Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi a cikket,mindjárt töltöm és kipróbálom
-
citkar
addikt
Ha jól értem kézzel fogható képeslapot küldhetek, borítékban, akár a saját képeimből?
Nem hangzik rosszul, csak az egyedi kézírás hiányzik belőle. -
senior tag
Végre a postának is eszébe jutott valami értelmes. Köszi a cikket.
-
törölt tag
+1
Bárhol lehet jó újításokat kitalálni, csak ejtőernyős komák helyett, megfelelő embereket kell megfelelő pozíciókba helyezni.Régebben gyakran adtam fel tömegesen csomagot az óbudai (Kiscelli) postán. Totál manuálisan ment. Majd jött a modernizáció. Hosdzú szülés volt, de végre üzembe helyezték a számítógépes rendszert. Az eredmény:
a hölgy rátette a csomagot a bal oldalán levő digitális mérlegre, majd az arról leolvasott adatot bepötyögte a jobb oldalán levő számítógépbe.
Nem tudom, hogy ez a "fejlesztés" mennyibe került, de minden Forintjáért megérdemelne a kitalálója egy korbácsütést.[ Szerkesztve ]
-
Korrektor
-
törölt tag
Miért manuálisan kell bevinni az adatot? Kifejezetten tömeges átvételi ablakról van szó. Ha csak 5 mp/csomag az időveszteség, az 100 csomagnál majdnem 10 perc mínusz. Akkoriban több, mint 200 csomagot vittem be egyszerre, és voltunk még páran ott ilyen mennyiségekkel. A digitális mérleg adata miért nem egyből a gép programjának megfelelő rublikájában jelenik meg? Egy szabványos porton kommunikáló mérleg is bármikor plug and play cserélhető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
waccamár
senior tag
Én múltkor 10 db tértivevényes levelet adtam fel. 3X kellett megírnom a feladó-címzett párost. A borítékon, az ajánlott szelvényen, és a tértivevényes szelvényen. Ahol ráadásul olyan kicsik a rubrikák, hogy valószínű a tervezője sosem próbált még beleírni.
A 10 db levél feladása 5850 Ft-ba kerül, megcímezni minden szelvényt körülbelül fél órába, feladni őket pedig újabb 25 percbe került. És a 25 perc nem a várakozással töltött időszak volt, hanem ténylegesen ennyi idő volt, mire végzett vele a hölgy -.- Kicsit le van maradva a posta.A cikket köszi nagyon, az ötlet szimpatikus, ki is fogom próbálni!
-
törölt tag
Köszi a cikket töltöm is
-
CAB85
tag
Egészségetekre
Kicsit utánajártam, az app folyamatosan frissülni fog majd, új sablonok, betűtípusok. Kíváncsian várom én is
Köszönöm mindenkinek!
ASUS ROG STRIX Z370-H Intel I9-9900k Corsair H110i GTX 2x8 GB Patriot RGB DDR4 2666MHz ASUS STRIX GTX 1080 Ti NZXT H440 black/orange 250GB Samsung NVME M.2 SSD 1TB WD Blue Akracing Nitro
-
CAB85
tag
Igen, ez a lényeg Én Pl, az instagramon szerkesztett képekből válogattam, amiket a nyaralás alatt készítettem
ASUS ROG STRIX Z370-H Intel I9-9900k Corsair H110i GTX 2x8 GB Patriot RGB DDR4 2666MHz ASUS STRIX GTX 1080 Ti NZXT H440 black/orange 250GB Samsung NVME M.2 SSD 1TB WD Blue Akracing Nitro
-
mirci18
addikt
Nagyon jó ötlet.
És nem is drága postával eggyütt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Arcképgyáros
Ez egyáltalán nem drága. Köszönjük a cikket, jó tudni, hogy ilyen is van.
-
addikt
Nagyon jó app, ezelőtt sosem hallottam róla.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Krugszvele
senior tag
Én szeptember 9-én rendeltem vele egy képet, azóta se került kézbesítésre
-
aram01
nagyúr
WP?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
dlaj
őstag
Köszönöm az ajánlót, nagyon tetszik az alkalmazás. Szép a felület, igényes a kidolgozás.
Biztosan meglepem majd a barátokat ismerősöket a melóhelyemen készített, és onnan küldött képeslappal!Csak az nem tesztet, hogy az utolsó bekezdésbe nem kerültek bele a linkek.
Töltsétek le, próbáljátok ki, érdemes! A Sender applikációt letölthetitek a Play áruházból vagy az Appstore-ból. A program ingyenes…
[ Szerkesztve ]
-
CAB85
tag
Sajnos Windows Phone-ra nincs elkészítve az applikáció. Utánajártam egy kicsit, desktop verzió van tervezve, de a WP piaci részesedés annyira elenyésző, hogy lassan már egyik app miatt sem éri meg a fejlesztési díj
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
- Bontatlan dobozos OnePlus Buds Pro 2 - Obsidian Black fülhallgató + Ajándék szilikon tok!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen