Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipaszutyok
csendes tag
válasz pixelblondie #11822 üzenetére
Szia!
Elég nagy ugrás,totál más rendszer ami ízlések és pofonok ... nekem tetszik az Android.
A kijelző elég méretes,a megjelenítés minősége kiváló.Kezelés egyszerű,a telcsi mérete a még simán
használható kategória(kis kezű embereknek is),anyag használat szvsz jobb mint az i4.
Az általam szidott kamera is egész normális (ezzel : Camera FV-5).
Jó választás,használd nagy megelégedéssel![ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
Maxentius
addikt
válasz pixelblondie #12091 üzenetére
1. A Gmail-ben csak másik Google-fiókot lehet hozzárendelni, külsőket nem.
2. A CM-romokban van egy hasonló fícsör, a vissza gomb hosszan nyomásával bezárható az éppen nyitott app.Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Flagstaff
tag
válasz pixelblondie #12093 üzenetére
A google fiókodat netről böngészővel be lehet konfigurálni hogy szedegesse le a külső e-amil fiókod tartalmát, utána a telóra ugyanúgy megérkezik a külsős fiókod tartalma mert az a google szerverére átmentődik.
-
mmarta
senior tag
válasz pixelblondie #12091 üzenetére
Esetleg használhatod az e-mail appot, azzal bármilyen fiókból leszedheted a leveleket. Ahány emailcím, annyi fiókot állíthatsz be. Pop3-at tudja.
-
mmarta
senior tag
válasz pixelblondie #12144 üzenetére
Alapból én is azt használom, ki lehet exportálni(menteni) a beállított fiókokat, ha újra rakod a telót csak vissza kell importálni. Csak a jelszavakat fogja kérni.
Nekem a gyári levelező is megfelelne, külön mutatja a fiókokat mappokba szervezve, de nem lehet lementeni a fiókokat, ezért a K9 jobb.[ Szerkesztve ]
-
pixelblondie
senior tag
-
pixelblondie
senior tag
válasz pixelblondie #12189 üzenetére
Legalább egy nemet irhatott volna valaki, nem nagy cucc,tényleg..
as good as it gets
-
petipetya
nagyúr
válasz pixelblondie #12185 üzenetére
Szerintem a gyárinál sehogy, max. egy utólag feltelepített zárképernyő alkalmazásnál.
"nincs rá lezsóidő"
-
mackosajt
addikt
válasz pixelblondie #12192 üzenetére
vagy mindenki arra várt, hogy valaki hátha tud segíteni, illetve nem mindenki van itt folyamatosan
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
littlemamba
aktív tag
válasz pixelblondie #12192 üzenetére
Este fél 11-kor kérdeztél, most reggel 9 óra sincsen...nem mindenki lóg itt egész éjjel és nem mindenki indítja ezzel a napját. Akik írtak azóta nyilván nem tudták, egyéb esetben válaszoltak volna. Egyébként lehetnél kicsit türelmesebb is szvsz.
Személy szerint widget locker-t ajánlok, ott le tudod szedni az órát. De alapból nem tudom, hogy kell leszedniLátom megelőztek már...
[ Szerkesztve ]
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
mackosajt
addikt
válasz pixelblondie #12197 üzenetére
akkor próbáld meg lefoglalni valami tartalmas tevékenységgel, amikor ilyen türelmetlen
Neki is, neked is, meg a fórumnak is jó lesz!http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
eduba
aktív tag
válasz pixelblondie #12422 üzenetére
Szerintem nem lehet beállítani.
Ez egy bug!Én is utálom, de ha a gépelés közben a felkínált szó-javaslatot elfogadod, akkor nem ismétel, így elviselhetőbb.
-
siofok
őstag
válasz pixelblondie #12422 üzenetére
én az Anysoftkeybord-ot használom,annál nincs ilyen baj.Kilehet tenni az ékezetes betűket is,nemkell duplán nyomogatni az előhívásukhoz.Szeretem
OnePlus nord 2t
-
korpicschess
veterán
-
mackosajt
addikt
válasz pixelblondie #12500 üzenetére
én egy ideje már opera-t használok, turbo funkció bekapcsolva.
Ha nem próbálom ki, nem hittem volna el, hogy gyorsít az oldalakon.
Amikor már elfogyott a keretem, és belassítottak, a gyári böngészővel nagyon csiga az oldalak betöltése, az opera ilyenkor is használható sebességet produkál, nem kell elmenni kávézni 2 oldal betöltése közben.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
petipetya
nagyúr
válasz pixelblondie #12500 üzenetére
Pont a leglényegesebb infót hagytad ki eddig. Ugyanis én is a gyári Xperia billentyűt használom, amivel teljesen meg vagyok elégedve.
Netezni a gyári böngészővel szoktam, mivel a Chrome-ban nem tetszik hogy nem lehet teljes oldalra kirakni, emellett - és itt jön a lényeg - az 50-es végű szoftveren (a 45-ön nem próbáltam ki) nekem is fura dolgokat művelt a billentyűzet a Chrome alatt a szövegbeviteli mezőben. Mintha a szóközt nem érzékelte volna, hiába böktem rá az adott szóra a javaslatok között.
Mindez a probléma megszűnt az 55-ös végű szoftver alatt - direkt kipróbáltam. ergo most már csak egy bajom van a Chrom böngészővel, az hogy nem lehet kitenni teljes képernyőre.
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
válasz pixelblondie #15273 üzenetére
Nem is tudtam hogy ezzel a készülékkel telefonálni is lehet
Viccet félretéve, én tényleg nem sokat telefonálok vele, de ma reggel pont volt egy hívás, és ugyanaz történt mint nálad, néztem egy picit a sötét kijelzőt, aztán inkább benyomtam a Power gombot.Firmware ugyanaz mint neked.
-
ADAM1337
nagyúr
Nálam nem jelentkezik, nálam a touchgombok nem akarják a rezgőmotort beindítani néha, az az 1 kellemetlenség van csak vele. igaz nem gyári soft-al de gyári soft-al is ritkán reagál arra hogy be van kapcsolva hogy jelezzen a vibra motor ha nyomom a touch gombokat.
-
jamborj
csendes tag
Sziasztok!
Néha jelentkezik nálam is...
Nekem az adathálózat szokott lelassulni...több program is panaszkodik néha, hogy nincs kapcsolat, vagy időtúllépés...[ Szerkesztve ]
-
coyote66
aktív tag
válasz pixelblondie #15278 üzenetére
Korábban már tárgyalták páran. Sajnos nálam is megvan de nem mindig. Asszem az érzékelő szenzor az előlapon nem áll a helyzet magaslatán. Elég idegesítő.
Én vagyok
-
littlemamba
aktív tag
Vannak még itt lányok egy páran ;-) De amúgy szerencsére nálam nem jelentkezik ez a probléma
Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
komoramazsi
tag
Szia !
Nálam is ezt csinálja !
Megoldás : Nova launcher
Nem az érzékelővel van a hiba, hanem a launcher-el !!
Azóta nálam minden rendben !!
-
asdf2
tag
Próbáltál tapizni a fekete képernyőre? Nekem attól egyböl 'felébred'. (Csak hátha... )
-
HuaweiU8500
senior tag
http://www.xperiablog.net/2012/12/23/new-sony-xperia-home-launcher-version-5-1-s-0-0-leaks/
próbáld rátenni az uj launchert, hátha megoldja...Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
rErEaT
senior tag
Érdekes módon nálam sincs ez, nekem egyből megvilágosul.
[ Szerkesztve ]
-
aurora65
tag
Szia! Beállítások-kisegítő lehetőségek-bekapcsoló gomb befejezi a hívást-pipáld ki!
-
redati
tag
válasz pixelblondie #24803 üzenetére
A kitkat carbon. XS-en jól muzsikál.
FM Rádió nincs, meg egy kicsit gyorsabban merül az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest