 0 ra legyen állítva.
Illetve Vsync off játékon belül is és nvidia panelen is..
Ugyanis ON nál lehet kicsi flipperlagg...OFF nál nálam gyorsan reagál a flipper a játékban.

(#3036) Joco_77 válasza #48613632 (#3034) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Ismerem ezeket :) Majd ha építek Cabinetet későbbiekben. Pc hez elég a billentyű nekem.

(#3037) chris0000 válasza #48613632 (#3029) üzenetére


chris0000
őstag

nah ez az,nem próbáltad még...majd meglát(nád)od,h milyen is... ;) :Y én Oculuson nyomtam...fantasztikus...
megvettem az asztalokat,korábban hozzá,kár,h csak 3-4 asztal van de óriási...üdv.

(#3038) #48613632 válasza chris0000 (#3037) üzenetére


#48613632
törölt tag

Itt az Oculus a szomszédba, pontosan mihez kell venni, és milyen asztalokat? Mert akkor kipróbálom (amint rendbejön a derekam)

(#3039) chris0000 válasza #48613632 (#3038) üzenetére


chris0000
őstag

Pinball FX2 VR
ráadásul nemrég dobták ki az Universal pakkot hozzá... :Y :)
Walking Deadet meg tudjátok venni,az különálló asztal. ;)

(#3040) Joco_77 válasza chris0000 (#3039) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Chris: milyen kijelzőn játszol mi a típusa? (privátban is jöhet).
Ha van kedved játszani mostanában szavazz légyszi.

Ez az Addams Family is "szarul" fog kinézni(fél órás screenshot, friss ropogós):

[link]

No comment....

(#3041) chris0000 válasza Joco_77 (#3030) üzenetére


chris0000
őstag

végre tudok írni...eddig 504 gateway error volt már úgy felidegesített... :((( :W LG55B7VOLED elegem lett a monitorokból egy időre...eladtam mindent,TV-t monitort és vettem ezt ami mindenre jó...kb.soha nem térek vissza monitorra!ez mindenre tökéletes nekem...filmek,PC,PS4...brutál milyen képe van...4K,HDR,DolbyVision...olyan élénk színek vannak rajta,tökéletes fekete 55"-on...
portal is mehet vagy az új fish tales azt mindenki megkapta teljesbe nem?üdv.
adatlapon is meg lehet nézni kinek milyen setupja van...persze ha kitöltötte az ember... :DDD
de bármelyik asztal lehet nem ígérek semmit,most a Metroval tolom ha van időm... :B végig akarom vinni mert jön az Exodus jövőre... :B

[ Szerkesztve ]

(#3042) Joco_77 válasza chris0000 (#3041) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Akkor Force awakens, Fish tales ha Vihar rábólint. :R

(#3043) chris0000 válasza Joco_77 (#3030) üzenetére


chris0000
őstag

...lejártam a szerkesztésben...nah meg+-ba angol tanulás ezerrel és még iq optionözés tradelés crypto kereskedés...ezt így meló után mindet... :U :)

(#3044) #48613632 válasza chris0000 (#3041) üzenetére


#48613632
törölt tag

"portal is mehet vagy az új fish tales"
Ezt hogy érted? Valamivel biztos nem vagyok képben. A Fish Tales egy valódi asztal. Ezek már ki is jöttek FX3 alá?
Nekem egy valódi asztal sem látszik még. De biztos valamit benéztem :F

szerk:
Várjuk meg a vasárnap estét a szavazás lezárásáig, szerintem, amíg mások is ideérnek. Lehet, elég lesz a végére 1 asztal is, ha rendesen ki akarjuk játszani.
De csak egy ötlet volt ...

[ Szerkesztve ]

(#3045) chris0000 válasza Joco_77 (#3042) üzenetére


chris0000
őstag

nah az szuper... tényleg kettő futna így lehet egy régebbi meg új is...mondjuk azt nem értem,h a Williams asztalok,mármint a többi is kész van csak kapott egy time limitet.ok,h megy a bétáztatás...de akár venni is lehetett volna már azt a 3 asztalt,ott a purchase gomb!biztos vmi üzleti menetrend amihez nem értek... :F :)

(#3046) chris0000 válasza #48613632 (#3044) üzenetére


chris0000
őstag

én úgy látom,h az nem kapott felkiáltó jelet és nem számol ja vissza az időt...de ránézek gyorsan...

(#3047) Joco_77 válasza chris0000 (#3045) üzenetére


Joco_77
aktív tag

De várjál...Fish Tales el nem csak akkor tudunk ha jelentkezünk bétára? Ha igen akkor más legyen, mert én olyan sűrűn nem vagyok gépközelbne, hogy bétát is intézzek most.Ha béta nélkül is lehet , vagy 2 klikk a bétára jelentkezni(nem néztem utána) akkor menjen a Fish Tales ha viharnak is jó.

(#3048) chris0000 válasza #48613632 (#3044) üzenetére


chris0000
őstag

a fish tales teljes full menetrendbe van semmi korlátozást nem látok...single player,beállítások,challenges,minden aktív...no time limit!
a többinél 1:30 time limit van! ;)
persze a béta van nekem is elindítva...hát az,h meddig él a béta nem tudom sajnos.ezek azért mennek 1-2 hétig a közösségi visszajelzések miatt...

[ Szerkesztve ]

(#3049) Joco_77 válasza #48613632 (#3044) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Na megtaláltam:

Right click on Pinball FX3 in your Steam library and select ‘Properties’
● Find the Betas tab and click on it
● In the drop down menu select williams_pinball_beta
● Your game will switch to this different version, you might have to restart your Steam client to complete the process
● Click Play and enjoy your pre-release look on Fish Tales™, Junk Yard™, Medieval Madness™ and The Getaway: High Speed II™!

Remélem működik majd amikor én próbálom majd még.

(#3050) Joco_77 válasza #48613632 (#3044) üzenetére


Joco_77
aktív tag

Mindenképpen megvárjuk vihart főleg, hogy ő fogja elindítani :) Ő szokta. Ő mindenképpen szavazni fog illetve gondolom ha valaki más is csatlakozna akkor az plusz.
Talán ez a Williams hír idevonz még 1-2 embert.

2asztalra szavazok viszont. 1 régi 1 újra :R 1 kevés tud lenni 2 hét alatt ha tényleg játszunk is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.