Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) BoB


BoB
veterán

Szerencsére van megoldás. A gyártók is gondoltak erre és bár igaz nem olyan nagy számban kaphatóak mint a windows 10-el előre felszerelt társaik, de legalább ez a felhasználói igény is le van fedve: [link]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#2) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nem kötelező frissíteni, a céges windowsok nagyrésze 7es. Akkor kell frissíteni, ha valamilyen bugtól, biztonsági réstől akarunk megszabadulni, vagy ha érezhető előnyt hoz az új verzió.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#3) DigitXT


DigitXT
félisten

Jogos gondolatok! Egyik általam évek óta használt androidos appból épp most jött ki a "2.0" verzió... Mondanom sem kell, hogy totálisan összeb*szták az UI-t, egy használhatatlan, ronda szar lett. Áttekinthetetlen helypazarló, gagyi... Letisztult, mi? Persze azt a bugot, amit évekkel ezelőtt jeleztem nekik, máig nem sikerült kijavítaniuk. Na persze előre sejtettem, hogy ez lesz, mert nagyon beharangozták, hogy mennyivel jobb (LOL) lett, és már a bullshit-elésből látszott, hogy parasztvakítás lesz az egész: megnéztem, behánytam, töröltem. Előző verzió backup apk-ból vissza. Örömbódogság. Igen ám, de látja a Market, hogy fent van, és "régi": kiabál, hogy tegyem fel a "2.0"-t!!! Anyád. Így végül "meghekkeltem", hogy többet ne lássa, hogy fent van. És soha többet nem kérek frissítést ezektől a nyomiktól (érdemben eddig sem frissítettek rajta, de ahogy írod, reklámot pl. pofátlanul beletoltak az előző verzióba, hogy itt az új, most válts!). Az évek során az eredetileg "5-csillagos" apptól szép lassan vontam vissza a csillagokat a sok balfaszkodás miatt.:((( A végleges törlés előtt azért megírtam az értékelésbe, hogy mostanra úgy szar, ahogy van. Bocs. Aztán jött a mail, hogy beszéljük meg...:DDD Ugyan. Falra hányt borsó. Pedig nem kevés pénzt fizettem nekik (több licensz, több telefon, több verzió, különböző feloldásokkal - anyád 2.0), de legalább ebben a 2.0-ban debütáló előfizetéses (!) modellből már kimaradok. Érted. Havidíjat kérnének egy nyavajás programért, aminek viszonylag szar a supportja, és semmi olyan funkcióját nem használnám, amire hivatkoznak, hogy kell a havidíj, mert az drága (szinkronizálás több eszközre pl.). Anyád 3.0.

Bocs az offért, csak kikívánkozott. ON: W10-et sem akarok.:N Van egy 80K-s origi dobozos W7-em. Viszontlátás. Szarok a DX12-re is. LOL. Családban most kell laptopot venni, remélem találok még W7-tel, és lövöm le rajta zsigerből a GWX-et, aztán csak eldöcög még pár évig, ahogy a cégnél is W7 van, nem véletlenül.:K (XP-t váltott pár éve.:D)

(#4) Shodan válasza t72killer (#2) üzenetére


Shodan
addikt

A céges környezet más tészta! Én azt nem értem hogyha megvettem egy alkalmazást telefonon, vagy a steamen egy játékot, akkor miért nem lehet azt hogy én a korábbi verziókhoz is hozzáférhessek és használhassam, ha nekem éppen az a jó, hisz kifizettem! Ez miért fáj nekik?!
Azt megértem hogy nem akarják hogy a felhasználók ne szegmentálódjanak és ha új verzót adnak ki akkor bizonyos funkciók a régibe nem műkdnek.
De miért nem lehet ezt úgy megoldani hogy itt van paraszt az összes előző verzió, használd amelyik neked jó!
Zárójelben meg felhívni a figyelmet hogy a korábbi verziókat nem supportáljuk, vagy lehetnek funkcióbeli hiányosságok és kész.
...És pontosan ahogy leírtad akkor kell frissíteni ha számomra előnyt hoz. De mi van akkor ha az új verzió szétcseszi mondjuk a játékhoz feltett 10 modomat, ez számomra nem előny!! Ahogy @DigitXT is írta neki is az előző verzió kellett, aztán meg itt sipákol hogy frissítsek. De értsék már meg hogy én NEM akarok!

[ Szerkesztve ]

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#5) t72killer válasza Shodan (#4) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Hárigen, telós appoknál ez kényszer:(. Egyik kedvenc alkalmazásom az Oruxmaps, ami egyszer csak hozzáférést kezdett kérni cakpakk mindenhez. Nettó térkép/gps-appként használja mindenki, de "biztiamibizti" kellenek neki a kontaktjaim, stb. öszvissz az egész droid egy vicc, ha egy app nekiáll követelőzni, nem tudod visszafogni, le kell szedni...

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#6) Lacee1986 válasza t72killer (#5) üzenetére


Lacee1986
senior tag

Marshmallow-tól már te szabod meg, akár egyesével.

(#7) lezso6


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Mobil appok... Hát azok szerintem a szoftverfejlesztés egyik, ha nem a legszemétgazdagabb területe. Ezért is használok nagyon keveset.

Valamire való szoftvereknél általában szokott lenni értelme a frissítésnek. Nem mindig, én legalábbis sosem találkoztam komolyabb problémával.

Operációs rendszereknél, pontosabban windowsnál már elég felemás a helyzet. Az oké, hogy rengeteg jó feature van az újakban (én 8.1-et használok + Start8 természetesen), s egy idő után az emberek eszébe sem jutna visszaállni a régire, s furán néz arra a gépre, amin régebbi verzió van. Viszont nagyon óvatosnak kell lennie egy váltásnál, nagyon meg kell gondolni. Én a 10-esre csak akkor fogok váltani, ha az általam használt szoftverek valamelyike igényli, vagy épp egy igen hasznos feature-t használna belőle. Pl DX12, csak hogy egy nagyobb érvet mondjak. De amíg a régi rendszer supportált, s az újat nem használja ki semmit amit használnék; nem fogok főverziót váltani, mivel ez egy operációs rendszer, az az egy dolga van, hogy futtassa azokat az alkalmazásaim.

Szóval összefoglalva: a mobil appoknál ez nagyon vicc, érdemi szoftvereket (böngésző, torrent kliens, médialejátszó, fejlesztőkörnyezet, java, stb) érdemes frissíteni. Az OS meg tök más tészta, szvsz akkor érdemes frissíteni, ha muszáj vagy már nagyon kíváncsi vagy, aztán ha bejön, akkor marad.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#8) Shodan válasza lezso6 (#7) üzenetére


Shodan
addikt

Igen érdemes a mobilos alkalmazásokat és a desktop programokat külön kezelni ilyen szempontból.
Érdekes azt is megfigyelni hogy melyik program vagy szolgáltatás amelyik ingyenes vagy fizetős.
Vagy vegyük pl. Mo. legnagyobb torrent oldalát. Származik az egészből hasznuk? -Nem. Csak arra megy a bevétel hogy az oldalt üzembentartsák a jelenlegi formában és lassan már 10 éve sztem ugyanúgy néz ki a felület.
Hogy zavar e ? - Nem . Mert 10 éve tudom ha oda felmegyek mire kell kattintanom, mi fog fogadni és hogy működik, becsukott szemmel.
Ha megnézünk egy mobilos appot amibe tolják a pénzt és komoly nyereséget várnak tőle, naponta változik minden, csak hogy az új felhasználókat nyerjenek vele.Ugyanez igaz picit desktop oldalon, a nagyobb játékokra pl.
Azt a két dolgot továbbra sem értem hogy miért kell kényszeríteni, ha én az adott verzióval elégedett vagyok.
És miért nem lehet a korábbi verziókat publikussá tenni.
Ha ez a 2 dolog működne, felőlem akár naponta jöhetne új update mindenhez, csak szimplán lesz@rnám, és maradnék annél a verziónál ami nekem a legmegfelelőbb.

[ Szerkesztve ]

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#9) t72killer válasza Lacee1986 (#6) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Oksi, megpróbálom az sgs2-re feltenni, asszem csak cyanogen van rá ennyire új droidból.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.