- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold666
csendes tag
Sziasztok! Mobiltárcát hogy lehet használni? Bekapcsolom az nfct és akkor van a beállításokban fizetés koppintással lehetőség, de ha rámegyek azt írja vegyen fel mobiltárca szolgáltatást!Azt hogy tudom, vagy kell alkalmazás hozzá?
-
Arnold666
csendes tag
Sziasztok!Igo miért felejt el mindent ha kilépek?Mindíg mint ha elsőnek lépnék be...kedvenc helyeket is elfelejti!
-
Arnold666
csendes tag
Sziasztok!Mágneses töltőfejről (csak fej) mi a véleményetek?Kábeles most van/volt de állandóan szívok az USB fejjel, cseréltem is már a fejet..., így maradnék a gyári Micro USB kábelnél és arra a mágneses fej!
-
Arnold666
csendes tag
Sziasztok!
Z2-t párosítottam a géppel vezeték nélküli kapcsolathoz, de eléggé lassan másol adatokat... Ez mitől van?300 mbs a routerem, mi kellene a gyorsabb adattovábbításhoz?Vagy ennyivel tud a teló? -
Arnold666
csendes tag
Hali!Létezik olyan egér amit vezeték nélkül lehetne csatlakoztatni a telóhoz (játékhoz)?
-
Arnold666
csendes tag
válasz
plesotamas #6401 üzenetére
Köszönöm
Itt másabb, inkább csak mélyebb hangoknál hallható!Tisztán értem amit mondanak csak egy ilyen telefontól tiszta hangot vártam volna el...
-
Arnold666
csendes tag
Ui.: kijelzőfényerő majdnem maxon, így azért húzza lefelé az akkut
-
Arnold666
csendes tag
Helló!Írtam a hangszórózörejről, sajnos mindíg olyan, van egy kis zörej beszélgetés közben, gyári hibás lenne vagy mind ilyen, nyugtassatok meg
Clean Master oldalt írja a szabad memóriát, facebookból nem vagyok kilépve és így átlagba 63% rá telített...ez normális?
-
Arnold666
csendes tag
Helló!Új telefontulajdonos vagyok
Az lenne a kérdésem, hogy amikor telefonálok beszéd közben meg mikor már ki is búg van egy enyhe zöreje a hangszórónak!Ez a vízállóságnak tudható be vagy nem kellene ilyennek lennie tehát a telóval van vmi?!Vadi új készülék egyébként!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest