Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem teljesen jó, mert az Operának van olyan kiegészítője, amivel ha az egeret a link fölé viszem akkor megmutatja a képet, így könnyen eltudtam olvasni.
De tök jó, hogy csak reggel felkelsz, és csinálsz egy kis plexit a ház oldalára.
-
spartan1
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Persze,hogy nem látod,átszerkesztettem.Igazad van,ha nem érdekel ne is kattingass
Nem az akarat erőmön múlott hanem azért mert unatkoztam és rühellek itthon üldögélni a semmit tevésben ezért egy kicsit lefoglaltam magam. -
Miféle képek? Egyet se látok, csak linkeket, amikre nehogy má' még nekem kelljen kattintgatnom, annyira nem érdekel.
Meg különben is, mé' nem tördeled?
Nemrég keltem.. kifolyik a szemem.Áhh.. nem is szólok inkább.
Am értékelem az akaraterőd, nekem egy CM690-es nVidia Edition van, az gyárilag plexis. Bár fények nincsenek a gépemben, így felesleges, de hát ez van.Na, lassan indulok a háromórás kormányellenes demonstrációra.

-
spartan1
aktív tag
Ha tud valaki ötletet adni,hogy nagyobbak,láthatóbbak legyenek a képek azt elfogadom.
-
Thumbként raktad volna a képeket, akkor többet érne a cikk, mert lehetne látni is valamit

Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Holnap folytatom a plexi fúrását és a ház darabolását persze képekkel.
Nem az akarat erőmön múlott hanem azért mert unatkoztam és rühellek itthon üldögélni a semmit tevésben ezért egy kicsit lefoglaltam magam.