Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lipton
őstag
Milyen fajta üveg van a minin?
-
Lipton
őstag
Én raktam rá iGo-t, ehhez nem kell net, megy anélkül is.
Illetve a google maps tud olyat, hogy leböksz egy helyre, és azt középpontnak használva egy 16x16 kilóméteres területet lement a telefonra. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha Pesten ráböksz az Erzsébet hídra, akkor letölti az egész Budapest térképet. Így lehet hazsnálni ezt is net nélkül. -
Lipton
őstag
A fenti kikapcsológombot ki lehet rakni ikonra?
-
Lipton
őstag
-
Lipton
őstag
Nekem most azt csinálja, hogy ameddig nincs feloldva a billentyűzár, addig kiírja, hogy volt egy nem fogadott hívásom. Ha feloldom eltűnik.
Egyszerűen az az egy hivás be van ragadva valahogy. -
Lipton
őstag
Rádugtam a telefont és nekem is jelezte, hogy van új szoftver hozzá.
Most rakja fel. -
Lipton
őstag
válasz cintula187 #5567 üzenetére
Mit takar az, hogy siralmas?
-
Lipton
őstag
válasz cintula187 #5572 üzenetére
Én a gépről egy nokia USB kábellel töltöm, de viszonylag hamar feltölti.
Mondjuk azt nem tudom, hogy hálózatról mennyi idő lenne, mert csak egyszer töltöttem úgy. -
-
Lipton
őstag
Akkor már csak az érdekel, hogy hogy tudom háttértár módban rákötni, mert ha rádugom semmi ilyet nem kérdez.
-
Lipton
őstag
Köszi a válaszokat! Sikerült letörölni 1 gigát.
-
Lipton
őstag
Igaz még nem csináltam ilyet, de nekem az tűnik a legegyszerűbbnek ha egy kártyaolvasóval letöltöd a tartalmát, aztán az újra felmásolod.
-
Lipton
őstag
válasz cintula187 #5965 üzenetére
Az utángyártottat is a gyári hálózati töltőbe dugtad, vagy azt a PC-re?
-
Lipton
őstag
PayPal fizetés van mindenhol, ehhez kell csinálnod egy PP account-ot és kész is vagy. Olyan kártya kell hozzá amivel neten is tudsz fizetni, tehát a hátulján ott van a 3 számból álló CVC kód.
Megveszed a kívánt dolgot, kifizeted és vársz.
A szállítás változó, attól függ honnét küldik a cuccot. Angliából pl volt olyan, hogy a pénteken megrendelt cucc hétfőn nár a kezemben volt.
A tokok és ilyesmik nagy részét Hongkongból küldik, általában 2 héten belül megjön onnét is, de extrém esetben egy hónap is lehet.
Nálam az eddigi rekord 2 hónap volt.
Gyakran rendelek az eBay-ről, eddig minden jó volt, és midnen megérkezett. Ha bármi kell ott nézem meg először.[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
Sokszor van olyan, hogy valami 5 dollár ingyen szállítással, máshol meg csak 2 dollár, de van mellé 3 vagy 4 dollár szállítás.
Az ilyen sima gumis tokok 2-3 dollárba kerülnek, de 7-8 körül már bőrt is kapni.Én egyelőre egy ilyet vettem hozzá. A lap alja felé vannak fényképek is róla.
[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
A processzor minimum órajelét lehet csökkenteni?
-
Lipton
őstag
A gyári alkalmazásokat csak akkor tudom kikapcsolni ha rootolom a telefont?
Pl Facebook, FUN&downloads, Games by PopCap, LiveWarem stb.
Ezeket hiába állítom le, egy idő után újraindulnak. -
Lipton
őstag
Belepiszkálás nélkül meg lehet azt oldani, hogy ameddig nem olvasom el az sms-t, addig bizonyos időközönként jelezze, hogy üzenetet kaptam? Pl percenként hangot ad. A lámpa villog a tetején, de arra nem kelek fel.
[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
Arra van lehetőség, hogy a rádó a telefon hangszóróján szóljon?
-
Lipton
őstag
Olyan problémám van, hogy ha a gépre dugom a telefont, akkor a gép nem látja hogy csatlakoztattam, és nem is tölti az akksit.
A kijelzőn azt mutatja hogy tölt, de valójában nem tölt.
Így frissíteni se tudom a telefont, hogy nem látja a gép. -
Lipton
őstag
Olyan problémám van, hogy a telefon magától átrendezi az ikonokat. Ez mitől lehet?
Beállítom ahogy nekem jó lenne, legközelebb pedig össze vissza vannak az ikonok. -
Lipton
őstag
Kurva jó...
Az éjjel megint átrendezte.
Egyéni rendezés van beállítva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest