Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Ha bármilyen gif fájlt átnevezel zipre, akkor leginkább fájlformátum hibát kapsz, mert egész egyszerűen még a fájl fejléce sem egyezik, nemhogy a többi tartalom.
Esetleg androidon a boot animáció az zipbe csomagolt képek halmaza, gif kiterjesztéssel, aminek így viszont az égvilágon semmi köze nincs az animált gifhez, mint fájlformátum.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
Én a háttértárra gondoltam ami ha jól tudom a miniben szerintem szintén 512 amiből 320-at tudsz felhasználni. Az "utódnál" pedig 4 giga a belső memória, és ezen felül van a kártya. Tehát gondolom legalább 1 gigára lehet programokat pakolni.
Viszont a 800 megahertz szerintem kacsa. Bár külföldi oldalakon azt írják hogy az új telefon a fejlődő piacokra készül majd. Így viszont ez inkább egy lebutított walkman lehet majd.
Ha lesz is mini utód akkor az nem ez lesz, mert ez így visszalépés lenne.[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Rendesen fel kell rakni a fóliát és akkor nem lesz olyan amilyennek elmondtad. A szélét nagyon nehéz "szamárfülesíteni", buborék pedig kisimul belőle kb 1 nap alatt, x8on nekem 1 éve van és nem is látni rajta. Egy nagyobb karc van rajta, de annyira se zavar, hogy kicseréljem a fóliát.Amúgy régen én is fóliaellenes voltam. Első dolgom volt leszedni. Csak nem mindegy, hogy 1500ért házat cserélsz egy régebbi telón, vagy 10-15ezerért érintőkijelzőt.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
fatal`
titán
Normális fóliát kell venni és nem hajlik fel, nem lesz buborékos. Nekem azt hiszem caselogic fóliát tettek fel a boltban, ahol vettem, 2000ft volt, fel is rakták rögtön. Nincs buborék, se gyűrödés, ha meg karc van hát istenem. Inkább az karcolódjon, mint a kijelző.
(#4181) beci: A 4 sarkos csak a gyári launcherrel működik.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Ezt légy szives fejtsd ki bövebben!
Bár elötte végigolvashatnád,hogy mit is irtam valojában...
Maximum annyi lehet a félrevezetö,hogy egy helyen Active-t irtam.Ez azért lehet,mert elötte 10 perce irtam az Active topicjába,és lusta voltam ujbol leirni,inkább bemásoltam ide is.Sajnos elfelejtettem a telot átirni... Valoban félrevezetö...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
fatal`
titán
Nem vezetett félre senkit, pontosan azt írta, hogy nemcsak a marketről lehet appot letölteni, ez miért félrevezetés? Nem látok a nem után vesszőt.
(#4524) 44kos: Nem kezd el barangolni, rögtön lefut a telepítésvarázsló, ami megkérdezi, hogy csak wifi vagy wifi és mobilhálózat. De ha biztosra akarsz menni, akkor vedd ki a sim kártyát, kapcsold be, menj a beállítások -> vezetéknélküli és mobilhálózatok -> mobilhálózatok menübe és vedd ki a pipát az adatforgalom elől.
(#4532) sittes79: SwiFTP.
[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
Melegedni nem ereztem volna ,hogy melegszik de hozza biztos nem erunk ilyenkor a vissza nyilhoz /ha elkezdi a hibat es lerakom a telot az asztalra siman akkor is vissza lep jateknal/
A jatek mind 1 neki , Angry Birds vagy Frame It mind 1.
Gondoltam en is mar a PC Companion-ra vagy egy Gyari vissza allitasra esetleg.
De ahogy eddig meg figyeltuk csak jatek tudja elo csalni belole ezt a hibat.
Forget about it
-
sdd2
veterán
k850 és dokee78
Nekem egyszer csinálta csak amikor egyszer véletlenül hívásnál benyomtam a keybordot és lefagyott. Kikapcs- bekapcs és semmi. Már több mint 60 órája megy nekem. Nektek mennyi időt tölt el újraindítás utána? Talán ebben lehet valami, hogy a rendszer nem bírja ha sokáig megy újraindítás nélkül.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Fateys
tag
Köszönöm a gyors választ Nem azért nincs pénz a kártyámon,mert lehasználja a net,azzal nincs gond Egyszerűen sosincs rajta,mert családdal,barátnővel ingyen beszélek,ezért nincs rá szükségem
Csak ez a dolog zavar,hogy 2G-n van és néha nem kapok meg sms-t,nem tudok telefonálni,vagy engem nem tudnak hívni és azt hittem azért,mert 2G-n vagyok és ki van kapcsolva a WCDMA is,csak GSM-en van a teló.Nem tudom,hogy jó e ez a beállítás így,ha tényleg csak wifin netezek,lényeg,hogy telefonálni tudjak és megkapjam az sms-eket.Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
sdd2
veterán
Ott valószínű a szervizbe más progival csinálják más körülmények közt. x10 mini-m mikor "lefagyott" elb*szt*am a flash-t akkor visszahozták a memókarit és a hátlapot. Valószínű valami más módon csinálják. Lehet azért nem tud olyan mélyen hibajavítást csinálni a program mert ha azt valaki elrontaná otthon akkor utána kuka lenne. Ez az én feltételezésem.
Lipton
Egy japán üveg van rajta ami 6x erősebb a sima üvegnél és a Gorilla Glass vetélytársa. A nevét most nem tudom megmondani, azt elfelejtettem
Enci1983
Köszönöm, bár ezt már lezártuk
[ Szerkesztve ]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
looser
addikt
Nekem ez volt a tökéletes választás, nincs szükségem id3 tagekre, előadóra kiadás évére vagy stílusra szűrni, csak a zene, adott mappán belül. Még az id3 tag-eket is kiszedem, pld. ha flac-ape-wavpack-ból tömörítek mp3-ba, azután szokott maradni infó. De minden testreszabható és így szép az élet :-)
Nagyon szép egyébként ez a PowerAMP, de ez is fizetős, ebből kijön 1-2 sör is :-))Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Igazából itt egy kicsit visszább mennék és nem is ennek a topicnak a keretei közé tartozik, de elképzelésem szerint a hangzás minőségére ebben a sorrendben vannak hatással a 'körülmények' (legfontosabbtól a legkevésbé fontosig): füles->lejátszó->szoftver
Ezért nem is próbáltam ki a fizetősek trialjait, de nem mondanám, hogy nem érdekel a dolog :-)
A Sony hangzását egyébként sokan fikázták, de magam nem vagyok kompetens, gyakran csak yt-ról hallgatok zenét és az élmény az első, így nekem eddig szinte mindegy mi szólt; nem Sokol színvonal persze, de azért nem költöttem százezreket lejátszó+füles párosra (az mp3 lejátszós topicban linkeltek ilyeneket), de ez most tényleg szuper, nekem nem is kell több, otthon sincs valami szuper hifim, mégis imádok zenét hallgatni, pld. egy véletlenszerűen kiválasztott internet rádiót :-)
De ez már nagyon off, elnézést mindenkitől.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
sdd2
veterán
-
wayne1
senior tag
-
Bukk900
őstag
Ezt csak viccnek szántam, és az enyém sem hibátlan.
- lámpafénynél néha előjön a vibrálás, dőlésszög változtatásta elmúlik
- meleg körülmények között a bal érintőgomb önállósítja magát, majd mindkettő érzéketlen lesz, ezt többször már eljátszotta
- a telefon órája pontatlan 2-3 hét alatt 1 percet siet, clocksync-el tartom kordában
mindezek ellenére meg vagyok elégedve vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest