Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
woodworm
üzenetére
Irtatok már nekik? Régebben rendszerhiba volt amikor nem jelent meg a checkbox.
-
GZoli7
senior tag
válasz
woodworm
üzenetére
Transmissionhoz pont van remote gui win alá, ami szépen megy. A többit nem próbáltam.

-
sntt
csendes tag
válasz
woodworm
üzenetére
igen, valami ilyesmi, kicsit sekélyebb vizekre eveznék. openwrt-t láttam korábban LuCival, nekem kényelmesebb lenne grafikus felületen klikkelgetni, de ha fenn lesznek a programok meglátom, hogy tényleg van-e igény részemről, vagy egyszeri beállítással megy majd minden, és örülök.
viszont a pogoplug visszaállításánál elakadtam. miért nincs nekem hbplug.conf fileom?

-
vargalex
félisten
válasz
woodworm
üzenetére
Szia!
Persze, OpenWrt alatt nagyon egyszerű. LuCI-ban Hálózat->Gépnevek oldal. Gépnév: update.pogoplug.com, IP címnél egyéni kiválasztása, majd beírod a 77.111.187.238-es IP címet. Majd Mentés & Alkalmazás. Az eszközön lehet, hogy kell egy újraindítás, ha esetleg lenne DNS cache rajta.
-
vargalex
félisten
válasz
woodworm
üzenetére
Szia!
Itt még említenek egy lehetőséget (de az is lehet, hogy már ez sem működik). Próbáld meg forwardolni az UDP 4365-ös portot a GoFlex-re.
Illetve a hibákat elnézve nem talál el az upgrade szerverig. Egy másik topic-ban találtam, hogy a time.pogoplug.com és az update.pogoplug.com host nevek nem jó helyre mutatnak, így jön ez a nálad is tapasztalható certificate hiba. Emberünk úgy frissített, hogy a saját DNS szerverében beállította, hogy ezek a host nevek a pogoplug.com IP-jére (jelenleg 52.88.75.47) mutassanak.
-
Mayall
tag
Ja, nem lehet tudni. Kérdés, hogy mióta pihegtek ott.
-Hé, Matthias, nézd mit találtam! Nem is tudtam, hogy ilyenünk is van. Egyáltalán mi lehet ez? Kérdeztem Elsát is az irodában, de ő sem tudja, a számítógépben sincs benne.
-Mutasd csak Klaus! Valami m-e-d-i-e-n-s-p-i-e-l-e-r... Hmm... Vajon mire jó ez?
-Nem tudom. Mit csináljunk vele?
-Adjuk el! De vajon mennyit érhet?
-Nem hiszem, hogy sokat. Tegyük fel az ebay-re, ott minden vackot megvesznek... -
GZoli7
senior tag
Értem.

Nekem arra soknak tűnik 3000Ft lemezenként, főleg Goflex árához képest.
Én egy régi fekvő házba akarom beépíteni a 4db 3,5" lemezt, egy routert, egy switchet és az egészhez egy szép nagy tápot. Már csak a Goflex hiányzik a házból, idő hiányában.
Én is rendeltem egy rendes kábelt. A Nokia dku-5, ami nekem van, ahhoz nem igazán van már win10 driver.
Működik, de csak krix-krax-okat látok
. Így vakon kellett megcsinálni az SSH-s részig. 
-
GZoli7
senior tag
Ez egy sima usb 3.0 toknak látszik. Amit bele kell állítani az sata. Vagy valamit nem jól látok?
Sima sata kell. Egy hosszabbító kábellel használom 3,5"-ös merevlemezzel, átalakítva.
Szerk: ja látom, ez ilyen széthúzható. Akkor csak az usb 3.0-hoz kell elektronika. Beleállítva csak egy sima csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem néztem a topikjat.