Köszi a cikket,mindjárt töltöm és kipróbálom
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Puretrak Valor
- Vélemény A határon túl
- Bemutató Symmodance bemutató
- Vélemény Zenehallgatás: tranzisztorral vagy elektroncsővel?
- Retro HP VL600 és az NT4.0
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [joghurt:] Vérfagyasztó árak
- [Re:] [*Mukeey*:] Re-listen, avagy klasszikus albumok újrahallgatva: The K&D Sessions
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
citkar
addikt
Ha jól értem kézzel fogható képeslapot küldhetek, borítékban, akár a saját képeimből?
Nem hangzik rosszul, csak az egyedi kézírás hiányzik belőle.

hengelhof
senior tag
Végre a postának is eszébe jutott valami értelmes. Köszi a cikket.

törölt tag
+1
Bárhol lehet jó újításokat kitalálni, csak ejtőernyős komák helyett, megfelelő embereket kell megfelelő pozíciókba helyezni.
Régebben gyakran adtam fel tömegesen csomagot az óbudai (Kiscelli) postán. Totál manuálisan ment. Majd jött a modernizáció. Hosdzú szülés volt, de végre üzembe helyezték a számítógépes rendszert. Az eredmény:
a hölgy rátette a csomagot a bal oldalán levő digitális mérlegre, majd az arról leolvasott adatot bepötyögte a jobb oldalán levő számítógépbe.
Nem tudom, hogy ez a "fejlesztés" mennyibe került, de minden Forintjáért megérdemelne a kitalálója egy korbácsütést.
[ Szerkesztve ]
Nem tudom, mi ezzel a probléma, a legtöbb helyen így működik. A számítógépen fut az általános postai alkalmazás, a mérleg pedig egy aránylag egyszerű, könnyen cserélhető darab. Az alkalmazás természetesen nem csak a csomag súlyának beírására használható...

törölt tag
Miért manuálisan kell bevinni az adatot? Kifejezetten tömeges átvételi ablakról van szó. Ha csak 5 mp/csomag az időveszteség, az 100 csomagnál majdnem 10 perc mínusz. Akkoriban több, mint 200 csomagot vittem be egyszerre, és voltunk még páran ott ilyen mennyiségekkel. A digitális mérleg adata miért nem egyből a gép programjának megfelelő rublikájában jelenik meg? Egy szabványos porton kommunikáló mérleg is bármikor plug and play cserélhető lenne.
[ Szerkesztve ]

waccamár
senior tag
Én múltkor 10 db tértivevényes levelet adtam fel. 3X kellett megírnom a feladó-címzett párost. A borítékon, az ajánlott szelvényen, és a tértivevényes szelvényen. Ahol ráadásul olyan kicsik a rubrikák, hogy valószínű a tervezője sosem próbált még beleírni.
A 10 db levél feladása 5850 Ft-ba kerül, megcímezni minden szelvényt körülbelül fél órába, feladni őket pedig újabb 25 percbe került. És a 25 perc nem a várakozással töltött időszak volt, hanem ténylegesen ennyi idő volt, mire végzett vele a hölgy -.- Kicsit le van maradva a posta.
A cikket köszi nagyon, az ötlet szimpatikus, ki is fogom próbálni!

CAB85
tag
Egészségetekre
Kicsit utánajártam, az app folyamatosan frissülni fog majd, új sablonok, betűtípusok. Kíváncsian várom én is
Köszönöm mindenkinek!
ASUS ROG STRIX Z370-H Intel I9-9900k Corsair H110i GTX 2x8 GB Patriot RGB DDR4 2666MHz ASUS STRIX GTX 1080 Ti NZXT H440 black/orange 250GB Samsung NVME M.2 SSD 1TB WD Blue Akracing Nitro

CAB85
tag
Igen, ez a lényeg Én Pl, az instagramon szerkesztett képekből válogattam, amiket a nyaralás alatt készítettem
ASUS ROG STRIX Z370-H Intel I9-9900k Corsair H110i GTX 2x8 GB Patriot RGB DDR4 2666MHz ASUS STRIX GTX 1080 Ti NZXT H440 black/orange 250GB Samsung NVME M.2 SSD 1TB WD Blue Akracing Nitro

BlackPriest
őstag
van formanyomtatvány kitöltő program, ha van otthon nyomtatód, nagyon hasznos tud lenni.
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.

mirci18
addikt
Nagyon jó ötlet.
És nem is drága postával eggyütt.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Ez egyáltalán nem drága. Köszönjük a cikket, jó tudni, hogy ilyen is van.
Nagyon jó app, ezelőtt sosem hallottam róla.
A megbízhatatlanság jelen korunk egyik legnagyobb erénytelensége.

Krugszvele
aktív tag
Én szeptember 9-én rendeltem vele egy képet, azóta se került kézbesítésre

aram01
nagyúr
WP?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

dlaj
őstag
Köszönöm az ajánlót, nagyon tetszik az alkalmazás. Szép a felület, igényes a kidolgozás.
Biztosan meglepem majd a barátokat ismerősöket a melóhelyemen készített, és onnan küldött képeslappal!
Csak az nem tesztet, hogy az utolsó bekezdésbe nem kerültek bele a linkek.
Töltsétek le, próbáljátok ki, érdemes! A Sender applikációt letölthetitek a Play áruházból vagy az Appstore-ból. A program ingyenes…
[ Szerkesztve ]

CAB85
tag
Sajnos Windows Phone-ra nincs elkészítve az applikáció. Utánajártam egy kicsit, desktop verzió van tervezve, de a WP piaci részesedés annyira elenyésző, hogy lassan már egyik app miatt sem éri meg a fejlesztési díj

CAB85
tag
Köszönöm, javítottam

aram01
nagyúr
Hát elég elszomorító
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

amanoba
őstag
köszi a bemutatót, tetszik, ki fogom próbálni!
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

mirci18
addikt
Kérdezni akartam én is.
De gondoltam ez még viccnek is rossz lenne.
Maradjunk a realitásoknál.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Nokia 6210 komplett ház gombsorral
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 14 PRO MAX 128GB space black kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 13 Pro Max 128Gb, Sierra Blue, független, garancia!
- Eladó Acer Nitro VG271 (144Hz, 1440p) Gamer Monitor
- -40% DOBOZOS Dell XPS 9520: i7 12700H (14mag/20szál),16GB DDR5,1TB SSD,RTX 3050Ti,100% sRGB, 544nit
ingyenes kategóriában
- LEDVANCE SMART+BT LED GÖMB okos izzó E27 6,7W 606LM 2700K
- VADONATÚJ! ASUS ExpertCenter E5 All-In-One PC - 23,8" FHD i5-11500B 8 GB RAM 512 GB SSD - 2 év gar
- Xiaomi 11T Pro 5G 8/256gb üvegfóliával, tokkal, szép állapotban, 2 töltő kábel
- GAMER PC i5-10400F/GTX1660/16GBRAM/512SSD/650W/WIN11Pro
- Huawei 66w töltő eladó! (honor 90)