- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Jó ideje használom (egy Orange Pi Zero + Armbian kombón) és valami kegyetlen jó.
Amúgy ajánlom mindenkinek a DoT vagy DoH DNS-t (inkább Cloudflare, mint Google). Nálam az Asus router Merlinnel támogatja alapból a DoT DNS-t, de arra jöttem rá, hogy gyorsabb és jobb, ha a Pihole kütyün telepítem a Cloudflared csomagot a DoH-hoz, és az upstream DNS a Pihole lesz, nem a router. A DHCP-t hagytam a routeren.
Nos, most valami kegyetlen gyors a DNS, kódolt, és alig van reklám. Szóval nagyon, de nagyon jó. Az pedig, hogy helyi hálózatban belenyúlni a DNS-be? Persze, céges hálózatban és ott is megfigyelés vagy korlátozás miatt. Otthon is lehet rá szükség, de teljes egészében kerülöm, hogy ne legyen. Legyen a DNS is csak szépen kódolva. Mellé egy VPN (most már Wireguard) és pá-pá megfigyelés. Nem vagyok parás, de senkire sem tartozik, hogy mit és mikor nézek. Ahogy a személyim sem ragasztom ki a pólómra minden adatommal, így az online lenyomatomat sem.Ami nem igazán működik, az a DNSSEC. Valamiért nem akar rendesen működni. Nem annyira vészes, de jó lenne, ha működne. Különben a CF 1.1.1.1/help oldala tévesen mutatja az eredményeket, ha be van kapcsolva a DNSSEC, erre érdemes figyelni.
Ki milyen listát használ? Esetleg magyar webre spéci lista?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mi is az a pi-hole? A Pi-hole® tulajdonképpen nem más, mint egy reklám blokkoló.Hasonlóan a böngészőkhöz fellelhető...
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest