Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
BitiOne #4383 üzenetére
Eddig legjobb rom amit próbáltam, Opera Mini meg javas játékok úgy futnak mint N95-ön anno
Tovább is bírta akkuval a nyúzást, bár lehet csak érzéki csalódás, nem mértem le korábban meg most sem órával. Videó hangminősége végre tényleg jobb lett
Hangosnál még recseg, de majd lejjebb veszem legfeljebb a szervízmenüben. Semmit nem túrtak a szoftba pár könyvjelzőn kívül a lengyel szolgáltatónál, csak tettek még 2 háttérképet az eddigek mellé, de precision a téma alapból (kedvencem
). Böngésző sokkal jobban működik, gyorsabb lett, és nincsen a stop/leállítás gombnál kilépés. Csináltam még egy formázást, de most csak a telefonszámokat töltöttem vissza, így sokkal gyorsabb lett maga a telefon, egyedül ami engem zavar az a 3d taskmanager, mert néha magától bejön, és az egész kezelése sokkal lassabb, mint a régifajtáé, nem bánnám, ha lenne valami megoldás hogy az előzőt lehessen használni, de nem néztem még utána. Feltelepítés után a szoftververzió, I8910PRTII1, mintha lett volna már valakinek ilyen.
Szóval nagyon meg vagyok vele elégedve, az eddigi idegesítő hibákat végre kezdik legyőzni, remélem jönnek még ki bolgár/lengyel/magyar szoftok ezentúl minél sűrűbben
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 6
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő