Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz Tel Chi #10700 üzenetére
Igen.
1.Flashtool-ban a driver telepítés.
2. .42 ftf megléte.
3. Telefon beállítások>alkalmazások>fejlesztés>usb hibakeresés be
4. telo a gépre, de SEUS és PC Comp. kikapcsolni, böngésző bezárva.
5. Flashtool indítás
6. Villám ikon Flash mód
7. Kiválasztod a .42 ftf
futtatás és vége.Root ugyanígy csak nem villám ikon hanem lakat ikon.
8. ellenőrzést is megvárni.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dokee78
félisten
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Az miért lehet hogy Seria.hu oldalt meg akarom nyitni és ez fogad:"Kritikus információ
Ki lettél tiltva a Fórumról!
A további tudnivalókért vedd fel a kapcsolatot a Webmesterrel, vagy az Adminisztrátorral."És mégis hol kéne felvennem a kapcsolatot valakivel, ha sehol semmi információ róla???
Amúgy pedig a kérdésem az lett volna hogy [ezért] megérné kinyitnom a telót? Működőképes a rom? Elvileg egy ICS romot hoz be, de nem tudom megnézni a hozzászólásokat semmit mert mint írtam ez az üzenet fogad!
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Norbeee01
tag
-
ricsike81
aktív tag
pronál meg ott van a ciripelés kamera felvételnél. Nekem a mininél sosem volt gondom hála az az égnek.
-
Tel Chi
tag
válasz darvinya #10701 üzenetére
Indítom a flash toolt és nem ismeri fel a teló típusát, de bead egy oszlopot, amiben be lehet jelölni az X10 minit.
Ezután rányomok a Flash gombra és ő bead valamit amit a saját firmwares mappájából beolvas.
Ha ide bemásolom a .42-es ftf filet, akkor azt lebontva filekre mutatja és abból kell kiválasztani, de fogalmam sincs, hogy mit.Villám jel, meg lakat nekem nincs is.
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
-
ricsike81
aktív tag
válasz fatal` #10716 üzenetére
Nekem eddig a gombokkal sosem volt gond nem keltek életre magától, nem volt melegedési probléma. Szerintem akinél ezek előfordulnak, az azért van, mert nem értenek a telóhoz, vagy állandóan romokat raknak rá, tesztelik, mindenféle appokat, progikat tesznek rá. Az enyém tmobilos, és eddig nem volt semmilyen probléma vele.
-
Mr X
veterán
válasz ricsike81 #10717 üzenetére
Ez hülyeség, már ne haragudj. A hiba előjön gyári romon, extrában telepített appok nélkül is. A hozzánemértést most te hoztad.
Sztrego:
Nem jön elő minden készüléken. Az enyémen sem keltek életre a gombok. De ettől még hülyeség azt állítani, hogy azért jön elő ez a hiba ennyi embernél, mert széthekkelik a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
válasz Mezcal #10719 üzenetére
Nekem sem volt ilyen problémám, de ami a boltban ki volt állítva mintadarab, folyamatosan töltve, valaki mindig tesztelte, annál megvolt ez a hiba.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
törölt tag
válasz ricsike81 #10717 üzenetére
Megnyugtatásul közlöm hogy az én minim egy full gyári t.mobilos készülék. Kézben tartva ritkábban, viszont töltés közben kézbentartva már sokszor előjött. Ha jól olvastam akkor az SE is tud a hibáról. Mindenesetre én megcsináltam magamnak "root+Gscript" Azóta tökéletes!
-
Tel Chi
tag
Elméletileg sikerült a rootolás, de a telón semmi jele
Sztem nem jött össze. Pedig a tool azt irta : finished, reboot.
Pedig mindent a leírtak szerint csináltam.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
-
Tel Chi
tag
Egyenlőre adtam egy pofont a kaksinak!
Ha nem tudom rootolni, semmit sem ér a rom visszaállítás
-
darvinya
titán
válasz Tel Chi #10729 üzenetére
-„ A rottolás végén a telefon újraindul automatikusan
Ezzel kész is a rootolás.A Flastoolt nem kell bezárni,és a telefont se kell lehúzni az USB-ről
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
half333
őstag
Próbálta már valaki azóta az USB OTG-t pendrive-al? Ugy olvastam hogy Krsh V3 kernelben javitották az OTG-t.
-
half333
őstag
Tudja valaki hol találhatóak a gyári sms hangok a telóban?
-
Lipton
őstag
Olyan problémám van, hogy ha a gépre dugom a telefont, akkor a gép nem látja hogy csatlakoztattam, és nem is tölti az akksit.
A kijelzőn azt mutatja hogy tölt, de valójában nem tölt.
Így frissíteni se tudom a telefont, hogy nem látja a gép. -
Zamasun
aktív tag
Valaki meg tudná mondani melyik otg kábel jó a minihez és hol lehet kapni ilyet ? Egy ilyen megfelelne ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest