Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel_TRH
csendes tag
Az én problémámra lenne vmi megoldás??
-
gfefe
őstag
idő közben egy új firmel próbálkoztam de ezt kaptam telepítésnél "Warring : Security fail!!"
Megoldás? A firm neve: S5230MCEJK2
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
gfefe
őstag
Megoldva.... Driver telepítés után egy újraindítást követően látja a telót rendesen nem csak com3 nak...
Nyomja felfele és kiderül segít e valamit
-
gfefe
őstag
Gondoltam írok visszajelzést is
Telefonom frissítés után megy ahogy illik... menüje kb 10x gyorsabb. És tökéletesen érintkezik a panel. Gyors! Az eredetihez képest villám gyors.
Köszöntem a segítséget.
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Találkozott már valaki olyan hibával hogy a telefon képernyője "belülről" koszolódik,porosodik?
Tokban tartom,a képernyő külső felületén egy apró karc van csak,de a belső felén porszemek látszódnak..
Látott már valaki ilyet?Egyedi eset vagy típushiba?Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
Daniel_TRH
csendes tag
Hello!
Médiatár üzemmódban nem ismeri fel a telót a gépem, pedig fent van a driver, amit ajánlottatok.
Vki tudna segíteni?
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz Daniel_TRH #7307 üzenetére
Ugyanilyen problémám volt, nálam egy hardver reset megoldotta. Fontos, hogy teló hardver resetelésénél MINDEN adat elvész a telóról. Célszerű simkártyát és memókártyát kivenni addig belőle.
@BeerBier
Csertél kijelzős a telefonod? Amíg gyári kijelzőm volt, addig nem volt ilyen gondom, mióta aftermarket került bele nekem is elég rendesen szutykolódik a tapi mögötti rész. :S[ Szerkesztve ]
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Csabee.
nagyúr
S5230ra milyen fw-t érdemes feltenni? Lényeg hogy magyar maradjon
Most gyári samsung fw van rajta, amikor felveszem a hívást, kb 3másodpercet vár..
meg szeretném kivenni azt is a telefonból hogy magát hívja, mert állandóan megnyomódik.. idegesítőSzóval milyen fw-t ajánlotok?
Üdv: Csabee.
-
vepe
őstag
sziasztok
ezt rakta már fel valaki az s5230-ra? [link]
-
D@ni88
addikt
Nekem pl az MCEJK2 szoftvernél nem mindig ébreszt, vagyis megfigyeltem hogy éjfél körüli ébresztők nem szólnak
-
Csabee.
nagyúr
na kezdem a frissítést.......
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
shootme2
aktív tag
-
shootme2
aktív tag
válasz Csabee. #7325 üzenetére
Ikont így tudod feltenni:
1. MXEIL2,XEII4,XPJB1, MXEJF1 szoftnak kell a telódon lenni, le kell tölteni a patchet.
[link]2. csatlakoztasd a telót a géphez médiatár módban, és csinálj a gyökérbe egy RES mappát.
3. másold a RES mappába a 2 .swf-et, mit használni akarsz. FONTOS: a "kinti" menünek gadget.swf, a másiknak menu.swf kell legyen a neve.
4. indítsd újra telót download módban, és csatlakoztat a géphez.
5. indítsd el a multiloadert, és töltsd be RSRC2-be a .rc2 patch-t. ebben előtte nyugodtan cserélhetsz indítási, és töltő képet, hogy egységes legyen a téma.
6. FONTOS: a BRCM2133 helyett jelöld ki az LSI6410-et.
7. uploader verziótól függően port search után a "pötty" vissza vándorolhat, ill. a pipa "kiogorhat" az RSRC2 mögül. ELLENŐRIZD a beállításokat! aztán download.
8. indítsd újra telót download módban, indítsd el az uploadert, és töltsd be APPS-be a .bin patch-t.
9. csatlakoztasd a telót, és port search. ELLENŐRIZD a beállításokat a 6. és 7. pontnak megfelelően! aztán download.
10. a telefon újra indul, és vagy be is tölti az új témákat, vagy első alkalommal fehér kijelzővel indul. /nekem simán betöltött./Így ha másfajta menüt akarsz csak ki kell cserélned a RES mappában a menu.swf és gadget.swf-t és újra kell indítanod a telefont.
-
McKane
senior tag
hogyan lehet azt megakadályozni, hogy a "beállítások/memória-beállítások/alapértelmezett memória" résznél megjegyezze végre,hogy az alapértelmezett memória a memóriakártya?
állandóan visszaugrik a telefon memóriájára a jelzés, azon meg nincsen helyem,ugye. ezért mindig kell állítgatnom bluetooth-fájlfogadás előtt,meg mielőtt fényképeznék is.
valaki valami ötlet? -
HUTCHDB
nagyúr
üdv mindenkinek!
pici help kellene nekem néhány apró dologban:1.) melyik a leggyorsabb fw, ami jól fut, és nincs vele a tapasztalatok alapján gond?
2.) voda internet beállításokat tudja -e valaki?
3.) lehet-e 2g 3g (hsdpa) átállítást csinálni, hogy ne szedje a bájtjaimat feleslegesen...illetve g-mail, időjárás frissítést állítani?
4.) hogyan lehet az elérni, hogy kevesebb home screen legyen alapból ?
5.) kicsit idegesítő, hogy a kirakott widget- ek ha véletlenül ráteszi az ember az ujját, akkor elmozdul.
le lehet fixálni azokat valahogy?előre köszönöm a tanácsokat, véleményeket!
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
shootme2
aktív tag
válasz HUTCHDB #7329 üzenetére
Helló!
1. MCEJB4, MCEJK2 gyors és jól fut használtam mindkettőt hónapokig.
2. [link]
3. Ebben a telefonban nincs 3g hsdpa. Időjárást lehet gyárilag is widget formájában gmail is működik csak be kell állítani [link]
4. Gyárilag 3 van más mennyiséget témával lehet elérni de 3 alá nem lehet menni
5. Nem lehet fixálni sehogy. Esetleg ha kalibrálod az érintés érzékenységet akkor javulhat egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz shootme2 #7330 üzenetére
köszönöm a segítséget!
most akkor melyiket tegyem fel a fw közül?
MCEJB4, MCEJK2 vagy amit esetleg korábban linkeltél a MXEKD1-et?
igazából az érdekelne, hogy a főmenüben való mozgás melyikben a leggyorsabb?
előre köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz shootme2 #7333 üzenetére
nagyon köszönöm!
még lenne egy kérdésem:
hogyan lehet szinkronizálni a gmail-lel a névjegyeimet?
kb 600 névjegyem van, így a simre nem fér......[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
tudja esetleg valaki, hogyan lehet .vcf formátumú névjegyfájlokat pc studioval rátenni a telefonra?
hiába vannak a pc-n a névjegyek egyszerűen nem történik meg a másolás." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #7335 üzenetére
nagy nehezen megoldottam a névjegyek átküldését...., igaz nem a pc studioval, hanem BT-n.
lenne még kérdésem azokhoz, akik használnak e-mail kliens-et.
hogyan lehet beállítani, mert nem találok g-mail klienset, így az itt leírtakat nem is tudom hol kellene beállítanom.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #7336 üzenetére
egy gyűszűnyivel előrébb vagy a gamail-es dologban.
eljutottam odaig, hogy rájöttem hol lehet a klienshez az adatokat bevinni:
üzenetek, és ott email-re kell kattintani, majd a fiók beállításoknál a korábban linkelt hozzászólásból a megfelelő adatokat be kell írni.
viszont itt kezdődik a gond....
nem lehet a portokat bevinni...., így a küldés és a fogadás is sikertelen.elég ciki, hogy magamban írogatok itt....
remélem azért jár erre valaki aki ebben tudna segíteni.
-
McKane
senior tag
miért van az,hogy ha valakit hívok, többször hallja a hangomat,amolyan tihanyi-visszhang feeling. de csak azt amit én mondok neki,azt hallja többször , a hívott fél hangja rendben van.
szoftver: s5230bsjf2 (alap t-mobilos szoftver,nem lett hozzányúlva sosem. ) -
Daniel_TRH
csendes tag
Hello!
Bocs ha analfabéta kérdés de a hardver reset pontosan mit jelent? Hogy lehet elvégezni?
-
Lacazr93
senior tag
válasz Daniel_TRH #7339 üzenetére
Halli
Arra gondolsz nem, hogy kompletten leformázod a telefont?
-
Daniel_TRH
csendes tag
Hello!
Hát gondolom az lehet. A telefont médiatár üzemmódban nem ismeri fel a gépem és ere kaptam azt a választ, hogy végezzek el egy "hardver reset"-et.
-
Daniel_TRH
csendes tag
Még mindig fent áll a kérdés, hogy hogy kell elvégezni a "hardver resetet" Megköszönném, ha valaki hozzáértő megmondaná.
-
shootme2
aktív tag
válasz Daniel_TRH #7343 üzenetére
Amire te gondolsz az a szoftver reset. Írd be ezt a billentyűzetbe: *2767*3855#
Így a telefon visszaáll a gyári állapotába minden személyes elvész róla (sms, telefonszám, hangok stb). -
Daniel_TRH
csendes tag
Elvégeztem ezt a resetet és még mindig nem ismeri fel a telefont médiatár üzemmódban. Már nagyon idegesítő. Amikor rádugom kiadja a hangot a gép, de nem jeleníti meg a sajátgépben. Ha rákeresek a hardvereknél, akkor látja h ott van de mikor rákattintok azt írja ki h az eszköz illesztőprogramja nincs telepítve (kód 28). Valaki tudna segíteni?? Nagyon idegesítő.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Daniel_TRH #7345 üzenetére
Hali. Nekem már jó rég óta nincs S5230-am, de emlékszem, hogy én is szívtam valami ilyesmivel. Az hagyján, de a kontaktokat és az üzeneteket sem nagyon sikerült szinkronizálnom, úgyhogy feladtam. Próbálkoztam az utolsó hivatalos firmware-el, és egy abból építkező custom-verzióval is még valamikor július elején, de nem oldotta meg.
Azóta G900-LG Arena_ZTE Blade-X10 telóim voltak, utóbbi meg is lesz még egy darabig, kell a ráknak zárt oprendszerű teló többet. -
oriic
HÁZIGAZDA
S5230-as telót fogok venni barátnőmnek. Egy kérdésem lenne. Ha a gyári firmware-t cserélem egy újabbra, frissebbre, gyorsabbra, attól a telefonom még hálózatfüggő marad ugye?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest