- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
woodworm #150 üzenetére
Irtatok már nekik? Régebben rendszerhiba volt amikor nem jelent meg a checkbox.
-
GZoli7
senior tag
válasz
woodworm #130 üzenetére
Transmissionhoz pont van remote gui win alá, ami szépen megy. A többit nem próbáltam.
-
sntt
csendes tag
válasz
woodworm #130 üzenetére
igen, valami ilyesmi, kicsit sekélyebb vizekre eveznék. openwrt-t láttam korábban LuCival, nekem kényelmesebb lenne grafikus felületen klikkelgetni, de ha fenn lesznek a programok meglátom, hogy tényleg van-e igény részemről, vagy egyszeri beállítással megy majd minden, és örülök.
viszont a pogoplug visszaállításánál elakadtam. miért nincs nekem hbplug.conf fileom?
-
vargalex
félisten
válasz
woodworm #106 üzenetére
Szia!
Persze, OpenWrt alatt nagyon egyszerű. LuCI-ban Hálózat->Gépnevek oldal. Gépnév: update.pogoplug.com, IP címnél egyéni kiválasztása, majd beírod a 77.111.187.238-es IP címet. Majd Mentés & Alkalmazás. Az eszközön lehet, hogy kell egy újraindítás, ha esetleg lenne DNS cache rajta.
-
vargalex
félisten
válasz
woodworm #104 üzenetére
Szia!
Itt még említenek egy lehetőséget (de az is lehet, hogy már ez sem működik). Próbáld meg forwardolni az UDP 4365-ös portot a GoFlex-re.
Illetve a hibákat elnézve nem talál el az upgrade szerverig. Egy másik topic-ban találtam, hogy a time.pogoplug.com és az update.pogoplug.com host nevek nem jó helyre mutatnak, így jön ez a nálad is tapasztalható certificate hiba. Emberünk úgy frissített, hogy a saját DNS szerverében beállította, hogy ezek a host nevek a pogoplug.com IP-jére (jelenleg 52.88.75.47) mutassanak.
-
Mayall
tag
Ja, nem lehet tudni. Kérdés, hogy mióta pihegtek ott.
-Hé, Matthias, nézd mit találtam! Nem is tudtam, hogy ilyenünk is van. Egyáltalán mi lehet ez? Kérdeztem Elsát is az irodában, de ő sem tudja, a számítógépben sincs benne.
-Mutasd csak Klaus! Valami m-e-d-i-e-n-s-p-i-e-l-e-r... Hmm... Vajon mire jó ez?
-Nem tudom. Mit csináljunk vele?
-Adjuk el! De vajon mennyit érhet?
-Nem hiszem, hogy sokat. Tegyük fel az ebay-re, ott minden vackot megvesznek... -
GZoli7
senior tag
Értem.
Nekem arra soknak tűnik 3000Ft lemezenként, főleg Goflex árához képest.
Én egy régi fekvő házba akarom beépíteni a 4db 3,5" lemezt, egy routert, egy switchet és az egészhez egy szép nagy tápot. Már csak a Goflex hiányzik a házból, idő hiányában.
Én is rendeltem egy rendes kábelt. A Nokia dku-5, ami nekem van, ahhoz nem igazán van már win10 driver.
Működik, de csak krix-krax-okat látok. Így vakon kellett megcsinálni az SSH-s részig.
-
GZoli7
senior tag
Ez egy sima usb 3.0 toknak látszik. Amit bele kell állítani az sata. Vagy valamit nem jól látok?
Sima sata kell. Egy hosszabbító kábellel használom 3,5"-ös merevlemezzel, átalakítva.
Szerk: ja látom, ez ilyen széthúzható. Akkor csak az usb 3.0-hoz kell elektronika. Beleállítva csak egy sima csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest