- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem teljesen jó, mert az Operának van olyan kiegészítője, amivel ha az egeret a link fölé viszem akkor megmutatja a képet, így könnyen eltudtam olvasni.
De tök jó, hogy csak reggel felkelsz, és csinálsz egy kis plexit a ház oldalára.
-
spartan1
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Persze,hogy nem látod,átszerkesztettem.Igazad van,ha nem érdekel ne is kattingass
Nem az akarat erőmön múlott hanem azért mert unatkoztam és rühellek itthon üldögélni a semmit tevésben ezért egy kicsit lefoglaltam magam. -
Miféle képek? Egyet se látok, csak linkeket, amikre nehogy má' még nekem kelljen kattintgatnom, annyira nem érdekel.
Meg különben is, mé' nem tördeled?
Nemrég keltem.. kifolyik a szemem.Áhh.. nem is szólok inkább.
Am értékelem az akaraterőd, nekem egy CM690-es nVidia Edition van, az gyárilag plexis. Bár fények nincsenek a gépemben, így felesleges, de hát ez van.Na, lassan indulok a háromórás kormányellenes demonstrációra.

-
spartan1
aktív tag
Ha tud valaki ötletet adni,hogy nagyobbak,láthatóbbak legyenek a képek azt elfogadom.
-
Thumbként raktad volna a képeket, akkor többet érne a cikk, mert lehetne látni is valamit

Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Holnap folytatom a plexi fúrását és a ház darabolását persze képekkel.
Nem az akarat erőmön múlott hanem azért mert unatkoztam és rühellek itthon üldögélni a semmit tevésben ezért egy kicsit lefoglaltam magam.