- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
Értem, köszi a tippeket, megnéztem amit írtál.
Hálózatban nekem sincs gondom, ezért is kérdeztem. -
HUNgabus
senior tag
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok, van vmi megoldás a külső HDD-ről történő lejátszás közbeni szaggatàs megoldására?
Felraktam az Új firmware -t, facrory részét, de továbbra is szaggat a 4k filmek többsége.
Köszi
-
HUNgabus
senior tag
Koszi, azon mar tul vagyok.
Hogy erted azt hogy "kulso app"? Minden ami nem "gyarilag van rajta"? Play Aruhazbol van telepitve minden. Erdekes hogy az Amazon Prime jo, ma toltam vegig a Boys 3. es egy roccenest se lattam.
Be lehet allitani vhol hogy ne az app valtson frekit hanem legyen fix? Hol?
Koszi -
HUNgabus
senior tag
Sziasztok.
Az alany Shield Tv Pro. Azzal tisztaban vagyok hogy kulso HDD-rol a lejatszas bug-os, es downgradelni kellene ha mar a legfrissebb firmware van rajta, sajnos 😭
De eddig ugy tudtam hogy a streaminggel nincs problema.
Sokaig nem hasznaltam tobb okbol, tegnap bekapcsolva mindent lefrissitettem, aztan Netflix Szurke Ember akadt mint allat, pedig mar nem is wi-fi-n van hanem direkt kabelen (T-Home Gbit).
Ma delelott meg a Disney+ neztem vmit es abban is vol par akadas. Ez normalis vagy a gep hibaja lehet?
TV-n nem vettem eszre ilyesmit meg 1x se.Koszi
-
HUNgabus
senior tag
Üdv
keresnék olyan embert aki akár "ellenszolgáltatás" fejében is segítene (megcsinálná) a downgrade-t 2019 Shield TV Pro-n,
elbasztam egy napot vele de nem akar sikerülni, ahogy Murtaugh mondja " Öreg vagyok én már ehhez"
(Tele a tököm hogy manapság már semmit se képesek rendesen megcsinálni és még itthon kell szarakodni vele hogy az ember összetákolja, vagy ha netalán működne vmi akkor vmi frissítéssel cseszik el )
nagyon köszi annak aki segíteni tud, szép napot
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
hát nem lett jobb már ami a frame dropp-ot jelenti, legalábbis nálam,
csak a hogy tuti legyen, megnézni vki akinek megvan a Loki sorozat, 1 rész közvetlenül a főcím után 1:50 van egy nagy vízcsepp és utána ahogy jön fel a kamera, bogár fut a homokba majd utána fut a táj szaggat a kép nálam, Kodi, Plex, VLC is
PC-n és Zidoo-n jó,
köszi
-
HUNgabus
senior tag
Fórumtársak segítsetek ha tudtok, már nem tudom mi / hol lehet a hiba.
Shield Pro 2019, USB3 pendrive vagy USB3 külső vinyó és szaggat a lejátszáskor, 4k hdr DoVI (Loki),
PC rendesen megy MPC-BE-vel, Zidoo is viszi csak nem szépek a színek, Shield szép lenne de szaggat.Próbáltam Kodival és VLC-vel is. Mi lehet a bibi?
köszi
-
HUNgabus
senior tag
Sziasztok
Ma végre megjött a Shield Pro-m. Amit tudtam beállítottam, kilőttem, stb.
A kérdésem az lenne hogy meglehet azt csinálni és ha igen hol, hogyan hogy a bejelentkező képernyőn egyből az alkalmazások jelenjenek meg.
Mutatom mire is gondolok, ez van most ha bekapcsolom
és ezt szeretném egyből látni
köszönöm ha tudtok segíteni, szép napot
-
HUNgabus
senior tag
köszi, látom "foglalkoztál" témával, én is ezen agyalok pár napja mit / hová / mivel,
próbálnék jövő álló dolgokat venni ezért is a Shield kellene a DV miatt, bár az új Zidoo-k is nagyon jól a tesztek szerint és már azok is tudnak DV, jövőre befigyelne egy LG vagy Panasonic Oled így ezért kellene a DV is, -
HUNgabus
senior tag
hát az a "baj" hogy én eléggé "gyűjtögető" életmódot folytatok, vagyis van vagy 20 HDD ami tele filmekkel, sorozatokkal, vagyis eléggé "nagy" NAS kellene
ezért is volt eddig DUNE-im meg most a Zidoo mert ezekben van HDD rack, csak betolom és mehet is a mozi,
Shild-hez vennék vmi frankó külső HDD racket ami kikapcsol ha épp nincs üzemben, van benne vezérelhető ventilátor, stb.
közbe megnéztem ez egy régebbi Yamaha hangprojektor amint van 4 HDMI de még a régi 1.0 vagy max 1.1
-
HUNgabus
senior tag
Idonkent elmegy kb 1mp de elegge random, van hogy par percenkent, van hogy egy 2 iras film alatt 1x.
A HDR-el se vagyok maradektalanul elegedett, DV sincs ebben meg, vagyis ha mar csere akkor keresem az igenyeimnek a legjobbat. Minden HDR tamogatasa, HDD-rol filmek lejatszasa, jo lenne a nativ HBO, Netflix, mrh majd kesobb a Disney+ tamogatasa. -
HUNgabus
senior tag
sziasztok
kellene egy kis technikai segítség, nem nagyon vágom ezeket a kábeles dolgokat,
előszóban egy Zidoo z10 váltana mert tele a tököm hang problémákkal, stb,
ha vennék egy Shield TV Ppro-t akkor hogy tudom megoldani azt hogy a kép az HDMI-vel megy a projektorba, de a hang az optikai kábelen menne az erősítőbe, nem látok rajta csak egy HDMI és 2 usb3,
vkinek ötlet? zidoon ugye vagy külön optikai hang is, ezért eddig ezzel nem volt gond...
azt már nem is kérdezem hogy mit csináljak ha TV-re is kiszeretném adni a képét, és ne kelljen dugdosni a HDMI kábelt, gondolom egy HDMI elosztó kellene hozzá...
-
HUNgabus
senior tag
van aki próbálta rajta az HBO valamilyen formában?
leginkább app az ami érdekelne, működik rendesen?
látom videókban hogy a GO és a NOW is jó lehet de régió függő ha jól olvasom, ezért érdekelne hogy az itthoni megy e, köszi
a netflix gondolom tutti,
külső HDD-ről a lejátszás is gondolom megy, mkv, stb.
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
még mindig ezen a HDR-SDR konverzión jár az agyam, tudom hogy a Shield nem támogatja, de van avmi amit nem értek,
hosszas böngészés, keresgélés után kiderítettem hogy több profilja is van,
Profile 7 DL - ez 2 videósávot tartalmaz, alapsáv HDR10/HDR10+ és egy másodlagos ami a DV metaadatot hordozza magában
ezt elvileg lejátszó bármely HDR10 képes lejátszó és megjelenítő is, csak nem lesz "olyan" szép mint egy DV lejátszó-megjelenítő esetében, de nem is fakó, szürke használhatatlan...
Profile 5 SL - ez csak DV sávot tartalmazza, csak DV képes lejátszó!megjelenítőn lesz szép a képe, vagy ha képes az eszköz lekonvertálni SDR-be,
na most ezt ugye nem tudja a Shield,gondolom a HDR10/HDR10+ lejátssza szépen, vagy CSAK a DV 5 single layer filmek lesznek fakók vele,
ki tudná próbálni nekem ezt vki? vagyis hogy egy DV 7 dual layer filmet lejátszik egy nem DV megjelenítőn hogy milyen a képe? vagy hogy ilyenkor mit jelezz ki, DV gondolom kijelzi hogy az ,de ilyenkor csak HDR ír ki vagy vmit,
aMAG-on benne van a nevében hogy milyen DV van benne, így könnyű kideríteni,
köszönöm
-
HUNgabus
senior tag
köszönöm, akkor sajnos nem nekem való ez a lejátszó, pedig a DolbyVison miatt jó lett volna, de így szenvedés lenne, kb fele-fele a 4k HDR TV lejátszás és az FHD projektor használata,
akkor marad a zidoo z10, abban nagyon jó a HDR-SDR konverzió, majd ha megoldják az nVidia fejlesztők talán váltok,
köszi
-
HUNgabus
senior tag
még lenne egy szakmai kérdésem a rendelés előtt,
a Zidoo x10 tudja a HDR filmeket lejátszani SDR módban ami nálam fontos dolog mivel a TV HDR a projektor viszont nem, ezt tudja a gép? szépek a színek SDR módban is?
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
kérdésem lenne ( végig olvastam mind a 200 hsz-t, így nagyjából képbe vagyok az HBO app külső telepítésével, van kandencia helyes lejátszás, frame váltás, stb. )
eddig egy Zidoo x10 medibox-ot nyúztam/zok, az mellé/helyett kellene vmi ami a lehető legtöbb formátumot kezeli, ( HDR-ek, x265, 4k60fps, stb ) csak film/sorozat lejátszás HDD-ről, néha netflix, HBO, LG oled és sony projektorra kötve
( a filmek a "szokásos helyekről beszerezve vagyis az ottani formátumok támogatása )jól gondolom hogy egy ilyen eszköz (pro) beszerzésével nem nagyon nyúlnék mellé?
az ár számomra másodlagos, inkább a minél nagyobb és stabilabb formátum támogatás az ami a fontos,
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Steam Deck
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló