- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Ez a ventilátor dolog nehéz, mert szerintem nagyon le tudja rontani egy ventilátor teljesítményét egy sűrű szita vagy porvédő. Sokat kísérleteztem és arra jöttem rá, hogy a megfizethető (4000 Ft) alatti kategóriában nincs olyan 12 cm-es venti, amelyik leszabályozva néma lenne. Abba nem érdemes belemenni, hogy teljes fordulaton hangos, mert ez evidens.
Kompromisszumot kötöttem és a legkevésbé idegesítő zajút választom, még ha effektív hangosabb is. A kattogás, váltakozó hangú zaj marha idegesítő tud lenni éjjel, még ha nem is hallható nappal.
A saját gépemnek sincs hangja nappal...éjjel azért búg picit...ezt is el lehetne tüntetni, csak sok kiadás és munka lenne. -
Pepe78
őstag
Nálam az eddig megfordult cm ház Elite 335,HAF912,922,932 gyári 12cm es ventije pont ilyen kattogós volt. Nem értem miért nem lehet kiküszöbölni ezt a hibát.
Az AC fehér lapátos hydro csapágyas 1200 ft os ventije nagyon jó.
Szerintem a Cm házakban található gyári ventik jóval zajosabbak minden tekintetben.Ezt nem olvastam , én magam tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest