- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Ma láttam Banggoodon egy coolságot:
Kong Feng GB Boy Classic Colour Handheld Game Console With Backlit 66 Built-in Games -
juhiimi
aktív tag
Szerintem ez a legjobb alternatíva: [link].
Nekem a héten jött meg Ebay-ről, 30 euró volt. Nem olcsó, de nekem megérte hogy ne csillagászati áron vegyek GBA játékokat, ha egyáltalán megtalálom őket neten(van olyan játék ami ennyibe kerül külön megvéve).Amúgy én főleg a régi képernyős SP-én nyomom, ami persze nem egy mai képernyő, de megvan az az előnye, hogy az egésznapos monitor bámulás után, nem világít ez is a szemembe(oldalról van megvilágítva nem hátulról).
Ha meg jobb képernyő kell, akkor ott a DS Lite-om.Egyébként nekem ott a PC, elfut rajta szinte minden, van konzol is, de mégis szívesebben ülök le egy jó kis GBA játékhoz
-
Bertók
tag
-
sonar
addikt
Nekem van GBA-m (is), de nem szeretem. Ha nem tudod megcsinálni a kijelző mod-ot akkor nagyon szenvedős. A gyári kijelző mai (és akkori) szemmel sem volt egy csúcs.
Ha GBA játékokkal szeretnél játszani akkor javasolnám inkább, hogy vegyél egy DS-t (én 10k ért vettem 4 játékkal). Szebb, jobb, aksis.Emulátorozni ezeken a "simogatós" kijelzőkön valóban egy halál. Néha el lehet szórakozni vele, de kb ennyi, nagyon sokat elvesz a játék élményéből.
#3 - is is lehet. Vannak olyan kazik amik gyárilag sok "gagyibb" játékot tartalmaznak illetve léteznek alternativ megoldások is.
-
Pdaw
csendes tag
Van egy olyan kazim, amin 31 játék van. Ez hogyan születhetett vajon? Alapvetően hardveres ügyeskedés, vagy szoftveresen is megoldható volt-e?
-
icemad
nagyúr
Net tele van vele, hogy hogy lehet ilyet építeni otthon. Nem jön ki olcsóbbra, de megvan az a szépsége, hogy az ember magának rak össze egy kézi konzolt.
-
kemotox
addikt
Kazira vadászás elég macerás. Én azt tervezem, hogy szerzek egy GBA-t és felújítgatom. Lehet valami olyan kazit amibe belemegy SD kártya, egy 8 gigásra ráfér majdnem az összes létező GBA játék, és különféle verzióik. Persze csúnya dolog, de ritkák és iszonyú drágák a kazik, így meg legalább meg lesz az autentikus Gameboy élmény, még is csak más, mint emulátorozni telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minap böngészés közben bukkantam rá erre a csodálatos ketyerére:[link]Ami tulajdonképpen nem más, mint egy All-In-One...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest