Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz eastsider #8606 üzenetére
"esetleg ilyen widget nincs, ami ilyen sarkos elrendezést kínál?"
Hát azt nem tudom, de van egy-két ötletem, ha fontos a gyári sarkos megoldást.
Apps Organizer az alkalmazás-rendszerező, ezzel az alkalmazással megoldható a gondod, ikonokat hozhatsz létre, amihez tetszőlegesen hozzárendelhetsz különböző alkalmazásokat, az ikon képeit tetszőlegesen egyénire szabhatod. A sarokba is behúzhatod őket, akár többet is. Telerakhatod az egész kijelzőt, ha így kívánod.A kép alján láthatod, hogy mappa ikonokat is többféle módon létre lehet hozni. Az ES File Explorer még a mappa ikon színét is tudod változtatni, de a gyári menüből is tudsz mappákat az asztalra kitenni, ES File Explorerrel meg oda szerkesztesz ahová csak akarsz.
Csak egy ötlet! Próbáld ki!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Nordik
őstag
Kesobbi szoftverfrissitessel tudjak orvosolni az erintogombok onallo eletre keleset? Vagy ezt csak szervizben tudjak kalibralni?
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom eltüntetni a statusbarból a frissitést jelző ikont, mivel nem akarok ...42-ről, ....62-re frissíteni.Márklár
-
Gaberiellb
senior tag
csaó! Wotannál mit kell nyomni a telón, hogy felismerje a telót, sikerült tégláznom a font changer-rel, valamit elcsesztem naon, bootloop folyamat.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
dokee78
félisten
válasz Gaberiellb #8660 üzenetére
Gondolom simán uninstalláltad és nem állítottad vissza az alap betűkészletet.
-
bobooo
addikt
válasz Gaberiellb #8662 üzenetére
vidd be a szolgáltatód szervízébe és hip-hop feldobnak rá egy szoftvert garanciába.
[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
-
GyéBen
tag
válasz Gaberiellb #8660 üzenetére
Biztosan tégláztad?
Nekem volt olyan, hogy egy betűtípustól vagy 3-4 alkalommal bootolt, mielőtt ténylegesen bekapcsolt. -
-
dokee78
félisten
Vettem ROOT,no para
-
Gaberiellb
senior tag
Nah, hát kb 20 percig bootolgatott, ugyhogy sztem ez gatya. Most mászik fel rá egy 62-es, úgyhogy sztem megoldódott a parám. Sztem békén hagyom ezt a fontos okosságot, nem is értem minek nyúlok olyanhoz amihez láma vok. Nah bevillant boot animáció. zsír. köszi
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Semm1
tag
Nemrég nézelődtem Market-en, és észre vettem, hogy akciós a Poweramp Full Version Unlocker ! 435 Ft !
Le is töltöttem, ennyit megér ! -
T_boy
tag
A telefonomon megcsinálták a szoftveres kalibrálást, de nem lett jobb, sőt rosszabb. Szerintem amit szoftveresen meg lehet érte tenni azt megtették, most várom mikor kapom vissza a szerviztől.
Mondjuk ahogy olvastam, sok esetben segít a kalibrálás, nekem sajnos nem oldotta meg a problémám.[ Szerkesztve ]
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Ugye volt az a gondom, hogy a telefonom nem akart merülni, 100%-on állt sokáig a töltés után. Bár sok helyen olvastam, hogy az akkukalibrálás nem hatékony, mégis bevált és most rendesen merül a cucc.
Viszont mivel mindig úton voltam, az utóbbi napokban, azt nem tudtam tesztelni, hogy 10%-nál továbbra is leugrik 1%-ra és kikapcsol-e, most majd ez következik.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Márklár
tag
Érdeklődnék, mi történik akkor, ha az Update Centerben törlöm az adatokat?
Márklár
-
rutyika68
őstag
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
Lasy
veterán
válasz rutyika68 #8682 üzenetére
És simán bele lehet tenni, egy 5 perces feladattal.
És máris mindben van ékezet, és még elmondhatod, hogy saját magadnak csináltad meg.
Itt is megkösönöm alfikának a jó régi és még most is használható leírását.Márklár
Ha minden igaz addig amíg nem lesz neted, nem fogja kiírni, hogy van frissítés.
De amint lesz internet elérhetőség, máris kiírja, hogy jé van frissítés.
ROOT, és kitörlöd,vagy lefagyasztod.dokee78
Ha kell a font, nekem megvan ékezetesen is, és a vékony, és vagytag része is.
Még a régi telókhoz lett megcsinálva, gondolok itt a K800i-re.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
novoszath
senior tag
olyan kerdsem lenne hogy az lg camera appot mikent tudom alapertelmezette tenni?
vagy esetleg milyen camera appot tudtok javasolni?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
half333
őstag
ezt próbálta már valaki : HBO Go ?
-
Lasy
veterán
-
half333
őstag
Lehet valahogy megoldani hogy lezárt billentyűzettel is lehessen zenék közt váltani (nem headset-el)?
-
sdd2
veterán
Kicsit offolok most.
Hamarosan kapható az Xperia S a T-nél
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
half333
őstag
Ja az a te blogod,király! Van egy kisebb nagyobb gondom: minden jel és hosszú magánhangzó hiányzik,aztán jön h insert caracter. lejebb húzom,és ott van minden caracter,ami hiányzik,ahogy le is van irva. No,de ezek sötét hátterűek,tehát sehogy nem tudom megjeleniteni őket emitt. Mit tegyek?
-
half333
őstag
Hozzáadtam,és utána van ez a jelenség. Meg próbálod te is: infected font?
[ Szerkesztve ]
-
Andreas2
tag
Tudtátok hogy a Sony Xperia mobilokba, köztük a Mini-be került ANT+ támogatás? Ha valakinek ilyen rendszerű szívritmus vagy pedálfordulat érzékelője, akkor azt tudja használni a Mini-vel. Egy Garmin mellkaspánttal kipróbáltam, működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest