- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Th3Ac3
tag
válasz
kolosanyi #25 üzenetére
Amellett akarom hogy pontos legyen miközben erős is, de a jelenlegi fázisban még az EQ-val is túl halk. Sajnos valahogy ez a kettő egyedül csak gépen jött össze, más eszközhöz csatlakoztatva eléggé halk/ vagy szegényes a hangkép. Ha nem állítok rajta szinte nem is hallom a mélyeket, így a zene lényege veszik ki belőle amiért igazán szeretem. Igen az Optimusról van szó, elviekben a hangchip nem rossz, gyakorlatilag valahogy nem az igazi, közelében sincs attól amit szeretnék tőle.
-
fattyu
veterán
válasz
kolosanyi #17 üzenetére
T70.
Nem megyek bele mp3 vs flac vitába. Nem is ítélkezem.Azt tudom hogy épített elég erős fejeserősítővel egy senn hd 650el meg egy beyer t70el ( meg még ami jött ment itt közben ) plusz tuningolt, fúdetápos külső daccal valahol azt gondoltam egyszer régen hogy legyen már veszteségmentes a zene. Aztán jött a mehetnék közbeni zeneigény és úgy döntöttem tárolja mp3 ban is meg flacban is ugyanazt akinek hét anyja van. Na innentől fontos hogy minden flac menjen a rohangálós lejátszón is.
-
fattyu
veterán
válasz
kolosanyi #15 üzenetére
Van különbség. Nekem kicsit mosottabb hangja van a rockboxnak. Viszont mivel a gyári szoft nem szerette jópár flacomat így nem opció. :S
Történeti hűség kedvéért eléggémindentmegmutató fejessel mondom ezt és elhallgatom róla. Mindenhogy jobb mint a laptop alaplapija...
( Mondjuk a headstreamer viszont sokkal jobb ez alá a füles alá, de nyilván más liga is )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest