Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tajcsi
őstag
Szia,
lenne nnéhány kérdésem. Nekem is ilyen házam van, és hát mivel használtan vettem és az előző tulaj nem számolt be a rejtett szépségeiről ennek a gyönyörűségnek, így megpróbálok tőled kérni tanácsot...
A merevlemeztartók mennyire viszik át a vibrációt a házra? Jelen van e a gépedben az a jól ismért, morgó hang, ami hullámszerűen felzúg? Dumping megoldást láttál e valahol?
Az alaplaptartó rész...nem paszolj sajnos 100%-os pontossággal a síneken. Jobban mondva, a felső sínből majdhogynem teljesen kimozdítható a optikai meghajtó tartók /5,25"/ felől.
Harmadik ami a leggázasabb...az egyik oldallap tartó mind levannak törve, ami szörnyű dolog, lévén, hogy megpróbáltam egyet elhajítani ami az oldallap felső részén van ht még fogóval is nehéz lenne szóval, nem tudom hogyan tört le az összes....lényeg ami lnyeg az egyik oldallap alsó része így nem "kapaszkodik" a házhoz...
Szerinted ezeket hogyan tudom megldani?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
hunmyke
aktív tag
Ahogy néztem jó anyagból dolgoztál, nem egy alufóliaházból indultál ki.
Az eredmény meg elképesztő. Én is alakítottam át egy-két házat, jó sok munka volt azokban is, de a tiéd hát messze űberli."A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll..." // Hofi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest