- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya #18843 üzenetére
Valakitől vettem, aki ott vette, de ez a lényegen nem változtat természetesen.
Én úgy tudom/gondolom, hogy a garanciális szervizelésre a T ugyanúgy továbbküldi a készülékeket a hivatalos SONY szerviznek, nem saját maga eszközli a javítást, saját költségen. Magyarán a hivatalos SONY garanciát "közvetíti" tovább az ügyfél felé. Ha ez így van, akkor nem értem, milyen jogon korlátozhatná a SONY garanciát azzal, ha a függetlenítést nem harmadik fél, hanem maga a SONY végzi.
Ne értsd félre, nem kötekedni akarok veled, szívesen veszem a felvilágosítást, mert az a bajom, hogy 13 éve T-s vagyok, és az utóbbi években csak folyamatos díjemelés a jutalom, nonszensz, hogy előfizetés mellett 40 ft feletti perdíjjal beszéljek júniustól, ezt már felháborítónak érzem, ezért szeretnék váltani.... T-s flottába meg magánszemélyként belépni vagy nem lehet, vagy elég bonyolult, mindenféle elbírálással, engedéllyel, kaucióval... Természetesen nekem az se lenne gond, ha maga a T végezné a függetlenítést, csak ugyebár az mennyibe is kerül.. és már évekkel a hűségszerződés lejárta után vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest