- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
djnice-nak igaza van kadenciahelyes lejátszás az egyik fő infok ami miatt meg lett építve illetve, hogy:
Kezdetben én is úgy csináltam mint hogy te, Sony TV-m van visznt DLNA miatt csak nevek(elérési utak voltak) amik egy idő után elkezdtem rühellni.
Sony menüje lassú és katasztrofális volt.Ehelyett lett egy Rasbperry pi )Libreelec,Openelec) + NAS amivel sokkal szebb, jobb volt a kép egyrészt, másrészről kodi adott egy Jukebox felületet (borítok,imdb értékelés,...) mellyel minden olyan vizuális és egyszerű lett. Ezenfelül a feliratot 1 kattintásal leszedem nem kell szórakoznom mint minidlna-nál szükséges(ugyanaza név, stb)
Ezek után mivel házimozit vettem ott megbukott volna a minidlna.
Ezért írtam a blogot is , illetve javítom mert nem fejeztem be sajnos.
HTPC-t nem azért építettem mert kidbjama pénzem, hanem mert egy olyan eszközt szerettem volna ami All-in-one (torrent + máédialejátszó + Cloud)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fogyjunk le!
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia T - trónok harca
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest