Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz darvinya #51382 üzenetére
Érdekes, többször próbáltam megoldást találni a problémára, és mindig az eltérő hardver, driver probléma volt a válasz, azaz nem tehetek semmit, max főzött rom. Ezidáig nem próbálkoztam nem gyári rommal, de hajlok a kipróbálása felé, csak az tart vissza, hogy esetleg a megszokott szolgáltatások/programok közül valami nem fog működni. Inkább az utódon gondolkodom.
Az is lehet vmi hardveres gond van, csak milyen hardveres probléma tud ilyet produkálni, számomra ez elég elképzelhetetlen, egy ilyen hibajelenség pc területen is egyértelmű program, vagy driverhiba. A programokból már 800 változat kijött, egy maradt csak, a sony rom.
Egyszer volt akkumulátor problémám, de mire megvolt a kellő számú ugyanazt produkálja, papírok elő, egyszer csak megjavult a dolog 2-3 töltés alatt, és azóta sem jelentkezett, persze azóta lejárt a 2 év garancia is.
Biztos az is közrejátszik, hogy jó pár programot használok, és köztük van a facebook és a messenger is. De elég sok telefont láttam már, és ezt a típusú lassulást nem produkálta egyik sem, azok eleve lassúak voltak, és tovább nem lassultak, vagy gyorsak és nem érzékelhető ez a jelenség. Természetesen itt középkategóriás vagy jobb telefonokról beszélek.
Mindenesetre elég sok mindent kipróbáltam és sokszor telepítettem a telefont, de ezen a problémán nem tudtam túljutni, minden másban szerettem, és mint mondom ez csak olyankor bosszantó, mikor gyorsan meg kell nézni egy levelet, címet, akármit, bekapcsolom a wifit vagy mobilnetet és minden csak akad, egyéb esetben belövöm, várok 3-4 percet és már működik is simán.
A beígért adroidot se kaptuk meg végül. a 205-ös romig végig szenvedés volt, akinek volt ilyen telója ismeretségi körből, mind megszabadult tőle már rég, én kitartottam, de ennyi volt, köszönöm szépen.no brain, no problem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest