Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz Mela Kehes #92 üzenetére
a menürendszeret ilyen piros mintt a képeken? vagy az vodás? vagym itől van? nekem ez egyáltalán nem jön be ez a színösszeállítás! Érintéköjelzője jobb mint az omniának?
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv
Holnap jön a telóm, kimondottan tesztre vettem, gyári t-s fw van rajta, milyet ajánlotok? milyet pakoljak fel rá?Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Azt hogyan tudom beállítani, amikor jön hívás akkor ne nagy fehér képernyő jöjjön ki hanem valami teljes képernyős kép ?? Lehetséges-e ez egyáltalán?
Illetve van olyna oldal mint pl Omniának és Iphonenak hogy kizárólag ezzel a készülékkel S5230al foglalkozik?
-
Csabee.
nagyúr
Nincs kedvem minden végig olvasni!
Összefoglalná valaki pár szóban hogy milyen programokat érdemes feltenni erre a készülékre?
-
Csabee.
nagyúr
Hívásidőtartamot sms-eket és egyéb dolgokat szeretném nullázni, de kér egy KÓD-ot, és bármit írok be, helytelen sim jelszó.. már fogalmam nincs mit kéne beírni, én nem kódoltam le... ötlet?
-
Csabee.
nagyúr
S5230ra milyen fw-t érdemes feltenni? Lényeg hogy magyar maradjon
Most gyári samsung fw van rajta, amikor felveszem a hívást, kb 3másodpercet vár..
meg szeretném kivenni azt is a telefonból hogy magát hívja, mert állandóan megnyomódik.. idegesítőSzóval milyen fw-t ajánlotok?
-
Csabee.
nagyúr
na kezdem a frissítést.......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Mio C520 GPS + 2GB kártya eladó
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs