- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lsebestyen
üzenetére
én is ezen csodálkoztam, hogy még nem kenték el a száját. engem nem károsított meg, "csak" 1 napot kaptam vmelyik provokátortopicjában.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ez durva
és még nem verték széjjel??!!
megtaláltam facen, elég nagy ratyi
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
ch003067
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
de most őszintén egy ilyen embertől nem is lehet mást várni.... Aki walakit átvág, az nem is lehet ettől normálisabb / okosabb / és még sorolhatnám...

Nagy az Isten állatkertje.... ... csak alacsony a kerítés

-
Cthulhu Dawn
őstag
Egyébként a bannolása környékén írogattunk egymásnak egy picit msn-en (ameddig meg nem untam), amilyeneket ott mondott csodálkozom, hogy nem verik össze nap, mint nap az utcán. Ilyenekről beszélt, hogy mekkora egy rohadék faszkalap az apja, mert nem veszi meg neki csak úgy a 400 k-s Sony VAIO laptopot, pedig ő már 3 hónapja eteti ezzel, legszívesebben megveretné, és elköltözne otthonról. Hiába...mostoha körülmények között él
. -
ch003067
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
de haalod láttad volna az előző fészes képét
olyan durwa hogy, majdnem sírtam... kopasz fej, nagy análtágító a fülébe, és még grimaszol is....

moha21 mingyárt átnyálazom én is... Ám, azért nem semmi, hogy valakit most azért bannoltam, mert ez a félelmet nem ismerő Laczibetyár belépett a felhasználói fiókjába....
Mondjuk, semmi pénzért nem adnám meg egy "ilyennek" a jelszavamat... sőőt. senkinek se... 
-
ch003067
addikt

Tényleg itt van, és minket kísért, illetve, akit megkárosított <3 ( engem is..)
[ Módosította: ch003067 ]

-
Viktor77
titán
válasz
huntermati
üzenetére
Használhatod, a mienk kicsit eltér. Nekünk barna a Módosította rész, és a zárójel.
Meg úgy sem fogsz ezzel szenvedni minden szerkesztésnél.

-
huntermati
aktív tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Hoppá. Dátumot nem néztem

[ Módosította: huntermati ] <- ezt én is használhatom?

-
Viktor77
titán
válasz
huntermati
üzenetére
A most-ot nem értettem. Még tavaly 4. hóban lett kirakva.
-
Viktor77
titán
válasz
huntermati
üzenetére
Mármint ki?
Sislaci igen, és a haverja nickje is ki lett téve, mert meg lett kérve, hogy ne használja, de ő mégis.
Gamer meg azóta már visszajöhetett. -
kenwood3
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem tudok! Én se igazán vágom miért volt ő ilyen nagy szám de van itt 1 érdekes bejegyzése ahol úgy eldurvultak a dolgok , hogy 1-2 embert ki is csaptak miatta

-
Thome
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Mindenki? Hóóól? Én is olvasni és beszélni akarok róla... :>
(#91) Viktor77:

-
Viktor77
titán
válasz
lsebestyen
üzenetére
És ő csak erre vár, a szelleme (és ahogy látom, nem csak az) folyamatosan itt van köztünk, és már meg is látott, már jelöl is a Facebookon, és már küldi is az üzenetét, hogy tetszik-e a fültágesze.

-
kenwood3
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
Thome
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Napi régész... 00:06... Gyors voltál..

-
lsebestyen
addikt
hát végül töröltek amúgy is

-
Ice!?
őstag
Ne menj sehova.
Amúgy mi is az oka, hogy így döntöttél? -
DEJVID
őstag
Tudnám az utolsó hsz-em miért lett kitörölve

-
válasz
dízelracer
üzenetére
Próbáld ki.
De előtte olvasd el az alapelveket.
-
negyedes
addikt
Lattunk mar ilyet. Ugyis vissza jossz.

elkoszones++; -
I_Am
veterán
válasz
üzenetére
Már megint ellenségeskedés?
Én az előző ilyen esetnél megfogadtam, hogy ha meglátom mégegyszer, akkor már az elejébe megyek és véglegesen bannolom az egész kötözködő gárdát.
Szóval mostantól jó lesz figyelni srácok, hogy megint kikezdünk valakit a saját blogjában, mert azt hisszük mi jobbak vagyunk (holott szvsz rosszabbak) vagy abbahagyjuk most és akkor nem lesz vita?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sislaciii
üzenetére
ne vedd magadra.
utóbbi időben tényleg picit sok lett a post. nem kell mindne zenét kiblogolni, sokfélék vagyunk, sokmindent szeretünk. azért, mert a modeselektort szeretem, még nem fogom világgá blogolni

menj rá a minőségibb postokra, ennyi. zenének meg esetleg csináld azt, mint vandit. esetleg ott a célra a last.fm (van ph!s csapat is), az tényleg a zenéről szól.
-
szablya
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Azért bizonyos szinten egy közösség is, ezért a problémákat véleményem szerint - valamilyen részben legalábbis - meg kell oldani, illetve alkalmazkodni kell. Ez mindenkinek a feladata. A hibás magot persze ki kell vetni, de ami itt ment, az szerintem nagyon nem az. Don't feed the troll! De ki is a troll? Akire ráragasztják? Néha igen...
Együtt kell tennünk azért, hogy a logout.hu, egy "élhető" hely legyen, maradjon!
köszönöm, köszönöm <TAPS> -
sislaciii
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
én most nem a le emózás miatt, hanem ami itt folyt. az összes bejegyzésem szétoffolva, kb már undorom volt logoutra jönni..
-
szablya
aktív tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Sislaciit szívatták, amolyan 'névtelen' módra, aztán sislacii is elkezdett parasztkodni, és, kérlek alásan, a kultúremberek egymásnak mentek (
)...
Ilyen 'Szívassuk!?... Szívassuk!... Szívatjuk... Ne, te, beszólt, nem szégyelli magát!? A szemtelen kölyke!' módra. Különösebben nem izgat, kicsit sajnálom lacit.<FENTEBB KRITIKA VOLT OLVASHATÓ. KINEK NEM INGE... KI KELL MOSNI!>
szerény vélemény, nem támadás -
Szplöttyy
senior tag
Érdekes módon, engem azért nem szoktak szarrá oltani itt. Pedig én is közelebb vagyok a 10hez mint a 30hoz
Voltak nekem is problémás bejegyzéseim, kaptam is hideget, meleg, főleg Vakegérkétől, amiket nem sértésnek vettem, hanem tanácsnak.(Mod:És hasznomra váltak, már párszor, úgyhogy örülök, hogy nem kezdtem hisztispicsáskodni) És nem volt semmi flame, vagy haldoklás. Jó, mondjuk én nem postolom ki, hogy felállt a répa egy zenére, vagy mittudjamén. -
sislaciii
aktív tag
Csalódtam itt pár tagba..

-
szablya
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Igen ám... És mi lesz, ha felnőnek?

-
szablya
aktív tag
Ilyenek a rossz-gonosz emberek
(nemsértődnisenkinekse!)Na és EZ A MAI FIATALSÁG!

-
Taknyoshal
tag
válasz
sislaciii
üzenetére
Egyszer írtam itt egy cikket egy bizonyos rendőrségi ügyemről, ahol én voltam a sértett, és a kedves PH! fórumozók engem is szétoltottak, hogy mit képzelek magamról 16 évesen, és még nekem kellett volna elnézést kérnem szerintük. Nem tudom már melyik nagyeszű még pü-t is írt, hát h*ljon meg.
Úgyhogy ez itt megszokott jelenség.

-
törölt tag
Azért, mert valaki 14 éves, meg mert próbál dicsekedni valamivel, már biztosan kamuzik? Érdekes világot élünk...

Ja, hogy túl hihetetlenek a történetek? Arra még senki sem gondolt, hogy egy gyerek nem tudja magát oly módon kifejezni, mint egy felnőtt?
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
kamuduma? ne nevettess, nem tudom, mit honnan veszel, bármennyire is seggfej vagyok, attól még kamus nem.

-
Cthulhu Dawn
őstag
Amúgy azok a kamudumák, vagy "dicsekvések" után nem is tudom mit vártál az emberektől...hogy megsimogassák a buksidat ügyes vagy Lacika felkiáltásokkal?
-
proci985
MODERÁTOR
ú, Te blogoltad tegnap a jumpstyle számot?
azon ne lepődj meg, hogy negatív kritikát kapott... mondom ezt úgy, hogy én elektronikus zenét még hallgatok is (sőt gabbát is, amiből a jumpstyle született). majdnem én is kommentáltam valamit, aztán inkább hagytam a dolgot én is hallgattam happy hardcoret felkiálltással
. -
Taknyoshal
tag
Nyugi, pár embernek magával van itt gondja, nem veled.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
mit írtál eredetileg?

-
kovacsroli
senior tag
inkább mégse.
hagyjátok már szerencsétlen gyereket..
-
Cthulhu Dawn
őstag
szia
-
Gery15
addikt
szerintem ezt a blogot nem kellet volna meg nyitni ezzel megint csak felhozod magadra a figyelmet
-
_Voyage_
aktív tag
Végre.

Pezsgőbontás.
Tudom, hogy amúgyis kedvelsz titokban...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dízelracer
őstag
válasz
üzenetére
OFF:
Szánalmas mi? Csupán tele lett a hócipőm a bugos, horror gépigényű, drága pc játékokkal. És igen nagyon rossz irányba halad a játékfejlesztés. De ez most nem ide tartozik. Össze sem merem számolni az elmúlt 4-5évben mennyit költöttem gépekre/gépfejlesztésre és játékprogramokra. Na ebből lett most elegem. Játszani beszerválok egy PS3-at (főleg a GT5 miatt) netezni meg jó lesz egy Atom/Ion csendes kisgép is. Ha multizni támad kedvem a CS:S, CoD2, UT2004 elmegy ion-on is 1024-ben lebutítva. Ha mégsem berakom a polcon rohadó HD2600Pro-mat és játszom amíg jólesik.
Az "atombunkó" titulust külön köszönöm.

megy is aláírásba
-
Lenry
félisten
so what?
-
dízelracer
őstag
válasz
sislaciii
üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond. Az, hogy én beírtam, hogy ez a zene borzasztó és mögé tettem egy szmájlit az nem jelent semmit. Nem kell komolyan venni. Neked meg nagy valószínűséggel attól áll fel a szőr a hátadon amit én hallgatok
. Én a helyedben nyitnék egy gyűjtőtopik félét személyes bejegyzésbe. Ott össze tudnátok gyűjtögetni egy helyre ill. meg tudnátok mutatni egymásnak az ilyen stílusú zenéket. -
moha21
veterán
válasz
sislaciii
üzenetére
Nézd meg : Milyen zenét hallgattok most. Kb így is lehetne.

-
sislaciii
aktív tag
válasz
dízelracer
üzenetére
de érdekeltek kb hasonló zenék is..

-
dízelracer
őstag
Ott a pont. Nekem is így kezdődik az egyik bejegyzésem: "Meggyőződésem, hogy a fórumozók éretlensége okán hamar flame-be menne át a dolog, ezért úgy döntöttem csírájában kell elfojtani a bajt. Ehhez a bejegyzéshez nem lehet hozzászólni."
Kb ennyi lett volna és nincs ez az egész hajcihő.
-
válasz
dízelracer
üzenetére
Senkinek nincs ahhoz semmi köze, hogy ki-mit ír a saját blogjába. Ha nem tetszik, nem kell látogatni.
-
Alexios
veterán
Igazából ez a hisztiből törlés is no-names

-
Bocaa
senior tag
cső majd visszajösz
vagynem -
dízelracer
őstag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Na pont erről van szó. Senki sem bántotta vagy fikázta le csak szóvá lett téve, hogy nem kell minden egyes zenének külön külön nyitni egy bejegyzést. Erre megsértődik és törli. Most még tovább megy és közli, hogy nem ír ide többet. Tényleg kezd kicsit noname módon viselkedni. Eleve ezt a sértődött hangnemet sem nagyon tudom hová tenni a részéről ... Mit kell mindenen besérülni mint egy hisztis picsa?

#15: pedig ez nagyon új jött le.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
itt leszek, csak ritkán. itt a jó idő, talán visszamegyek bringázni újra, több mint 5 évet eltöltöttem vele, és még szeretem. szeretek tekerni mint állat, egyik ugrató után a másik, szállni a levegőben, és akár esni.. imádom.
(#14) moha21: igen, itt vagy te, ice, wictor, tomi, és páran, aki nem. nem is az a baj, hogy basztatnak, hanem hogy nem bírnak leállni. belátom, nem volt jó ötlet annyit írni, mindenért, már késő.
(#16) dízelracer: egy szóval nem mondtam, hogy megsértődtem, csak sok volt.
-
törölt tag
Én is le akartam lépni innen örökre pár napja (mert "lecsesztek"), de aki függő lett, az nem szabadul... De majd megtapasztalod...
Nem törölni kell mindent, hanem visszavenni a tempóból, meg nem kell mindenről külön bejegyzést írni. Erre van a blog. -
blokad
senior tag
...

-
szombatitomi
senior tag
válasz
dízelracer
üzenetére
Hát... Nem védeni akarok senkit, mert tényleg nem, de az ő blogja. Szvsz azt ír le, amit akar. Jó, törölni nem kellett volna...
Laci, te meg ne menj sehová.
-
mexicanraven
senior tag
Én elmondom őszíntén, hopgy nem látok hibát sem a tágeszeddel, sem a stílusoddal, sőt jó, hogy ilyen fiatalok is vannak a PH-n, kell ide! Kár érted!
-
dízelracer
őstag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Mi történt? Minden dalnak ami megtetszett neki gyorsan nyitott egy személyes bejegyzést. mikor többen jelezték, hogy nem kéne besérült és törölte őket. Röviden összefoglalva kb ennyi.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Már töröltem az összeset, nem érzem rosszul magam miatta, csak már idegesít. Egy Önarckép megmutatásával kezdődött, ott nekiálltak engem osztani, azóta minden bejegyzésemhez jönnek folyamatosan, és folytatják.
-
törölt tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Majd elmondja, ha akarja. Én mindenesetre már írtam neki az egyik bejegyzéséhez, hogy inkább egy darabig most ne írjon, mert egy-két bejegyzésére pár ember úgy reagált, hogy le "No name"-ezte őt (gondolom őt ismerted).
-
törölt tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
Laci céltábla lett a bejegyzései miatt. Én megmondtam pár napja...

-
sislaciii
aktív tag
válasz
szombatitomi
üzenetére
ezt a bejegyzést!

-
szombatitomi
senior tag
Mit is törölsz napokon belül?

Lemaradtam kicsit. Mi történt?
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- ldave: New Game Blitz - 2026
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és még nem verték széjjel??!!

amúgy a társaság jó része ban.:-]