Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
Előfordulhat, hogy USB1-re van csatlakoztatva, nekem olyankor fordul csak elő a jelenség.
(#7482) hurrikan: Az EP850-esről beszélsz? Mert az EP800-as, ami nekem van, 850 mA-s.
(#7483) eduba: Akkor mindenképp cseréld ki.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
hurrikan
addikt
Biztos hogy nem normális.
Én volt hogy 3órán át játszottam full fényerőn és közben 47%-ról 100%-ra töltötte az akksit.
Melegedett közben, de jóval gyorsabban töltötte mint ahogy fogyasztott.
Igaz nekem a gyári 1A-s töltő van hozzá. A T nem tudom mit ad vele.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
MyckY
senior tag
én majdm ost azt csinálom hogy feltöltöm a telefont és ujrahúzom a rendszert majd kiderül mi lessz.... ha igy is rossz viszem vissza mert van rajta egy pixelhiba is azzal annyira nem foglalkoztam zavar de most nem kell az nekem hogy x hétig ne legyen normális telefonom ( vagyis ha van biztosításom akkor is pestre küldik fel?) de ez az akku zavaróbb ...
-
-
-
eduba
aktív tag
Megoldódott a probléma
Az ebayen vásárolt 4 dollár/2 db-os smart tag-ek, üres, formázatlan chipek, ezért alapból a teló nem ismeri fel.
A megfelelő használathoz le kell tölteni egy smart tag-et kezelő progit a play áruházból.
Én az "NFC ReTag"-ot szedtem le.Először megformáztam a taget, majd megírtam, mint gyári sony tag a szinkód alapján (piros=home, kék=car, fekete=bedroom, fehér=work)
Így azonnal felismerte a teló. Az intelligens cimkék progi (widget) csak addig kell amíg a teló felismeri a tag-et.
Ha ez megtörtént, akkor a továbbiakban az intelligens csatlakozás progiban lehet kezelni, személyre szabni a tag-et.Jól működik a dolog, érdemes kipróbálni.
(egyébként az "nfc retag" progival más nfc képes telefonokhoz is lehet használni a sony smart tag-eket)
-
no1r
őstag
köszi szépen a választ! csak most jutottam el idáig, hogy megnézhessem... és ha már meg vannak írva akkor is tudom formázni őket és újraírni? mert nem feltétlen arra használnám őket amire gyárilag meg vannak írva pl
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
köszi szépen a segítséget!
ehh... pont a legnyilvánvalóbb dolog nem jutott eszembe. ilyen ostoba vagyok -.-''
azt hittem abban van a chip amit még rá kell ragasztani a tag-re vagy szét kell szedni vagy valamia gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
mackosajt
addikt
Köszi!
Viszont előbb le kellett "formázzam" a noname tag-eket egy sima plain text ráírással, amúgy semmit sem volt hajlandó ráírni a ReTag. Utána viszont origi sony smart tag-nak mindet megírta. Így most van 2 origi, meg 5 noname, de origi sony smart tag funkciós nfc tag-em, ráadásul utóbbiakon van kulcs karika is, előbbieken meg semmi.
Amúgy próbálgattam, hogy miket lehet még, és nagyon "brutális", mennyi mindent lehet ráírni egy ilyen kis bizb@szra.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
dobobazsy
őstag
kétlem, hogy ezért szervízbe kellene vinni.
megint úgy értem el ezt a hatást, hogy egy appot töröltem (tehát már fent volt, fel bírtam rakni) aztán fel akartam rakni egy másik verziót, és mostmár a régebbit és az újabbat se engedi helyhiány miatt telepíteni..ezzel azt akartam mondani, hogy valamit hagyhatott maga után az app és az okozza a problémát, vagyis szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest