Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
valaki meg tudja mondani, hogy mire adott be 10 millió pontot ? azt hittem 5 amit egybe adhat max.
-
cor
őstag
2,5,10 ezeket érik a nagyküldik, gyanítom az egyik nehezebbre adja a 10et
bár mivel nekem úgy tűnt h random adja a küldiket sokra nem mész vele ha tudod se melyik az
nekem vagy 5x elindult az utolsó hiányzó Labirinth küldi de mivel nem egyértelmű h mit kell csinálni folyton mission fail lett...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
sto1911
veterán
Nem tudok állást posztolni már, csak a végeredményt, ha valakit zavar, akkor toljon egy képet.
Az elsők hogy csináltak ennyi pontot? Ez az asztal sem valami bőkezű.
-
cor
őstag
mint fentebb írtam nekem már csak a labirinth kellett volna, már minden más világított az asztalon, meg persze volt jópár multiball, meg a mellékküldiket többször is adja
sajnálom h a labirinth küldi ilyen körülményes, most emiatt nem tudom milyen a "wizard mod"Fear Itself, mert bundlis is meg nem is volt is, meg csak úgy is
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
eami
veterán
szóval mi lesz a következő asztal? és akkor mindenkinek jó lesz az epic quest?
edit: Fear Itself? nem rémlik, szóval felőlem mehet az is
[ Szerkesztve ]
-
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Nagyon erdekes asztalnak tunik, ritka megoldasokkal, hatarozottan bejovos eddig
-
sto1911
veterán
A Pro Pinball Timeshockbol igazi asztalt akarnak csinalni, omg, nyernem kell a lotton
-
Sziasztok. Azt kérdezném, hogy a pontszámkat a PC-s és a Mobil változat szerintetek ugyanúgy számolja vagy sem? Illetve hozzátok nem lehet csatlakozni Mobilos verzióval valamilyen formában?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Köszi. Jelenleg nem tehetem meg, hogy megvegyem újra az egész pakkot PC-re is. Akkor ha nem haragszotok meg lehet csinálok egy Droidos gyűjtőoldalt, hátha lesz arra is igény.
(#517) sto1911: figyelek, fel is vagyok iratkozva a HB hírlevélre. Sajnos amikor volt akkor nem volt gépem és most is csak laptop van ami közös.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
eami
veterán
yeah, most csináltam 43 millát, nem is olyan rossz tábla ez
[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
ez a magna save ez működik is? én még nem láttam
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
cor
őstag
muszáj voltam próbálgatni...valóban működik, de csupa lassú oldal golyónál, amit egy kis szerencsével vissza is lehet ugratni
középre az volt a max h láttam h próbálkozik s vissza is nézett a golyó, de a végeredmény a szokásos ball lost
jah igen a küldis golyókra nem jó, de a multiballokra igen(nem tudok smileket beszúrni, az mitöl lehet? )
-
cor
őstag
már jó, lehet vmi bekavart az updatenél
nah míg összeszenvedtem a blitzgrieg achit próbálgattam tovább a magnasavet, hát ha jól vettem észre akkor ha abba a kis "kádba" beleesik középen akkor már nem segít
a szorzó állását mutatja valahol a tábla s csak én nem látom
ill deadpool tábla ikonnnál mi az a kockás zászló a jobb felső sarkában?
-
Mart10000
aktív tag
válasz Lucas Kane #534 üzenetére
Észrevettem és éltem is a lehetőséggel, de mit jelent itt a Tournament pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
cor
őstag
-
Rendo84
senior tag
Bundles asztal még mindig van, plusz volt pár verseny a bundle megjelenése előtti időkből, itt azért sokan nem vettek részt, mert ugye nem volt még meg jó néhány embernek.
Személy szerint szeretném megvenni a többi asztalt is, de annyiért nem láttam sehol, hogy nekem is megérte volna eddig. -
Mart10000
aktív tag
Jöhetne ezután egy Star Wars: The Clone Wars
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Lucas Kane #546 üzenetére
+1 spiderman
-
sto1911
veterán
Legyen akkor a kovetkezo a Spiderman.
Es egy erdekesseg, egy embernek 150 milliardja van ezen a tablan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest